iΖΑΚ! το γνωρίζει κανείς τελικά;

Status
Not open for further replies.
Καταρχήν δεν νομίζω ότι είμαι στο σωστό μέρος για να παραθεσω την απορία μου σχετικα με αυτό αλλα επειδή υπάρχουν αρκετές πληροφορίες με αυτό το προιόν σήμερα που έγινα και εγώ κάτοχος αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα.Δεν μπορώ να δω τους υπότιτλους(greek) απο τα dvix μου.Έχω δοκιμάσει να κανω τους υπάρχοντες αποθήκευση σε UNICODE αλλά και πάλι δεν κατάφερα τίποτα.Μήπως έχει να κάνει με τις γραμματοσειρές γιατί ο BS Player το παίζει κανονικά.Επίσης έχω την αγγλική έκδοση των Windows αν τυχόν έχει να κάνει κάτι με αυτό.Σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι ασ ποστάρει τον ακριβές τρόπο.

Έχω βάλει το τελευταίο Firmware.

Last edited:
1. πρέπει να έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα με το αρχείο βίντεο. πχ. video.avi -> video.sub
2. να είναι σωσμένοι ως unicode
3. να είναι στο ίδιο folder με το αρχείο βίντεο
4. να πατήσεις το κουμπί subtitles στο τηλεκοντρόλ του izak

Εξηγεις λίγο την διαδικασια με το σώσιμο σε unicode γιατί τα άλλα τα έχω κάνει απλά δεν μου τους δείχνει με ελληνικούς χαρακτήρες μηπως πρεπει να κάνω εγκατάσταση κανένα άλλο font?

να προσθέσω πως, θα πρέπει να αλλάξεις την κατάλληξη του αρχείου από txt σε srt.

:fahne90:

Μπαααααα δε λέει να μου κάτσει με τίποτα Υπάρχει άλλος τρόπος ή άλλο firmware?

Αγόρασα πριν μια εβδομάδα το iZAk 120 Gb. Το έχω συνδέσει με το ομοαξονικό καλώδιο της συσκευασίας στο DVD Receiver μου (Philips LX 8000 SE). Δεν έχω καθόλου ήχο όταν η συσκευή αναπαράγει .ISO αρχεία. Όταν αναπαράγει XVID, DVIX, MP3 κλπ παίρνω κανονικά ήχο στο receiver. Έχω επιλέξει στις ρυθμίσεις ψηφιακό ήχο και έχω περάσει το τελευταίο firmware. Μπορεί κάποιος φίλος να με βοηθήσει.

Εγω πηρα χτες (απο δημοπρασια) με 100 ευρω το 80αρι και μαζι μου εδωσαν και το component καλωδιο.
Το συνδεσα στην plasma Pioneer 4270 kai σε αναλυση 720p kai 576p η εικονα ειναι πολυ καλη.
Ο ηχος βγαινει κανονικα με το ομοαξονικο καλωδιο και σε iso.
Oi υποτιτλοι βγαινουν κι αυτοι , αρκει να πατησεις το σωστο πληκτρο (subtitles).

Re: Απάντηση: iΖΑΚ! το γνωρίζει κανείς τελικά;

Αγόρασα πριν μια εβδομάδα το iZAk 120 Gb. Το έχω συνδέσει με το ομοαξονικό καλώδιο της συσκευασίας στο DVD Receiver μου (Philips LX 8000 SE). Δεν έχω καθόλου ήχο όταν η συσκευή αναπαράγει .ISO αρχεία. Όταν αναπαράγει XVID, DVIX, MP3 κλπ παίρνω κανονικά ήχο στο receiver. Έχω επιλέξει στις ρυθμίσεις ψηφιακό ήχο και έχω περάσει το τελευταίο firmware. Μπορεί κάποιος φίλος να με βοηθήσει.

Στο remote control έχει κουμπιά για την ένταση του ήχου. Δυνάμωσε τον ήχο και από αυτά. Και το δικό μου παίζει σχετικά χαμηλά και ανεβάζω την ένταση της τηλεόρασης για να ακούσω. Μάλλον δεν είναι πρόβλημα του έργου γιατί το έχω παρατηρήσει σε 2-3 που έχω δοκιμάσει.

Τελικα βρηκα τι εφταιγε στην περιπτωση μου και δεν ηταν αλλο απο την γλωσσα των Windows οπου μιας και ειχα βαλει τα Αγγλικα δεν ειχα επιλεκσει τα ελληνικα οπου χρειαζοταν στην εγκατασταση με αποτελεσμα να μου δειχνει αλαμποyρνεζικα παντως τvρα ολα ειναι μια χαρα σας ευχαριστω οσους απαντησαν και πραγματικα στο κοσμο του Dvix το ΙΖΑΚ ειναι must

Status
Not open for further replies.