ITV1 Central στον ASTRA 2B, 28east

Σύγκριση mti grey και mti white, με δέκτη Manhattan plaza ST 350, diseqc 4x1 spaun, κάτοπτρο sinuta AL 1.00 m και στόχευση κετρικά στη θέση Astra 28,2 - Eurobird 28,5. Υπάρχει μέτρηση μόνο της ποιότητας (quality). Με πράσινο φαίνεται η βελτίωση.

Από παλιότερη μέτρηση που έχω κάνει η συχνότητα κατεβαίνει σχετικά δύσκολα. Ίσως με 1.2m κάτοπτρο να κατεβαίνει πολύ άνετα.

Με 1,80 chanel master δεν την κατεβαζω παρολο αλλες συχνοτητες στην ιδια δεσμη τις κατεβαζω

απο Βολο με 1.20 πολυ δυνατη ληψη. Τι ευχαριστη εκπληξη. Θα κρατησει? Κανα αλλο?

Αθηνα με 1.45 Tecatel Κινητο το ανοιγω στον 7020 μου κανονικα παρολο που εχω λιγο BER. Αντε να δουμε ποσο θα κρατησει και μπας και μεταφερει κανα BBC επισης.. :drummer:

Φορμουλα 1 το Σαββατο και εχει παρει απο οτι βλεπω στο TV listings και το Euro..πω πω ωραια

Last edited:
Δηλαδή να ψάξω τα FTA στον αποκωδικοποιηρή του Sky.

Please help (άσχετος δη)...

Εγω σε dreambox το βλεπω αλλα πιστευω οτι εαν βαλεις λογικα στο other channels στο digibox θα σου ανοιξει οπως λενε τα παιδια με αριθμο 12199

Δυνατή λήψη Θεσσαλονίκη με 1,05 πιάτο.
121tg3.jpg

Εχει μπει στα favorites για την F1 αλλά το Euro2008 θα προτιμήσουμε να το δούμε σε HD........

Αθηνα με 1.45 Tecatel Κινητο το ανοιγω στον 7020 μου κανονικα παρολο που εχω λιγο BER. Αντε να δουμε ποσο θα κρατησει και μπας και μεταφερει κανα BBC επισης.. :drummer:

Φορμουλα 1 το Σαββατο και εχει παρει απο οτι βλεπω στο TV listings και το Euro..πω πω ωραια

Ολη μερα σου ανοιγει? εγω με Gibertinι 1,60 απο τις 21:00 και μετα κανει σπασιματα.

Ολη μερα σου ανοιγει? εγω με Gibertinι 1,60 απο τις 21:00 και μετα κανει σπασιματα.

Ναι, ολη μερα. Τα τελευταια 2 βραδυα που το εχω βαλει εχω χειροτερο σημα απο οτι την ημερα αλλα και παλι ανοιγει κανονικα. Τωρα που το κοιταω εχω στον 7020 snr 80%, agc 75% και ber 0. Μια χαρουλα δλδ..-bye-

Αντε και κανα BBC τωρα..