Jailbreak - Φτού κι απ' την αρχή.

Μιχάλη δεν είναι αυτή η θέση μου, και ειδικά στο συγκεκριμένο νήμα έγραψα για να δείξω την απαράδεκτη συμπεριφορά της Apple που βγάζει ένα πολύ καλό εργαλείο (προτωπόρος όταν βγήκε) και το καταστρέφει μόνο και μόνο για να βγάλει λεφτά από apps, ringtones κτλ.

Μάριε, εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι είσαι αντίθετος στην πολιτική της Apple.

Είναι μια εταιρεία με συγκεκριμένη πολιτική, αν κάποιος είναι οκ με αυτήν, αγοράζει τα προϊόντα της, αν όχι, τότε δεν τα αγοράζει.

Ας μην κάνουμε όμως "εκστρατείες" υπέρ ή κατά, κανέναν δεν οφελεί...
:ernaehrung004:

Κ από όσο γνωρίζω, όλες οι εταιρείες έχουν online καταστήματα με πωλήσεις εφαρμογών, πχ. blackberry.

Απλά αρέσουν τα windows κινητά επειδή γίνονται οι αντιγραφές η μία πίσω από την άλλη....

Μιχάλη δεν είναι αυτή η θέση μου, και ειδικά στο συγκεκριμένο νήμα έγραψα για να δείξω την απαράδεκτη συμπεριφορά της Apple που βγάζει ένα πολύ καλό εργαλείο (προτωπόρος όταν βγήκε) και το καταστρέφει μόνο και μόνο για να βγάλει λεφτά από apps, ringtones κτλ.

Τι ακριβως "κατεστρεψε" η apple? Ισα-ισα που η τεραστια επιτυχια του App Store κανει τους ανταγωνιστες να τρεχουν και να μην φτανουν!

Για διαβασε το σχετικο αρθρο των New York Times και θα καταλαβεις... ;)

http://www.nytimes.com/2009/12/06/technology/06apps.html?_r=2&scp=2&sq=apple&st=cse

Μάριε, εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι είσαι αντίθετος στην πολιτική της Apple.

Είναι μια εταιρεία με συγκεκριμένη πολιτική, αν κάποιος είναι οκ με αυτήν, αγοράζει τα προϊόντα της, αν όχι, τότε δεν τα αγοράζει.

Ας μην κάνουμε όμως "εκστρατείες" υπέρ ή κατά, κανέναν δεν οφελεί...
:ernaehrung004:

Κ από όσο γνωρίζω, όλες οι εταιρείες έχουν online καταστήματα με πωλήσεις εφαρμογών, πχ. blackberry.

Απλά αρέσουν τα windows κινητά επειδή γίνονται οι αντιγραφές η μία πίσω από την άλλη....

Όχι αρέσουν επειδή μπορείς να βάλεις ότι θέλεις και να φτιάξεις ότι εφαρμογή θέλεις χωρίς την άδεια της μαμάς. Και μιλάμε πάντα για μη σπασμένο τηλέφωνο.
Και σε ενημερώνω ότι το imac στο σπίτι, είναι το ομορφότερο pc που είχα ποτέ, και τρέχει τα Windows 7 για πλάκα.

Δεν είναι κακό να φιλτράρονται οι εφαρμογές από κάποιον.

Άλλωστε, δεν έχει "κοπεί" κάποια εφαρμογή χωρίς λόγο...!

Ο έλεγχος δεν είναι κακός, ανεξάρτητα αν δεν αρέσει σε όλους...

Τι ακριβως "κατεστρεψε" η apple? Ισα-ισα που η τεραστια επιτυχια του App Store κανει τους ανταγωνιστες να τρεχουν και να μην φτανουν!

Για διαβασε το σχετικο αρθρο των New York Times και θα καταλαβεις... ;)

http://www.nytimes.com/2009/12/06/technology/06apps.html?_r=2&scp=2&sq=apple&st=cse

Πως θα βγάλουμε λεφτά δηλαδή. Γιατί το ότι το appstore από τις 50.000.000 εφαρμογές έχει 50 καλές και όλες οι άλλες είναι ifart και iμηνπωτι, δεν λέει κανείς. Πάντα υπάρχουν αυτοί που θα αγοράσουν κάτι γιατί έχει 1 ευρώ, δεν σημαίνει όμως ότι αξίζει. Είπαμε, η apple είναι προτωπόρος στο να βγάζει λεφτά, εκεί όλοι οι άλλοι ακολουθούνε.

Και παραθέτω από το link του takisot:

Skee-ball, Mr. Smith says, took about two months to develop and deploy and then raked in $181,000 for Freeverse in one month. The company’s latest bid for App Store fame? A game featuring a Jane Austen character in a lacy dress who karate-chops her way through hordes of advancing zombies.

Φοβερή εφαρμογή και παιχνίδι.

H κουβέντα δεν οδηγεί κάπου....ατέρμονη....βρόγχος για τους προγραμματιστές...loop...κάτι μεταξύ ολυμπιακού-παναθηναϊκού ή bmw-mercedes...κτλ...

Ναι αλλά στο τέλος πάντα γύρω από τα λεφτά Μιχάλη.

Τι δεν κινείται με χρήματα Μάριε ;

Μην εθελοτυφλούμε όμως κ οι μεν κ οι δε...

Όσοι προγραμματιστές θέλουν να αναπτύξουν μια εφαρμογή για το iPhone και δεν θέλουν να βγάλουν χρήματα από αυτήν, την διανέμουν δωρεάν, μέσω της έγκρισης την Apple.

Πως θα βγάλουμε λεφτά δηλαδή. Γιατί το ότι το appstore από τις 50.000.000 εφαρμογές έχει 50 καλές και όλες οι άλλες είναι ifart και iμηνπωτι, δεν λέει κανείς. Πάντα υπάρχουν αυτοί που θα αγοράσουν κάτι γιατί έχει 1 ευρώ, δεν σημαίνει όμως ότι αξίζει. Είπαμε, η apple είναι προτωπόρος στο να βγάζει λεφτά, εκεί όλοι οι άλλοι ακολουθούνε.

Αν πιστευεις οτι οι καλες εφαρμογες του iphone ειναι ελαχιστες, εισαι βαθια νυχτωμενος (και δεν διαβασες ολο το αρθρο ως το τελος) ;)

H ευχρηστια και η λειτουργικοτητα των εφαρμογων για iphone ειναι απλα ανεπαναληπτη.
Τωρα αν θες να πιστευεις το αντιθετο, δικαιωμα σου.

Καθε post σχετικο με προβληματα χρηστων του iphone καταληγει σε συγκριση με τα WM κινητα και σε σχεδον ιδια σχολια...

Ρε σεις, ο καθενας -αναλογα με την χρηση που κανει στο κινητο- σχηματιζει και διαφορετικη αποψη γι αυτα. Τοσο δυσκολο ειναι να δεχθουμε την διαφορετικη αποψη?
Μιληστε για το θεμα που ανοιξε ο Μπαμπης και μην αναλωνεστε στα ιδια και τα ιδια.
Τα παραπανω τα γραφω διοτι τρεφω μεγαλη εκτιμηση και προς τις δυο πλευρες (ασχετως προσωπικης γνωμης για τα κινητα). -bye-

Αγγελε, δεν ειναι θεμα να μην δεχομαστε την αντιθετη αποψη-αλοιμονο!
Απλα, καλο ειναι να μην λεμε πραγματα που δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα (πχ οτι ελαχιστες εφαρμογες του iphone αξιζουν ενω υπαρχουν εκατονταδες ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ εφαρμογες οι οποιες πολλαπλασιαζονται μερα με την μερα..)
Κατα τα αλλα περι ορεξεως..

Αγγελε, δεν ειναι θεμα να μην δεχομαστε την αντιθετη αποψη-αλοιμονο!
Απλα, καλο ειναι να μην λεμε πραγματα που δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα (πχ οτι ελαχιστες εφαρμογες του iphone αξιζουν ενω υπαρχουν εκατονταδες ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ εφαρμογες οι οποιες πολλαπλασιαζονται μερα με την μερα..)
Κατα τα αλλα περι ορεξεως..

Δεν μπαινω στην ουσια της κουβεντας αλλα στο οτι σε παρα πολλα ποστ εδω μεσα γινεται συνεχως η ιδια κουβεντα...

Η δική μου εμπειρία

Πηγα σε ένα γερμανό : έπιασα στα χέρια μου ένα htc touch diamond
δεν εβγαζα άκρη . Ούτε με την οθόνη ούτε με το μενού . Και τα κουμπιά πολύ μικρά για οθόνη αφής με δάχτυλο χωρίς γραφίδα .

μετά από λίγο καιρό ένα samsung omnia
Τα ίδια .

Τριτο ένα iPhone . Και μου φάνηκε πολύ εύκολο . Καταλαβαινες που είναι το SMS to email όλα ...

εδώ και μια 4ετία περίπου έχω ένα sony ericsson Κ750i.
Έχει γίνει αγνώριστο από τα σούτια και τα πεσίματα.
Δουλεύει άψογα και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Πέρσι είπα να "εκσυγχρονιστώ" και με τη βοήθεια της επιδότησης πήρα ένα Htc touch dual.
Πολύ όμορφο τηλέφωνο. Κουκλί. Αλλά πάντα είχα και το Κ750 στη δίπλα τσέπη για τις δύσκολες περιπτώσεις (πχ να πάρω τηλέφωνο την ώρα που οδηγώ). Γιατί για δοκίμασε να βρεις επαφή με HTC την ώρα που οδηγείς...χαχα!
Βέβαια, λόγω WM η συνεργασία με το πισάκι άψογη! Επαφές, καλεντάρια, τα πάντα όλα!
Μερικές φορές δε συγχρόνιζε με το pc αλλά με μια γρήγορη επανεγκατάσταση όλα πήγαιναν καλά.

Την ίδια χρονιά το πούλησα το htc (ποιος καημένος θα με βρίζει...)

Φέτος πήρα το 32gb 3gs "αηφόνι" όπως το λέω.
Το πλάνο ήταν ως εξής: Το παίρνω και αν δε μου κάνει το πασάρω στην κυρά και παίρνω ένα κανονικό τηλέφωνο για να κάνω τη δουλειά μου.

Εδώ και ένα τρίμηνο είμαι καταευχαριστημένος! Ενθουσιασμένος μάλλον!

Δε πίστευα ποτέ ότι με το δάχτυλο θα μπορούσα να πατήσω μια εντολή στην τατς σκρην του και να το κάνει αμέσως!
Εγώ ήξερα ότι τις οθόνες τις ζουπάς για να σε "ακούσουν"!

Τι να λέμε τώρα? απίστευτο interface. Και εφαρμογές για τα πάντα.
Εξελάκια, word δουλεύουν άψογα όλα. Έχω τους τιμοκαταλόγους μου μαζί πάντα, έχω φωτογραφίες των προϊόντων μου, έχω virtual παντονιέρα για να δείχνω στον πελάτη τι χρώμα θα βάλω στη μακέτα του, email και ίντερνετ με όλα τα γράμματα κεφαλαία, παιχνιδάκια για τις δύσκολες ώρες, ένα ipod μέσα στο τηλέφωνο...

Πάντως για να μη τα λέμε όλα θετικά, θα μπορούσε να είναι ένα κλικ φτηνότερο και να παίρνει και καμιά κάρτα μνήμης το άτιμο!

Αρκεί να σας πω ότι μετά το iphone μπήκα στην πρίζα και πήρα και imac.

και μέχρι στιγμής δεν το μετανοιώνω καθόλου!

Τζαστ μαη χαμπλ οπίνιον!

Re: Απάντηση: Jailbreak - Φτού κι απ' την αρχή.

εδώ και μια 4ετία περίπου έχω ένα sony ericsson Κ750i.
Έχει γίνει αγνώριστο από τα σούτια και τα πεσίματα.
Δουλεύει άψογα και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Πέρσι είπα να "εκσυγχρονιστώ" και με τη βοήθεια της επιδότησης πήρα ένα Htc touch dual.
Πολύ όμορφο τηλέφωνο. Κουκλί. Αλλά πάντα είχα και το Κ750 στη δίπλα τσέπη για τις δύσκολες περιπτώσεις (πχ να πάρω τηλέφωνο την ώρα που οδηγώ). Γιατί για δοκίμασε να βρεις επαφή με HTC την ώρα που οδηγείς...χαχα!
Βέβαια, λόγω WM η συνεργασία με το πισάκι άψογη! Επαφές, καλεντάρια, τα πάντα όλα!
Μερικές φορές δε συγχρόνιζε με το pc αλλά με μια γρήγορη επανεγκατάσταση όλα πήγαιναν καλά.

Την ίδια χρονιά το πούλησα το htc (ποιος καημένος θα με βρίζει...)

Φέτος πήρα το 32gb 3gs "αηφόνι" όπως το λέω.
Το πλάνο ήταν ως εξής: Το παίρνω και αν δε μου κάνει το πασάρω στην κυρά και παίρνω ένα κανονικό τηλέφωνο για να κάνω τη δουλειά μου.

Εδώ και ένα τρίμηνο είμαι καταευχαριστημένος! Ενθουσιασμένος μάλλον!

Δε πίστευα ποτέ ότι με το δάχτυλο θα μπορούσα να πατήσω μια εντολή στην τατς σκρην του και να το κάνει αμέσως!
Εγώ ήξερα ότι τις οθόνες τις ζουπάς για να σε "ακούσουν"!

Τι να λέμε τώρα? απίστευτο interface. Και εφαρμογές για τα πάντα.
Εξελάκια, word δουλεύουν άψογα όλα. Έχω τους τιμοκαταλόγους μου μαζί πάντα, έχω φωτογραφίες των προϊόντων μου, έχω virtual παντονιέρα για να δείχνω στον πελάτη τι χρώμα θα βάλω στη μακέτα του, email και ίντερνετ με όλα τα γράμματα κεφαλαία, παιχνιδάκια για τις δύσκολες ώρες, ένα ipod μέσα στο τηλέφωνο...

Πάντως για να μη τα λέμε όλα θετικά, θα μπορούσε να είναι ένα κλικ φτηνότερο και να παίρνει και καμιά κάρτα μνήμης το άτιμο!

Αρκεί να σας πω ότι μετά το iphone μπήκα στην πρίζα και πήρα και imac.

και μέχρι στιγμής δεν το μετανοιώνω καθόλου!

Τζαστ μαη χαμπλ οπίνιον!
+1.000.000