iTunes store και ταινίες

Status
Not open for further replies.

billen

New member
18 July 2007
30
Thessaloniki - Greece
Καλησπέρα,

βασανίζομαι από το εξής ερώτημα.....

υπάρχει κάποιος τρόπος να "ξεγελάσεις" το itunes store ώστε να σου ανοίξει όλο το εύρος των επιλογών που έχουν τα τυχερά Αμερικανάκια??
πχ. ενοικίαση ταινιών, κλπ ..
Όταν βλέπει ότι είσαι Ελλάδα μόνο τα βασικά δίνει να πάρει.. :bigcry:

Καλησπέρα,

βασανίζομαι από το εξής ερώτημα.....

υπάρχει κάποιος τρόπος να "ξεγελάσεις" το itunes store ώστε να σου ανοίξει όλο το εύρος των επιλογών που έχουν τα τυχερά Αμερικανάκια??
πχ. ενοικίαση ταινιών, κλπ ..
Όταν βλέπει ότι είσαι Ελλάδα μόνο τα βασικά δίνει να πάρει.. :bigcry:

Φυσικα και υπαρχει!!!! Εγω χρησιμοποιωντας μονο paypal βλεπω εδω και ενα χρονο σειρες ταινιες κλπ ακομα και ενοικιαζω ταινιες απο το αμερικανικο itunes store και μιας και μας βολευει και το δολλαριο τελευταια μου ρχεται αρκετα φθηνα.

Ευκολη διαδικασια.

Last edited by a moderator:
α ναι σωστα...ξεχασα οτι θελει καρτα. Εμενα παντως τη δικια μου δε τη δεχεται το ελληνικο ITS, μαλλον επειδη ειναι electron και οχι κανονικη πιστωτικη.

μα Νικο μου γιατι να ειναι απατη? αφου μεσω paypal πρεπει να πληρωσεις και αρα δεν κλεβεις κανεναν :smile:

Όχι ακριβώς, γιαυτό και χαμογελάς ;)
Εχει σχέση με τα δικαιώματα, με τα ψευδή στοιχεία κτλ κτλ κτλ.
Δεν χρειάζεται περισσότερη ανάλυση νομίζω.-bye-

"U.S. SALES ONLY

Purchases from the iTunes Music Store are available only in the United States and are not available in any other location. You agree not to use or attempt to use the service from outside of the available territory. Apple may use technologies to verify such compliance.
GIFTS
Gifts purchased from the iTunes Music Store in the United States may be purchased only for, and redeemed only by, residents of the United States. Gifts are non-refundable. Gifts may not be purchased with iTunes Music Cards, Gift Certificates or Allowance Accounts.

www.apple.com/support/it...al/policies.html

So it really is illegal since we will contravene Apple's terms."

Όποιος ενδιαφέρεται για περισσότερα με pm.

Last edited:
Status
Not open for further replies.