ITV1 + ITV2+1 στον Astra2C

giannis1010

Senior Member
8 November 2007
498
Δεν ξερω αν είναι προσωρινό αλλα στην συχνότητα 11052 Η 22000 5/6 υπάρχουν καποιες εκδόσεις του ΙΤV 1 και το ITV 2+1....ελεύθερα

Ευχαριστω για την πληροφορηση. Μια χαρα κατεβαινουνε στην Αθηνα και ηδη προστεθηκαν στα favorites μου. Ειχα την αισθηση οτι αργα η γρηγορα θα εμφανιστουνε κι αλλα ITV..Αντε με το καλο και κανα BBC..:BDGBGDB55:

Εχω ενα παλιο sky digibox με την bbc κάρτα που το χρησιμοποιούσα για να βλέπω από Ελλάδα πριν τη μετακίνηση των καναλιών στο "τοπικό" για την αγγλία beam.
Άραγε να το ξαναβάλω επάνω για να έχω και τα καλά του epg κτλ ή καλύτερα να δοκιμάσω με τον yumatu?

θα το ψαξω το απόγευμα να δω αν βγαίνει με το κινητό μου (αθήνα). Μάλλον θα θέλει λίγο αλφάδιασμα πάλι γιατί στον hispasat δεν πολυπιάνει...Αν παίξει στις 28.2 θα ξεθάψω και το digibox (να δω αν λειτουργεί ακόμα) γιατι από μενού κτλ είναι πολύ ευκολόχρηστο.

Last edited:
Sky Digital 2C 11053 H
MPEG-2 22000 5/6
ITV 2 +1
ITV 1 Central TV South West
ITV 1 Anglia TV South
ITV 1 Anglia TV West
ITV 1 Tyne Tees TV North
ITV 1 Tyne Tees TV South
ITVi Stream 3

Last edited:
Εγώ με πιάτο 1,2 , στη Θεσσαλονίκη, δεν μπορώ να τη κατεβάσω αυτή τη συχνότητα. Στο Kingofsat λέει οτι ειναι 1152.75. Βάζω 1152 ή 1153 , δεν μπορώ να εισάγω δεκαδικά και δε έχω αποτέλεσμα. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ή θέλω πιο μεγάλη διάμετρο?

Σωστά, ξεχασα να το γράψω στο κείμενο το 0. Δεν βγάζω τη συχνότητα ουτε με 11052 ουτε με 11053. ;Eχω δεκτη commander 4000, με 4 lnb (19,13,28,39). Αλλά παρατήρησα ότι τις συχνότητες του Αστρα 2c δεν μπορώ να τις κατεβάσω. Δύο αυτή τη στιγμή ΙΤV 11053 & Five 10964...., σήμα τίποτα. Μήπως λάσκαραν τα lnb?...

Κι εγώ δεν κατεβάζω τίποτα σε 11052 - 11053.. Στους υπόλοιπους transponders επιασα καμια 400αρια κανάλια, αλλά το κινητό θέλει σίγουρα ρύθμιση, οπότε με βλέπω μια μέρα ταράτσα πάλι.

Από περιοχή Τρικάλων με 1.20μ λήψη όπως και στα five που είνια και αυτα´στον 2C...δηλ 99%AGC και 9db σημα με DM800

Μην ανησυχείς. Κι εγώ δεν κατεβάζω αυτή την συχνότητα με 1.05 κινητό από Θεσσαλονίκη.
Μάλλον το κινητό κάτοπτρο φταίει αλλά εντάξει...κατεβάζουμε καμιά 25αριά δορυφόρους.. μη τα θέλουμε και όλα δικά μας.

Παίδες, η συχνότητα των ITV στον 2C, κατεβαίνει στην Θεσσαλονίκη άνετα με πιάτο 0.90!

@softice, με 1.05 δεν δικαιολογείται να μην τα 'χεις.

Μιας και δεν το ανέφερα στο προηγούμενο μήνυμα, να πω ότι και εδώ η λήψη της συχνότητας αυτής είναι άνετη με το (κινητό) 1.10 μου...

Από ό,τι βλέπω πάντως τώρα το σήμα από αυτή τη συχνότητα είναι χαμηλότερο (αρκετά μάλλον) από αυτό της 10964Η, ίσως γι αυτό να υπάρχει πρόβλημα σε κάποιες εγκατάστασεις...

itv2.jpg