kpaiss AVClub Addicted Member 29 November 2006 2,129 29 March 2010 #1 Λοιπον εχω αγορασει καποια τραγουδια μεσα απο το Itunes. Πως μπορω να τα γραψω σε cd για να τα ακουω (αφου τα μετατρεψω) στο συστημα μου και στο αυτοκινητο?
Λοιπον εχω αγορασει καποια τραγουδια μεσα απο το Itunes. Πως μπορω να τα γραψω σε cd για να τα ακουω (αφου τα μετατρεψω) στο συστημα μου και στο αυτοκινητο?
Μιχάλης Κορ. Moderator Staff member 18 June 2006 21,595 Πειραιάς 29 March 2010 #2 Τα επιλέγεις, φτιάχνεις μια playlist κ την κάνεις μέσα από το iTunes : Burn to CD.
kpaiss AVClub Addicted Member 29 November 2006 2,129 30 March 2010 #3 Re: Απάντηση: Itunes και αγορασμενα τραγουδια. Μιχάλης Κορ. said: Τα επιλέγεις, φτιάχνεις μια playlist κ την κάνεις μέσα από το iTunes : Burn to CD. Click to expand... Ουπς τωρα το ειδα. Τοσο απλο τελικα? Ειμαι γενικα ασχετος με τα Mac και το Itunes. Thanks φιλε μου!!!
Re: Απάντηση: Itunes και αγορασμενα τραγουδια. Μιχάλης Κορ. said: Τα επιλέγεις, φτιάχνεις μια playlist κ την κάνεις μέσα από το iTunes : Burn to CD. Click to expand... Ουπς τωρα το ειδα. Τοσο απλο τελικα? Ειμαι γενικα ασχετος με τα Mac και το Itunes. Thanks φιλε μου!!!