iTunes 10

το 9.2.1 δεν ειχε τετοια θεματα ...

με jb κ.λ.π.

στο forum της αππλε λενε οτι ευθυνονται καποια προσθετα του quicktime ...

Τι σχεση εχει αυτο ?
Το 10 εναι μεταγενεστερο, και ειναι φυσικο να εχουν κλειδωσει καποια πραγματα... για χαζους τους περνας ?
Καθε αναβαθμιση σε itunes μπορει να δημιουργησει προβλημα σε jb συσκευες, εχει γινει και στο παρελθον, απλα εμεις ειμαστε βιαστικοι να δοκιμασουμε!

Πάντως κι εγώ μόλις το εγκατέστησα και δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα!

Τι σχεση εχει αυτο ?
Το 10 εναι μεταγενεστερο, και ειναι φυσικο να εχουν κλειδωσει καποια πραγματα... για χαζους τους περνας ?
Καθε αναβαθμιση σε itunes μπορει να δημιουργησει προβλημα σε jb συσκευες, εχει γινει και στο παρελθον, απλα εμεις ειμαστε βιαστικοι να δοκιμασουμε!

ναι αλλα εδω λενε οτι δεν ανοιγει καν ...

οχι οτι απλα δημιουργει προβλημα σε jb συσκευες ...

Απάντηση: Re: iTunes 10

ειχες εγκαταστησει προσθετα components στο quicktime ?

Έχω εγκατεστημένο το Perian και ότι άλλο εγκατέστησε το Final Cut Express HD που έχω επίσης.

Re: Απάντηση: Re: iTunes 10

Έχω εγκατεστημένο το Perian και ότι άλλο εγκατέστησε το Final Cut Express HD που έχω επίσης.

μαλιστα ... αυτα φαινεται να προκαλουν προβλημα σε αλλους σε σημειο να μην ανοιγει καν το itunes ...

θα δειξει ...

Μάλλον οι υπόλοιποι που έχουν πρόβλημα τίποτα αλχημείες θα έχουν κάνει με αρχεία στον υπολογιστή τους και για αυτό τους το κάνει. Και στο σπίτι που έχω το Final Cut Studio εγκατεστημένο, ούτε εκεί είχα κανένα πρόβλημα!

Aνοιξε itunes και συνδεσε το iphone 4 , και πηγαινε στο iphone 4 tab - Apps - kai δες αν ανοιγει το tab και αν μπορεις να συγχρονισεις τις efarmoges.
Μιλαμε παντα για Snow leopard - itunes 10 - iphone 4 me iOS 4.0.1 jailbreak και infinifolde + dock.

Απάντηση: Re: iTunes 10

Aνοιξε itunes και συνδεσε το iphone 4 , και πηγαινε στο iphone 4 tab - Apps - kai δες αν ανοιγει το tab και αν μπορεις να συγχρονισεις τις efarmoges.
Μιλαμε παντα για Snow leopard - itunes 10 - iphone 4 me iOS 4.0.1 jailbreak και infinifolde + dock.

σόρι βρε Γιάννη μου, έχω όλα αυτά εκτός από το iphone 4.

δεν ήθελα να σας μπερδέψω, αλλά δε διάβασα όλο το θρεντ... :a0210:

No problem...
Δοκιμασα να το συνδεσω και σε ενα pc στη δουλεια μου, με windows 7 + itunes 10 και δουλεψε !!!
Φυσικα δεν μπορω να το συγχρονισω με 2 υπολογιστες ως γνωστον, οποτε παραμενω στον imac + itunes 9.
Tι στο καλο, προτιμαει pc απο mac ?