οριστική απόφαση δέν είναι οχι για υτό ρώτησα τη γνώμη σαςΕίναι οριστική η απόφαση για την αγορά του Jadis;Αν ναι και είναι μεταχειρισμένος,μπορείς να ζητήσεις από τον πωλητή να τον ακούσεις στο σύστημά σου.
Ο ήχος της λάμπας είναι χαρακτηριστικός: ρευστός, μελωδικός και τρισδιάστατος.Ειναι ιδιαιτερος ενισχυτης.
Καμμια σχεση με τον κλειστο, σκληρο, μηχανικο ηχο που χαρακτηριζει
ακομα και ακριβες υλοποιησεις τρανζιστορ..
Οι οποίες δεν υποφέρουν από τον ωραιοποιημένο,ανισσοροπο,αργό και βαρύ ηχο που χαρακτηρίζει ακόμα και ακριβές λυχνιακες υλοποιήσεις...Ειναι ιδιαιτερος ενισχυτης.
Καμμια σχεση με τον κλειστο, σκληρο, μηχανικο ηχο που χαρακτηριζει
ακομα και ακριβες υλοποιησεις τρανζιστορ..
Οποιες λάμπες και να τοποθετηθούν δεν πρόκειται να οδηγήσει τα συγκεκριμένα ηχεία.Υπαρχουν κι αλλού πορτοκαλιές(τρανζίστορ) που θα τα οδηγήσουν σωστά.Δεν προτείνω κάποιον συγκεκριμένο.Γι αυτό υπάρχει η αγορά των μεταχειρισμένων.Θα τον ακούσει στο σπίτι του και θ' αποφασίσει.Κατ' αρχάς πήγαινε σε τεχνικό να του ρίξει μια ματιά. Έχω κακή εμπειρία (από παρόμοιο, όχι τον συγκεκριμμενο, που είχε...καννιβαλισθει!). Αν όλα είναι ΟΚ πάρε τον και βαλε ΚΤ88 - παίζει εξαιρετικά.
Για το πρώτο,είναι θέμα αντίληψης.Οπου γεμάτοι,αντικαθίσταται με το παχείς.Οσο για το δεύτερο δεν υπάρχει ουτε στην φαντασία των σχεδιαστών τους γι αυτό και δεν αναφέρουν καν τα "σκληρά" νούμερα εκεί κάτω χαμηλά.Οι λαμπάτοι ενισχυτές ακούγονται πιο γεμάτοι από τους solid state. Έχουν και περισσότερα ρεύματα. Όχι μόνο οι λάμπες αλλά και οι μετασχηματιστές εξόδου συντελούν στην επαρκή οδήγηση των ηχειων.
Ειλικρινά δε θέλω να γίνει το νήμα του φίλου αντιπαράθεση τεχνολογιών: Λάμπες VS Τρανζίστορς. Υπάρχουν καλές και κακές υλοποιήσεις και από τις 2 τεχνολογίες. Τέλειο μηχάνημα δεν υπάρχει. Ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά το μουσικό γεγονός, κάνει τις επιλογές του και πορεύεται αναλόγως. Ευτυχώς δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Δες τις 2 πρώτες σειρές της υπογραφής μου.Για το πρώτο,είναι θέμα αντίληψης.Οπου γεμάτοι,αντικαθίσταται με το παχείς.Οσο για το δεύτερο δεν υπάρχει ουτε στην φαντασία των σχεδιαστών τους γι αυτό και δεν αναφέρουν καν τα "σκληρά" νούμερα εκεί κάτω χαμηλά.
Πολυ σωστα.Παντως,αυτο που δεν εκανα ηταν να προτεινω συσκευη με κλειστα ματια.Ειναι κατι που δεν κανω ποτε για ο,τιδηποτε δεν πληρωνεται απο την τσεπη μου.Ειλικρινά δε θέλω να γίνει το νήμα του φίλου αντιπαράθεση τεχνολογιών: Λάμπες VS Τρανζίστορς. Υπάρχουν καλές και κακές υλοποιήσεις και από τις 2 τεχνολογίες. Τέλειο μηχάνημα δεν υπάρχει. Ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά το μουσικό γεγονός, κάνει τις επιλογές του και πορεύεται αναλόγως. Ευτυχώς δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Δες τις 2 πρώτες σειρές της υπογραφής μου.
Πολυ σωστα.Παντως,αυτο που δεν εκανα ηταν να προτεινω συσκευη με κλειστα ματια.Ειναι κατι που δεν κανω ποτε για ο,τιδηποτε δεν πληρωνεται απο την τσεπη μου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.