ITV1 + ITV2+1 στον Astra2C

Μεταφέρθηκαν στην 12402 27500 V 2/3 όπου έχω καμπάνα σήμα αλλά....κλειδωμένα.
Με ένα scan στην 11052 μου βγάζει κάποια services χωρίς v.pid. αλλά μπορεί να φταίει που έχω οριακό σήμα.
Εσείς τα βλέπετε ακόμη στην 11052;

Κανονικά δουλεύουν στην 11052. Αλλά να έχεις υπόψη ότι ο transponder αυτός κάνει πολλά περίεργα με το σήμα! Τουλάχιστον εδώ από τις 8-9 περίπου το βράδυ σχεδόν εξαφανίζεται, και διάβασα ότι το κάνει και άλλες ώρες και σε άλλες περιοχές.

Θα το τσεκάρω κι εγώ σήμερα το μεσημέρι από Ρόδο με το 2.40 να δούμε τι ψάρια πιάνουμε εδώ κάτω...

Στη συχνότητα 11052 δεν είναι κλειδωμένα. Το screenshot βγήκε πριν από δύο λεπτά...

11052.jpg

Last edited:
Το Σαββάτο δοκίμασα τη συχνότητα στον Protek, αλλά δεν μου κατέβασε τίποτα εκτός από κάτι ραδιοφωνικά κανάλια. Δεν είχα τη δυνατότητα να του ορίσω manual το FEC σε 5/6 και δεν ξέρω εάν αυτό ήταν το πρόβλημα...
Σήμερα αν έχω χρόνο θα το δοκιμάσω και με τον DM800 να δούμε μπας και...:captain:

Από Κρήτη έχουμε καμιά αναφορά ότι κατεβαίνουν κανονικά τα κανάλια? Αν έχουμε κι από Ρόδο, ακόμα καλύτερα!!!! :ears:

καλημερα σε ολους τους φιλους και καλη εβδομαδα να εχουμε

απο ηρακλειο κρητης εχουμε ληψη των καναλιων

με πιατο op120 gibertiny εχουμε σημα σε dream 78%-80% απο τις 11 το πρωι εωσ της 17 το απογευμα μετα χανετε

με πιατο aris 2,4 εχουμε σημα ολο το 24ωρο
παντος να αναφερουμε οτι η συγκεκριμενη συχνοτητα ειναι παρα πολυ ασταθες ενω στον ιδιο δορυφορο το Five κατεβαινει ολη την μερα

με παρα πολυ καλο σημα
στο op120 το itv παρουσιαζει μεγαλη ασταθεια
και παρατηρησετε οτι απο της 20¨00 μεχρι και της 20¨40 το σημα χανετε τελειος απο τον δεκτη

Δοκίμασα σήμερα το απόγευμα κατά τις 17:30 και δεν κατέβηκε τίποτα εδώ στη Ρόδο με πιάτο Aris 2.40m και δέκτη Dreambox DM800. Μήπως έπεσα στο διάστημα που χάνεται το σήμα? Περίεργο πάντως να μου κατεβαίνουν οι υπόλοιπες συχνότητες και αυτή όχι...

Παιδια με πιατο 3.10m κοντα στη θεσ/νικη 99% αυτη η συχνοτητα με τα ITV .

Αυτά βγάζω με το transedit του dvb viewer pro αλλά με πολύ οριακό σήμα.
Η εικόνα έρχεται και φεύγει.

Κινητό πιάτο 1.03 από Θεσσαλονίκη, αλλά μάλλον χρειάζεται ρύθμιση το τόξο γιατί έχω πρόβλημα με συχνότητες όσο πάω ανατολικά.

Attachments

• itv.JPG
    itv.JPG
    103.9 KB · Views: 10
υπαρχει προβλημα και δεν μπορω να στειλω φωτογραφιες ακομα:bigcry::bigcry: