Its Official! - LittleBigPlanet on shelves 10/21/08!

Το πιο σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού είναι η δυνατότητα παραγωγής των δικών σας παιχνιδιών χρησιμοποιόντας τον ποιο user friendly editor που έχει φτιαχτεί ποτέ.

Βασικά το περιμένω πως και πως για να φτιάξω εκπαιδευτικό παιχνίδι με θέμα το περιβάλλον για παιδιά δημοτικού.

http://www.youtube.com/watch?v=YK3hitkMViY&feature=related

:flipout:

http://www.youtube.com/watch?v=_HzDuIaf_F8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=jiweBvnoVbo&feature=related

το παιχνιδι εχει τεραστιο βαθος gameplay στο δημιουργησεις τα παντα -bye-, αν και δεν ειμαι οπαδος τετιοιων παιχνιδιων συγχαριτηρια στην σονυ ειναι απο τα παιχνδια που δεν τα βαριεσαι με τιποτα

LittleBigPlanet UK Review

Closing Comments

Despite some minor missteps, LittleBigPlanet is an absolute triumph of imagination and creativity. Its core conceits of accessibility and social play make its already ample charms even more endearing, producing a game that’s at once familiar and quite unlike anything that’s come before. It’s a celebration of inspiration and human interaction and a hugely welcome, utterly invigorating experience among usual roster of nihilistic shooters jostling for shelf space this Christmas. It’s like Bagpuss and LEGO and nostalgia met at the pub and invited everyone along -- and if the big grins and warm fuzzy feelings around the office are anything to go by every time we turn it on, LittleBigPlanet deserves all the recognition it can get.
OVERALL 9.7 Incredible

Little Big Planet Reviews

Other reviews of Little Big Planet Playstation Official Magazine UK 10 / 10
GameDaily 9 / 10
TotalVideoGames 10 / 10
Computer & Video Games UK 9.6 / 10
GamePro 5 / 5
VideoGamer 9 / 10
Gameplayer 10 / 10
IGN 9.7 / 10
Kikizo 9 / 10
Ferrago 93 / 100
Eurogamer 9 / 10
Maxi Consolas(Portugal) 10 / 10

Παιδια το παιχνιδι ειναι απιστευτο !!! απλα τρελο κολημα
Βρισκομαι τωρα στην πιστα του μεξικου και ειναι τρελο
Εχει απιθανη κινηση , το κακο ειναι σε καποιες πιστες χρειαζεσαι το δευτερο ατομο για να μαζεψεις τα stickers , και αναγκαζομαι να παιζω με 2 κοντρολερς
αλλα αξιζει , ειναι κατι το τελειως διαφορετικο απο platform που εχουμε δει
Αλλα ακομα δεν παιζουν οι servers
αυτα

βλέπεις tearing στην κίνηση? σε κάποια video έχω δει και αρκετά έντονο... και αν έχει θα ξενερώσω τρελά!

οχι δεν εχω δει ακομα και σε "δυσκολες" πιστες αλλα δεν ξερω τι ακριβως εννοεις ..καποια κολληματα στην εικονα ? παντως δεν εχω δει

Στη beta δεν είχα παρατηρήσει πουθενά tearing. Πιο πιθανό είναι να οφείλεται στον codec του video που βλέπεις.

Διαθέσιμο το τρίτο patch v1.03 του LittleBigPlanet, για την ομαλή ταχύτητα στους Servers.

lbpptch103.jpg

Πηγή: ps3fanboy.com

το preorder μου στο play.com γύρισε σε order σήμερα, μέσα στην βδομάδα παιζουμε!

STATUS
Order Placed: 02/11/2008

:party:

Εγώ το πήρα από το game explorers, πανόρμου 31 στα 69 .
Παιχνιδάρα, είναι απίστευτο, μέχρι και με το έτερον ήμισυ παίξαμε τη πρώτη πίστα μαζί που δε θέλει ούτε να τα βλέπει.
Απίστευτα feel good παιχνίδι...

To παιχνιδι το νοικιασα σημερα... και αυριο το αγοράζω...!!!!!!!!!!

Καταπληκτικο! Ανεπαναληπτο! δεν εχω λόγια...

Μακραν το καλυτερο παιχνιδι του PS3 που έχω παίξει... (οχι δεν εχω παιξει MGS4)

και ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια στην ιστορια των video games

Αριστουργημα!!!!!!!!!!!!!!!!