Ηθικολογικοί φασισμοί και νεολογισμοί.

Επισης, ολοι οι μεταναστες στη χωρα τους, δε θα μαγαριζουν την φυλετικη μας καθαροτητα, αρκετα.

Και αν το καταφερουμε εδω στην Ελλαδα θα μεταλαμπαδευσουμε το know how και στις υπολοιπες χωρες ετσι ωστε να ξεμαγαριστουν και αυτες απο τα μιασματα.

Και οποιος δεν θελει να φυγει με το καλο, ξερουμε και άλλες μεθοδους ( :rifle:), τις οποιες βεβαιως θα μοιραστουμε με τα αδερφια μας των υπολοιπων πολιτισμενων χωρων.

Δε γινεται να ερχονται οι μεταναστες στις χωρες μας και να μας παιρνουν τις δουλιες. Τελος στην εκμεταλευση του ντοπιου πληθυσμου απο καθε βρωμιαρη αλλοεθνη που μονο σκοπο εχει να μας παρει τα ωραια μας λεφτακια σε βαρος του σκληρα εργαζομενου ντοπιου.

Αρκετα! Πρεπει να μπει ενα τελος.

Για ποιό λόγο συνεχίζεις να γράφεις αυτά τα πράγμα Στέλιο?
Για φυλετικές καθαρότητες και λοιπές αηδίες?

Δόθηκε κάποια αφορμή για τα συνεχή και μόνο ειρωνικά post?

Ναι δόθηκαν!

Ε γιατί λοιπόν να μην αναφερθεί κανείς σε αυτές και να τις ανατρέψει?
Γιατί να μη γράψει την αλήθεια του, η οποία είναι 1.000.000 καλύτερη και εποικοδομητικότερη από την απλή ειρωνεία?

Αυτό είναι που λέω.

Για ποιό λόγο συνεχίζεις να γράφεις αυτά τα πράγμα Στέλιο?
Για φυλετικές καθαρότητες και λοιπές αηδίες?

Δόθηκε κάποια αφορμή για τα συνεχή και μόνο ειρωνικά post?

Γιατι ειναι η γνωμη μου, δεν ειναι ουτε ειρωνιες ουτε τιποτα.

Φωτια και τσεκουρι σε ολους οσοι δεν ειναι σαν εμενα.

Αυτο πιστευω και με αυτο πορευομαι.

Δεν πιστευω να θελει κανεις να μου απαγορευσει να εκφραστω;

Χρήστο,κάποια πράγματα δεν άπτονται της πειθούς δυστυχώς.Πραγματικά περιμένεις να πείσει ο Στέλιος η εγώ η οποιοσδήποτε με επιχειρήματα κάποιον ξενοφοβικό ότι ο "εχθρός" είναι κυρίως domestic και όχι foreigner;

Δεν θελω να πεισω κανεναν, διαλογο κανω μονο με οσα μυαλα μοιαζουν με τα αλεξιπτωτα.

Δεν εχω άλλη αληθεια πια ρε συ Χρηστο, πειστηκα απο το μεστο λογο των συνομιλουντων.

Εχουν δικιο.

Χρήστο,κάποια πράγματα δεν άπτονται της πειθούς δυστυχώς.Πραγματικά περιμένεις να πείσει ο Στέλιος η εγώ η οποιοσδήποτε με επιχειρήματα κάποιον ξενοφοβικό ότι ο "εχθρός" είναι κυρίως domestic και όχι foreigner;

Ναι το ελπίζω.
και το έχω κάνει in real life (που λέγανε και οι αρχαίοι)

Καμιά φορά αρκεί να τους υπενθυμίσεις τα δικά τους πιστεύω και αρχές που σκεπάσανε ο φόβος και η προκατάληψη.

Είμαι αισιόδοξος σε αυτό.

Βρε Νικο
καταβαλεις υπερανθρωπη προσπαθεια να ΜΗΝ γινεσαι αντιληπτος.
Τουλαχιστον ΟΧΙ απο μενα.

Ποιος ειναι ο ξενοφοβικος ?
Ποιος ειναι ο domestic εχθρος ?
Kαι ποιος ο foreign ?

(απο δω μεσα ... τους θαμωνες !)

Μμμμ αν πω ναι?

είναι και ο μοναδικός τρόπος να κάνεις τον μουσουλμάνο να πολεμάει στο πλάι σου (εναντίον του κακού) αντί να πολεμάει απέναντί σου

Όχι , σοβαρολογώ.
Οι δικές μου τουλάχιστον αρχές αυτό λένε, και οποιαδήποτε απομάκρυνση από αυτές είναι κατάπτωση.
Για εμένα.

Όλα συνοψίζονται σε αυτό:

10711106_856108964423806_65_med_hr.jpeg

Όχι , σοβαρολογώ.
Οι δικές μου τουλάχιστον αρχές αυτό λένε, και οποιαδήποτε απομάκρυνση από αυτές είναι κατάπτωση.
Για εμένα.

Όλα συνοψίζονται σε αυτό:

10711106_856108964423806_65_med_hr.jpeg

Οταν ο αλλος σου ρθει με το καλασνικοφ .... θεωρεις οτι αυτος ρομαντισμος/αλτρουισμος θα τον σταματησει ?

Η θεωρεις οτι μονο η ΘΥΣΙΑ σου θα αλλαξει τον επεκτατισμο της Σαριας ?

Mikael Asaturyan 16 χρονών
Δολοφονήθηκε στην Μασσαλία απο μια μπάντα μαγκρεμπίνων επειδή ήταν Αρμένιος κια Χριστιανός
Ο δολοφόνος 17 χρονών μα 7 καταδίκες εις βάρος του αποτέλεσμα της αχαλίνωτης μετανάστευσης ενός πληθυσμού του οποίου τα ήθη είναι απροσάρμωστα και εχθρικά αναφορικά με τον πολιτισμό μας.

Αλλα δεν βαριέσαι...Αρμένιος ήταν, όπως μπορει να ήταν Ιταλός η Εβραίος...αρκεί οι αγαπημένες εικόνες της ψευδοαριστεράς να μην θιχτούν αυτοι που οι ίδιοι καρικατουράρουν.
Οπως συμβαίνει σχεδόν καθημερινά.

Capture Funerailles.jpg

Χρήσιμο νήμα μπράβο σ'αυτον που το δημιούργησε για να βλέπουν κάποιοι (αυτοί που δεν έχουν ακόμα καταλάβει) την χειραγώγηση και πόσο υπολογίζει τη ζωή τους η αυτοονομαζόμενη προοδευτική αριστερά.

Δεν είπα να θυσιαστεί κανένας.
Μίλησα μόνο για τον εαυτό μου και τα δικά μου πιστεύω.
Για εμένα οποιαδήποτε απομάκρυνση από αυτά (και δεν ισχυρίζομαι ότι δεν έχω) είναι δική μου κατάπτωση.
Ξεκάθαρα.

Η σαρία τώρα.
Είμαι σαφώς εναντίον της σαρίας και κάθε νόμου που αφορά την κοινωνία και δεν προέρχεται από την κοινωνία.
Πάμε παρακάτω.
Κάποιοι μουσουλμάνοι θέλουν και ζητούν τη σαρία και κάποιοι άλλοι μουσουλμάνοι δεν την θέλουν με τίποτε.
Οι δεύτεροι για ποιο λόγο δεν τη θέλουνε? Μπορούμε να τον βρούμε?
Και να δώσουμε στους λοιπούς τον τρόπο να μη την θέλουνε και αυτοί?
Με την έννοια ότι όταν είναι μειοψηφία σε μια κοινωνία, κάτι δεν κάνει καλά και η κοινωνία αν δεν μπορεί να χτίσει σε αυτό.