Jailbrakeme.com για ολα τα μοντελα iphone ipad ipod touch

Μπορει καποιος παρακαλω, να μου πει επιγραμματικα εστω, τα "+" και τα "-", του να "σπασουμε" το τηλεφωνο ?

Με πολύ απλά λόγια (αν έχω καταλάβει καλά γιατί κι εγώ πρωτάρης είμαι στο ξεκλείδωμα), γλυτώνεις όλη τη μπουρδολογία της Apple αποκτώντας τα αυτονόητα.

Αναφορές παράδοσης, μεταφορά αρχείων με bt, μεγαλύτερη ανεξαρτησία από τον παραλογισμό iTunes, και διάφορα άλλα που δεν είναι της.... παρούσης :D

Θα θέλατε να μας το αναλύσετε λιγάκι οι κ.κ. παραπάνω για να γνωρίζουμε και εμείς για αυτό το pdf-κενό ασφαλείας?

Αν μένει ανοικτό ούτως ή άλλως, ανεξαρτήτως μεθόδου jailbreaking, σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάτι μεμπτό κατά του jailbreakme.com

Αν παίζει κάτι άλλο, θα ήθελα να το γνωρίζαμε προτού προχωρήσουμε και εμείς στην συγκεκριμένη μέθοδο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων... :grinning-smiley-043

Θα θέλατε να μας το αναλύσετε λιγάκι οι κ.κ. παραπάνω για να γνωρίζουμε και εμείς για αυτό το pdf-κενό ασφαλείας?

Αν μένει ανοικτό ούτως ή άλλως, ανεξαρτήτως μεθόδου jailbreaking, σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάτι μεμπτό κατά του jailbreakme.com

Αν παίζει κάτι άλλο, θα ήθελα να το γνωρίζαμε προτού προχωρήσουμε και εμείς στην συγκεκριμένη μέθοδο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων... :grinning-smiley-043

Από http://www.iphonehellas.gr/19975/ios-pdf-exploit-jailbreakme/

η μέθοδος του jailbreakme.com χρησιμοποιεί ένα κενό ασφαλείας στο iOS PDF viewer μέσω του οποίου μπορεί κάποιος να αποκτήσει πρόσβαση στην συσκευή.

Με 2 λόγια, εάν δεν υπήρχε το κενό ασφαλείας από την Apple δεν θα μπορούσε να γίνει το jailbreak. Και μόλις η Apple το κλείσει δεν θα μπορείς να κάνεις jailbreak.

Το ίδιο το jailbreak δεν ανοίγει κενό.

Re: Απάντηση: Jailbrakeme.com για ολα τα μοντελα iphone ipad ipod touch

Από http://www.iphonehellas.gr/19975/ios-pdf-exploit-jailbreakme/

η μέθοδος του jailbreakme.com χρησιμοποιεί ένα κενό ασφαλείας στο iOS PDF viewer μέσω του οποίου μπορεί κάποιος να αποκτήσει πρόσβαση στην συσκευή.

Με 2 λόγια, εάν δεν υπήρχε το κενό ασφαλείας από την Apple δεν θα μπορούσε να γίνει το jailbreak. Και μόλις η Apple το κλείσει δεν θα μπορείς να κάνεις jailbreak.

Το ίδιο το jailbreak δεν ανοίγει κενό.

Αυτό λοιπόν ισχύει μόνο για την μέθοδο "σπασίματος" μέσω jailbreakme.com ή συμβαίνει το ίδιο και μέσω "spirit" ας πούμε?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Jailbrakeme.com για ολα τα μοντελα iphone ipad ipod touch

Αυτό λοιπόν ισχύει μόνο για την μέθοδο "σπασίματος" μέσω jailbreakme.com ή συμβαίνει το ίδιο και μέσω "spirit" ας πούμε?

Βρε συ, δεν έχει να κάνει με το jailbreak. Είναι θέμα του OS. Το πρόβλημα υπάρχει. Εάν δεν υπήρχε δεν θα μπορούσες να κάνεις και jailbreak.
Δεν ξέρω εάν το spirit χρησιμοποιεί το ίδιο πρόβλημα για να δουλέψει.
Το θέμα είναι ότι το τηλέφωνο από την μάνα του έχει το θέμα.

Και γεννιέται το ερώτημα: είναι δυνατόν ολόκληρη apple μετά από ΤΟΣΕΣ εκδόσεις firmware να μην μπορεί να κλείσει την "τρύπα" ;

Δεν νομίζω ότι είναι παλία τρύπα. Για αυτό τον λόγο τους πήρε και τόσο καιρό να την βρούνε για να κάνουνε jailbreak το OS4.

συγγνωμη δλδ αυτο το jb δε γινεται μεσω υπολογιστη ?

και κατι αλλο ...

μου ειναι πολυ σημαντικο να μη χασω τα sms ... αυτο απαιτει η update η restore from backup

απ την αλλη το restore --> setup as new phone ειναι λεει η προτιμοτερη επιλογη ...

( για να ειναι τελειως καθαρο και να μην υπαρξουν ''μπλεξιματα '' - σφαλματα κατα το jb ... )

αληθευει αυτο ?

εγώ πάω να το παίξω ήρωας, αλλά έχει κολήσει η μπάρα στην αρχή και δε κάνει τίποτα.

Έχει κανα 20λεπτο τώρα.

να αυτα ειναι που φοβαμαι ...

ξερετε κατι ?

μια χαρα ειμαι με 3.1.2 jb

το αφηνω εκει

αμα βγει κατι δοκιμασμενο ( τυπου blackrain )

η δοκιμαστει αυτο ...

αλλα και παλι βαριεμαι να το ξανασεταρω

δεν εχω ουτε χρονο ουτε διαθεση

να περναω sms delivery report ( και να το τεσταρω )

appsync

κλπ ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Jailbrakeme.com για ολα τα μοντελα iphone ipad ipod touch

να αυτα ειναι που φοβαμαι ...

ξερετε κατι ?

μια χαρα ειμαι με 3.1.2 jb

το αφηνω εκει

αμα βγει κατι δοκιμασμενο ( τυπου blackrain )

η δοκιμαστει αυτο ...

αλλα και παλι βαριεμαι να το ξανασεταρω

δεν εχω ουτε χρονο ουτε διαθεση

να περναω sms delivery report ( και να το τεσταρω )

appsync

κλπ ...

έγινε τελικά με τη δεύτερη φορά.

Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι η μη υποστήριξη του multitasking στο skype...

υπάρχει κάποια λύση για το πρόβλημα του multitasking στο skype?

Αν δε βρώ λύση ξε-jb με τη μία.

Είναι κάτι που μου χρειάζεται.

Με το mobile substrate λύνεται το θέμα Multitasking απλα δεν το δοκίμασα ακόμα. Ειναι free στο cydia.

Last edited:
Έκανα αναβάθμιση το Ipad σε 3.2.1 και μετά μπήκα στο jailbreakme.com. Από εκεί και πέρα όλα αυτόματα μέσα σε 2 λεπτά.
Μετά έβαλα και το appsync και έτοιμος.
Ωραία πράμματα.

Απάντηση: Re: Jailbrakeme.com για ολα τα μοντελα iphone ipad ipod touch

Δουλεύει το skype κανονικά με multitasking :D

μετά από πολύ ψάξιμο, διαπίστωσα ότι αυτό το mobile-πράμα είναι ήδη εγκατεστημένο στο αηφόνι μου (στο cydia). Παρόλα ετούτα το σκάηπ αρνείται να δουλέψει μουλτιτασκινικά. Μήπως να το σβήσω και να το ξανα εγκαταστήσω????

Re: Απάντηση: Re: Jailbrakeme.com για ολα τα μοντελα iphone ipad ipod touch

μετά από πολύ ψάξιμο, διαπίστωσα ότι αυτό το mobile-πράμα είναι ήδη εγκατεστημένο στο αηφόνι μου (στο cydia). Παρόλα ετούτα το σκάηπ αρνείται να δουλέψει μουλτιτασκινικά. Μήπως να το σβήσω και να το ξανα εγκαταστήσω????

Reinstall θελει