iTunes 10

Δεν ξερω αν το εχει προσεξει κανεις, αλλα στο 10 μπορεις να κανεις φακελους για music που περιεχουν λιστες (αυτο γινοταν και στο 9) ΑΛΛΑ και να περασουν στο iphone !!!(ayto de ginotan palaiotera) .
Ετσι τωρα μπορουμε να εχουμε playlists μεσα σε φακελους και στο ipod-iphone-ipad.
Δοκιμαστε το...

εαν εχεις μια playlist/φακελο π.χ dance.μεσα σε αυτον τον φακελο,πως μπορω να δημιουργησω ενα ή περισσοτερους υποφακελους?

File->New File folder...

Γιαννη-δεν υπαρχει η επιλογη που λες-ισως να μην καταλαβες.
μεσα σε εναν ηδη ετοιμο φακελο που εχω δημιουργησει(π.χ mixed)να βαλω αλλους 20 φακελους μεσα σον φακελο mixed ωστε να ξερω που ειναι τι..

Attachments

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    81.4 KB · Views: 15
Last edited:
Πως δεν υπαρχει.... αφου τη βλεπεις στο μενου.
Πρωτα φτιαξε ενα φακελο πχ mixed , επελεξε τον και μετα file->new playlist folder.
Eτσι κανω κι εγω τους δικους μου φακελους και υποφακελους....

Πως δεν υπαρχει.... αφου τη βλεπεις στο μενου.
Πρωτα φτιαξε ενα φακελο πχ mixed , επελεξε τον και μετα file->new playlist folder.
Eτσι κανω κι εγω τους δικους μου φακελους και υποφακελους....

οκ-τωρα το`πιασα..
ευχαριστω

τι παραπανω προσφερει το 10 ?

γιατι εχω jb phone με sbsettings και divx7 for mac και perian

και μπορει να μου κολλησει ...

Αν έχετε εγκαταστήσει το iTunes 10 σε mac κ δεν σας αρέσει ο τρόπος που εμφανίζονται τα κουμπιά πάνω αριστερά κ θέλετε την παλιά μορφή, τότε κάντε τα εξής :

• Κλείστε το αν τρέχει,
  • Ανοίξτε το Terminal,
  • Γράψτε την εντολή : defaults write com.apple.iTunes full-window -1
  • Τρέξτε εκ νέου το iTunes κ θα πρέπει να έχει την παλιά μορφή.

Αν για κάποιο λόγο θέλετε να έχετε πάλι την νέα μορφή, τότε κάντε τα παραπάνω, αλλά γράψτε την εντολή : defaults write com.apple.iTunes full-window -0

Πηγή : http://hints.macworld.com/article.php?story=20100901223846748