ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

ego idi ston 2D me 5m piato to vlepo kanonika to it1 HD me onoma kanaliou 10000 kai 10001 !!
ande toso kero me 5m den evlepa to singikrimenokanali mias kai itane ston 28.5 kai to piato kentrarizmeno 28.2 (gia 5m piato ine megali i diafora me 1.8m den fenete)
sorry gia ta greklish kapios mod an mpori as ta metratepsi se ellinika mias kai vriskome se laptop pou mono ellinika den exi :BXVZCBXZ6:

Όντως φιλαράκο, πες μας που βρίσκεσαι και περισότερες πληροφορίες για το τι βλέπεις. Πιάνεις BBC1,2,3,4 & ITV 2,3,4; Το κάτοπτρο πόσο σου κόστισε; Αντε και ψαχνουμε έναν άνθρωπο να μας πει τι γίνεται!

ITV 1 HD θα εκπέμψει και στον Astra 2B (28.2E) - 11973V, 27500, 2/3, κρυπτογραφημένα για τους συνδρομητές του Sky UK, αλλά και όσους ανήκουν στην ελεύθερη πλατφόρμα «Freesat by Sky» (και έχουν παραλάβει τις νέες κάρτες πρόσβασης)…

Τώρα και τα πεντάμετρα θα πρέπει να ανησυχούν για το μέλλον και τα ελεύθερα της Freesat, αν βέβαια βγουν αληθινά τα σενάρια ότι ο Astra 1N θα περάσει πρώτα από τις 28.2Ε, πριν κατευθυνθεί στις 19.2Ε και εκεί θα δοκιμαστει τo ειδικo “spot beam” για την Βρετανία και τις ελεύθερες υπηρεσίες της Freesat (μια γεύση πήραμε με τον Astra 1KR και το ειδικό σποτ για την Πολωνία)…

Last edited:
ITV 1 HD θα εκπέμψει και στον Astra 2B (28.2E) - 11973V, 27500, 2/3, κρυπτογραφημένα για τους συνδρομητές του Sky UK, αλλά και όσους ανήκουν στην ελεύθερη πλατφόρμα «Freesat by Sky» (και έχουν παραλάβει τις νέες κάρτες πρόσβασης)…

Τώρα και τα πεντάμετρα θα πρέπει να ανησυχούν για το μέλλον και τα ελεύθερα της Freesat, αν βέβαια βγουν αληθινά τα σενάρια ότι ο Astra 1N θα περάσει πρώτα από τις 28.2Ε, πριν κατευθυνθεί στις 19.2Ε και εκεί θα δοκιμαστει τo ειδικo “spot beam” για την Βρετανία και τις ελεύθερες υπηρεσίες της Freesat (μια γεύση πήραμε με τον Astra 1KR και το ειδικό σποτ για την Πολωνία)…
δεν ανήσυχο φιλε μου καθόlou κάθε άλλο χαρά μου να βγει ο 28.2 με μικρότερο πιάτο γιατί έχει πιάσει πολύ αράχνη σε αυτόν τον δορυφόρο και θέλω να τον γυρίσω προς thor η 5W η 8W .

Όντως φιλαράκο, πες μας που βρίσκεσαι και περισότερες πληροφορίες για το τι βλέπεις. Πιάνεις BBC1,2,3,4 & ITV 2,3,4; Το κάτοπτρο πόσο σου κόστισε; Αντε και ψαχνουμε έναν άνθρωπο να μας πει τι γίνεται!
ναι κατεβαίνουνε αλλα όχι όλο το 24 ορο από 20. 00 pm και μετά .
και ναι Ηράκλειο Κρήτης είμαι , το πιάτο αυτό το έχω πάρει από τον Ζαχαριουδάκη (όλη στην κρήτη τον ξέρουνε)

Last edited by a moderator:
ναι κατεβαίνουνε αλλα όχι όλο το 24 ορο από 20. 00 pm και μετά .
και ναι Ηράκλειο Κρήτης είμαι , το πιάτο αυτό το έχω πάρει από τον Ζαχαριουδάκη (όλη στην κρήτη τον ξέρουνε)

μπήκα στο site του και είδα ενα τερατακι, είναι το δικό σου;

Attachments

• katoptro 5.2.jpg
    katoptro 5.2.jpg
    105.3 KB · Views: 61

οπα man, δηλ. παίζει σενάριο να χάσουμε freeview channels;

οπα man, δηλ. παίζει σενάριο να χάσουμε freeview channels;

Μην ανησυχείς. Κάθε χρόνο βγαίνει αυτή η φήμη.

Επίσης κάθε χρόνο εμφανίζεται και η ανάποδη φήμη ότι θα καταργηθεί ο 2D και θα τα πιάνουμε και στην Ελλάδα τα ελεύθερα.

Σταθερές αξίες ... μαζί με το "δορυφορικό πακέτο του ΟΤΕ" και τα "HD της Nova".

«θα δοκιμαστεί τo ειδικό “spot beam” για την Βρετανία»,

...δεν σημαίνει ότι θα λαμβάνονται στην Ελλάδα με μικρά πιάτα, αλλά το ακριβώς αντίθετο, δεν θα λαμβάνονται καθόλου… Απλά θα δούνε πως δουλεύει…, για να προετοιμάσουν με πιο «σκληροπυρηνικά “spot beam” ειδικά για την Βρετανία (που θα προορίζονται για τις υπηρεσίες Freesat του BBC/ITV)», τους επόμενους δορυφόρους «2E/2F/2G», που έχουν παραγγελθεί και έρχονται από το 2012 και μετά…, Οι συνδρομητικές και «Freesat by Sky» υπηρεσίες του Sky UK, θα συνεχίσουν να είναι σε Πανευρωπαϊκή δέσμη…

Last edited:
μπήκα στο site του και είδα ενα τερατακι, είναι το δικό σου;

καλη σου μερα φιλε μου και καλη εβδομαδα η φωτο που εβαλες ειναι απο ενα τερατακι 6,2 που βρησκετε λιγο εξω απο το ηρακλειο
του φιλου μας του @ζωη ειναι 5Μ

Η εικόνα είναι όλα τα λεφτά!!!

Κλασική αφήγηση σε θρίλερ "Εκεί που ο απλός τουρίστας πιστεύει ότι μπορεί να γευτεί μια κρέμα ή να απολαύσει τη μπύρα του, o Pinky και ο Brain ετοιμάζονται να καταλάβουν τον κόσμο! :jester: :jester: :jester:"

Re: Απάντηση: ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

το τερατακι 6,2μ ειδικα την νυχτα ειναι πιο τερατακι! θηριο..

View attachment 52463

Πραγματικά είναι "τρομακτικό" το τερατάκι το βράδυ. Περιμένεις να σκάσουν μύτη τα ΟΥΚ και το FBI για να δούν τι ακριβώς έχεις εντοπίσει απο άλλο γαλαξία!!!

Wednesday 24th March 2010 (9.30pm) FA Cup Replay: Tottenham Hotspur v Fulham

itvhd.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

Πραγματικά είναι "τρομακτικό" το τερατάκι το βράδυ. Περιμένεις να σκάσουν μύτη τα ΟΥΚ και το FBI για να δούν τι ακριβώς έχεις εντοπίσει απο άλλο γαλαξία!!!

Προτείνω στον ιδιοκτήτη άμεσα να τοποθετήσει και ειδικό φωτισμό για να μεγιστοποιήσει το οπτικό αποτέλεσμα.

Η ανάθεση στον κ. Pierre Bideau, τον ειδικό που σχεδίασε τον φωτισμό της Ακροπόλεως και του πύργου του Αϊφελ είναι η ιδανική επιλογή.

ITV HD τώρα και στον Astra 2B με SID 7480 & 7481. Το κατεβάζω και με wave frontier και έχει και συννεφιά.

ITV HD τώρα και στον Astra 2B με SID 7480 & 7481. Το κατεβάζω και με wave frontier και έχει και συννεφιά.
εμενα με κάρτα sky ενώ το κατεβάζω δεν μου ανοίγει , και έχει και epg

Απάντηση: Re: ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

εμενα με κάρτα sky ενώ το κατεβάζω δεν μου ανοίγει , και έχει και epg
Ζώη, έχει γραφτεί, κωδικοποιημένο θα είναι πλέον..
Η ελεύθερη μετάδοση θα γίνεται από τον Αστρα 2D.

Από Eurobird το αποχαιρετάμε.

Re: Απάντηση: Re: ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

Ζώη, έχει γραφτεί, κωδικοποιημένο θα είναι πλέον..
Η ελεύθερη μετάδοση θα γίνεται από τον Αστρα 2D.

Από Eurobird το αποχαιρετάμε.
ένταξη είναι alex μου άνοιξε. το μεσημέρι που είχα δοκιμάσει ενώ είχε epg δεν άνοιγε μάλλον λόγο του αγώνα το ανοίξανε , για το κοδικοπιμενο λέω με sky κάρτα

εμένα πάντως με την συνδρομή sky μεχρι εχθές δεν μου άνοιγε. σήμερα με τον αγώνα το βλέπω κανονικά αλλά δεν εμφανίζεται στο epg στα κανάλια HD