ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

Υπάρχει καμία αναφορά λήψης από Πάτρα? Διάβασα το thread όσο μπόρεσα, έκανα και μια αναζήτηση αλλά δεν βρήκα κάποια αναφορά.
Ευχαριστώ.

Υπάρχει καμία αναφορά λήψης από Πάτρα? Διάβασα το thread όσο μπόρεσα, έκανα και μια αναζήτηση αλλά δεν βρήκα κάποια αναφορά.
Ευχαριστώ.

με 1.20 μονο βραδυνες ωρες και με αρκετα σπασιματα στην εικονα

με 1.20 μονο βραδυνες ωρες και με αρκετα σπασιματα στην εικονα

Αξίζει πιστεύεις να πάρω ένα 120άρι να το ψάξω ή θα απογοητευτώ?
Εσένα σου βγάζει σπασίματα σε τέλεια εγκατάσταση ή παίρνει διορθώσεις?

Αν η αγορά μεγαλύτερου κατόπτρου προορίζεται κατά κύριο λόγο για τη λήψη του ITV, μάλλον θα απογοητευτείς, γιατί δε νομίζω να παραμείνει για πολύ ακόμα εκεί που βρίσκεται.

Αν η αγορά μεγαλύτερου κατόπτρου προορίζεται κατά κύριο λόγο για τη λήψη του ITV, μάλλον θα απογοητευτείς, γιατί δε νομίζω να παραμείνει για πολύ ακόμα εκεί που βρίσκεται.
Είχα διαβάσει παλιά ότι το ITV HD θα σταματήσει να εκπέμπει, σε αυτό αναφέρεσαι;

Re: Απάντηση: ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

Είχα διαβάσει παλιά ότι το ITV HD θα σταματήσει να εκπέμπει, σε αυτό αναφέρεσαι;

Αλήθεια? :bang:
Δεν μπορώ να πω βέβαια ότι κατά κύριο λόγο για αυτό θα το έπαιρνα. Θέλω να βγάζω κυρίως κάποια feeds όπως αυτά της Eurovision, κανένα final four τώρα που έρχεται και καμιά μπαλίτσα σε HD.
Θα βγώ τώρα στην περιοχή να κάνω μια έρευνα αγοράς και θα το σκεφτώ.
Ευχαριστώ.

Καλημέρα, εδω και 2 μέρες περίπου δεν έχω σήμα στην συχνότητα ακόμα και τις βραδυνές ώρες που δεν είχα πρόβλημα, έχει σταματήσει ή να πάω να ρυθμίσω το πιάτο μου ?

Καλημέρα, εδω και 2 μέρες περίπου δεν έχω σήμα στην συχνότητα ακόμα και τις βραδυνές ώρες που δεν είχα πρόβλημα, έχει σταματήσει ή να πάω να ρυθμίσω το πιάτο μου ?

Είναι εποχιακό το φαινόμενο το έχουμε αναφέρει και πριν λίγες μέρες, ειδικά αν είχες οριακή λήψη.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=59782

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις , φαίνεται να είναι ακόμα ζωντανό το άτιμο και θα με αναγκάσετε να ανέβω ταράτσα :ernaehrung004:

Αν δεν ανέβηκες ακόμα, έχασες την :adore: της άμυνας σε "χα-ντε"

ανέβηκα και πρόλαβα στο τσάκ , 9:30 βρήκα σήμα και κατέβηκα να δω Μπάρτσα, αν και δεν τράβηξε το ματς απόλαυσα τουλάχιστον εικόνα :music-smiley-005:

ITV HD UK on Eurobird 1 @ 28.5° East

Καλησπερα σε ολους τους φιλους

σημερα το βραδυ 22:00

Friendly International - Wembley Stadium, London Englan-Mexico

itvhd.jpg