Its Official! - LittleBigPlanet on shelves 10/21/08!

δεν μπορω να περασω το the mines...

υπαρχει κανα cheat code κατι?

για να ξεκλειδωσουν τα επομενα...

δεν καταλαβαινω γιατι για να παιξεις το επομενο πρεπει να εχεις περασει το προηγουμενο...

κι αμα δεν περνιεται? παει χαμενο το παιχνιδι?

Last edited:
Είναι νωρις ακομα για cheats...-bye-

Προσπαθησε και παλι... Αυτη ειναι και η μαγεια του παιχνιδιού... Περνας μια δυσκολία και ανταμοιβεσαι με ενα νεο επίπεδο. :a0210:

sorry... double post!

(μηπως θα επρεπε να μπορουμε κι εμεις να σβηνουμε τα posts μας μεσα στον προκαθορισμενο χρονο του EDIT, αν μετανιωσαμε και δεν θελουμε να τα δημοσιευσουμε, ή αν είναι διπλα ? Να υπαρχει διπλα στο EDIT και ενα κουμπάκι delete...)

sorry... double post!

(μηπως θα επρεπε να μπορουμε κι εμεις να σβηνουμε τα posts μας μεσα στον προκαθορισμενο χρονο του EDIT, αν μετανιωσαμε και δεν θελουμε να τα δημοσιευσουμε, ή αν είναι διπλα ? Να υπαρχει διπλα στο EDIT και ενα κουμπάκι delete...)

+1

:offtopic:

...μηπως θα επρεπε να μπορουμε κι εμεις να σβηνουμε τα posts μας μεσα στον προκαθορισμενο χρονο του EDIT, αν μετανιωσαμε και δεν θελουμε να τα δημοσιευσουμε, ή αν είναι διπλα ? Να υπαρχει διπλα στο EDIT και ενα κουμπάκι delete...

Μπορείς να το προτείνεις στην σχετική κατηγορία: Προτάσεις / Ανακοινώσεις / Ερωτήσεις.

το παιχνίδι είναι έπος...το παιζω καθημερινα με παρεα και ολοι το εχουν λατρεψει.οι δυσκολες πιστες με καλους παιχτες ταυτοχρονα ειναι απολαυση.

Παιδιά, το παρέλαβα κι εγώ απο play.com σημερα! :BDGBGDB55:

Εκανε μια εβδομαδα παραπάνω από το Tomb Raider Underworld, ενω τα παραγγειλα και τα δύο μαζί, και μου τα εστειλαν με 1 μερα διαφορά μονο....:violent-smiley-030:

Anyway....
Πάω για λιώσιμο! :antlers:

Πώς κατεβαζω τον exclusive Nariko character απο το network?

Δεν ειχε καποιο αντιστοιχο κωδικο ή κατι τετοιο μεσα στη συσκευασία...

Πώς κατεβαζω τον exclusive Nariko character απο το network?

Δεν ειχε καποιο αντιστοιχο κωδικο ή κατι τετοιο μεσα στη συσκευασία...

Δεν στον έστειλαν με mail; Εμένα μου έστειλαν mail αφού έγινε posted.

Δεν στον έστειλαν με mail; Εμένα μου έστειλαν mail αφού έγινε posted.
no...
Και απο οτι ειδα τωρα στο site το πουλανε σκετο χωρις την προσφορα...
Αλλα εμενα μου το εκαναν posted εδω και 2 εβδομάδες...

Το παιχνίδι ψηφίστηκε game of the year 2009 και όχι άδικα....

Κάνει αυτό που είναι ο σκοπός του, να σε διασκεδάσει...

Ειδικά σε φάσεις να παίζεται 2+ παίχτες έχει τρελό γέλιο...

Ομολογώ ότι διαθέτω το εν λόγω game αλλά δεν με ενθουσιάζει. Ϊσως να είναι διότι είμαι στις ηλικίες 30+, όμως ίσως και να έχει τη φάση του σε multiplayer mode.

Παιδιά πώς μπαίνουμε σε multiplayer ?

Πως συναντώ παίχτες στο το Internet για multiplay?

Thankz