Jailbreak - Φτού κι απ' την αρχή.

Babis K.

Super Moderator
Staff member
17 June 2006
30,250
Αθήνα
Έφαγα όλο το Σάββατο να κάνω jailbreak σ´ένα καινούριο iphone.
Όλα καλά αλλά όταν έκλεινες το τηλέφωνο και το ξαναάνοιγες αυτό έμπαινε σε recovery mode.
Τελικά, κι αφού είχαν σπάσει εντελώς τα νεύρα μου αφού δεν μπορούσα να τελειώσω μιά διαδικασία 2 λεπτών που είχα ξανακάνει αρκετές φορές χωρίς πρόβλημα, αποφάσισα να ψάξω στο internet.
Μακάρι να το έκανα νωρίτερα βέβαια αφού θα με γλύτωνε από παραλίγο εγκεφαλικό.
Διάβασα λοιπόν οτι τα iphoneτελευταίων 2-3 εβδομάδων δέν γίνονται jailbreak πλέον. Κάθε φορά που θα κλείνεις το τηλέφωνο θα πρέπει να επαναλαμβάνεις τη διαδικασία με το blackra1n. :slapface:
Ας το έχουν υπ´όψιν τους όσοι σκέφτονται να το αγοράσουν μέχρι να δούμε τι θα γίνει και πώς θα το ξεπεράσουμε... Υπομονή.

Υ.Γ. Νομίζω οτι αυτά που δέν σπάνε πλέον είναι όσα στο S/N το τέταρτο ψηφίο είναι 4. Δηλαδή ΧΧΧ4ΧΧΧΧΧΧΧ

Last edited:
Μου αρέσει που σε ρώτησα αν σπάει το συγκεκριμένο firmware και που είπες σίγουρα ναι :BDGBGDB55:

Tip: Βάλε windows 7 :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Jailbreak - Φτού κι απ' την αρχή.

πάρτε βρε ένα τηλέφωνο του Προκόπη...:grinning-smiley-043

Τώρα είναι αργά... Για πλάκα το ξεκίνησα, σαν γκατζετάκι, αλλά ο εθισμός είναι απόλυτος, έχω φάει τεράστιο κόλλημα.
Ότι και να πιάσω στο χέρι μου, όσο καλό και να είναι μου φαίνεται γελοίο.
Την πατήσαμε Μήτσο... :smile:

Μου αρέσει που σε ρώτησα αν σπάει το συγκεκριμένο firmware και που είπες σίγουρα ναι :BDGBGDB55:

Tip: Βάλε windows 7 :grinning-smiley-043

Δεν φταίεει το firmware, το ίδιο είναι δεν το αλλάξανε, απλά η @£$*άνα η Apple πείραξε τη baseband.

Γιά τα 7 είμαι έτοιμος... Σε περιμένω !!!!! -bye-

Last edited:
αρε Μπαμπη....ρωτα πρωτα.....αφου ξερεις το εχουμε το αθλημα απο παντου

Βασικά δεν επαναλαμβάνεις το jailbreak.Απλά πατάς το blackra1n και σε 1 λεπτό είσαι έτοιμος.

Αυτό δεν το δοκίμασα. Δεν χάνεις τίποτε δηλαδή; Ούτε Cydia ούτε τα sources ούτε apps ούτε τίποτε;
Αν είναι έτσι κάπως ψιλοβολεύεται μέχρι να βγεί το σπάσιμο.
Μην μείνεις από μπαταρία μόνο κάπου που δεν υπάρχει laptop... :bigcry:

Ε εντάξει δεν είναι και τόσο απλό. Ειδικά αν κάνει και παρατεταμένη χρήση, είναι πολύ εύκολο να ξεμείνεις από μπαταρία.
Καλά εξελίσσεται σε μεγάλη κόντρα το παιχνίδι αστυνόμοι-κλέφτες.

Pirates of the iPhones :flipout:

attachment.php

Attachments

• attachment.jpg
    attachment.jpg
    19.8 KB · Views: 94
loool!
Ρε Μπαμπινο, δεν ηξερες, δεν ρωταγες;
Τα ιδια τραβηξα με το 3gs της γυναικας μου, αλλα τουλαχιστον ημουν ενημερος..
Παντως, υπομονη.. Καποια στιγμη θα το "σενιαρουν"..
(Εγω ειμαι τυχερος που το ειχα παρει πριν 3-4 μηνες).

Αυτό δεν το δοκίμασα. Δεν χάνεις τίποτε δηλαδή; Ούτε Cydia ούτε τα sources ούτε apps ούτε τίποτε;
Αν είναι έτσι κάπως ψιλοβολεύεται μέχρι να βγεί το σπάσιμο.
Μην μείνεις από μπαταρία μόνο κάπου που δεν υπάρχει laptop... :bigcry:

Παντως οντως δεν ειναι τιποτα τρομερο, αν εχεις το νου σου να μην μεινεις απο μπαταρια.. Αλλα και να μεινεις, απλα πας σπιτι, το συνδεεις με το pc και σε ενα λεπτο εισαι ετοιμος. Ενας (ανυπομονος) φιλος μου, προτιμησε αυτη την οδο..

Καλά να πάθεις με την Iphόλα!!! Σου είπα πάρε ένα τηλέφωνο για άντρες.

Καλα... Τωρα που πηρες και Mac, σου δινω 2-3 μηνες πριν αγορασεις iphone! :p

Και να σου πω, απο ποτε τα "καβουρδιστηρια" ειναι "αντρικα" τηλεφωνα; :p

Καλά να πάθεις με την Iphόλα!!! Σου είπα πάρε ένα τηλέφωνο για άντρες.

Τηλέφωνα γιά άντρες ήταν αυτά με τη μανιβέλα που είχαμε στις πύλες στα στρατόπεδα. Όλα τα άλα...
icon10.gif

Το iphone είναι σαν το ναρκωτικό... Δεν πρέπει να παίρνουν όλοι γιατί δέν φτάνει. -bye-

Καλα... Τωρα που πηρες και Mac, σου δινω 2-3 μηνες πριν αγορασεις iphone! :p

Και να σου πω, απο ποτε τα "καβουρδιστηρια" ειναι "αντρικα" τηλεφωνα; :p

Σε ενημερώνω ότι έχουνε περάσει από τα χεράκια μου και τα 3 iphole και πάνω από μία φορά το καθένα. Σαν μόστρα και ευκολία το βρίσκω κορυφαίο, σαν τηλέφωνο και το τι μπορώ να κάνω το βρίσκω άθλιο.
Μόλις δε βγούνε τα WM7 για το HD2 ή το Xperia 10 mε android , θα είναι απλώς μια κακή ανάμνηση. Και δεν μιλάω σαν απλός χρήστης αλλά σαν πραγματικά κάπoιος που από την ημέρα που βγήκε ο Nokia communicator 9000, δεν έχει ακουμπήσει απλό τηλέφωνο.