JAMO A102 HCS 5 ή TANNOY SFX 5.1

giannis14

Established Member
9 November 2007
150
Athens-Nea Erythraia
Είμαι μεταξύ των δύο σετ.
Θα αγοραστούν απο Αγγλία και τα έχω βρει στην ίδια τιμή.
Δυστυχώς λόγω κρίσης δεν μπορώ να διαθέσω παραπάνω για κάτι καλύτερο.
Τα βρήκα γύρω στις 200 λίρες δηλαδή 200 και κάτι ευρώ.
Ευτυχώς έχω άνθρωπο να τα παραλάβει και να μου τα στείλει.
Θα παίζουν με YAMAHA RX-V663 ή DENON AVR-1909 ο οποίος πρέπει να αγοραστεί σύντομα.
Το πακέτο συμπληρώνουν SAMSUNG LE 40 F86 και PS3 που υπάρχουν ήδη.

Παρακαλώ όποιος φίλος γνωρίζει να δώσει τα φώτα του.
Ποιο απο δύο να επιλέξω και γιατί.

Ευχαριστώ προκαταβολικά. -bye-

http://www.jamo.com/eu-en/products/a-102-hcs-5-description/
http://www.tannoy.com/ResidentialSummary.aspx

Ποιο σαιτ στην Αγγλια η και γενικοτερα στην Ευρωπη εχει καλες τιμες-καλυτερες απο οτι εδω ?

Δυστυχώς δεν μπορώ να πω τίποτα για τα Jamo αλλά τα SFX τα πήρα πρόσφατα και στο σαλόνι μου έχουν ήδη δώσει άλλη πνοή. Χτες έβλεπα το Wanted σε mkv με DTS ήχο και λογω ώρας είχα τον Marantz πολύ χαμηλά αλλά και πάλι η εμπερεία ήταν super (μην περιμένεις να αντικαταστήσουν την ποιότητα ενός σετ που περιλαμβάνει 2 μπροστινά γομαράκια). Τα λεφτά τους κατ'εμέ τα αξίζουν μέχρι τελευταίας δεκάρας και περνάνε άνετα τα πιο δύσκολα WAF λόγω σχεδιασμού και μεγέθους. Τίμια επιλογή.

Αν μπορείς να τα τσιμπήσει απο Αγγλία, τα τσιμπάς απο εδώ στην εκπληκτική τιμή των £146.76 !!!

Εκτιμώ την γνώμη σου και σε ευχαριστώ πολύ!
Τα παρήγγειλα ήδη σε ακόμη πιο εκπληκτική τιμή 139 λίρες (150 ευρώ)!!!
Αρχίζω και νιώθω πραγματικά ΜΑΛΑΚΑΣ που ζω σ’ αυτή τη χώρα…
Όσο συνεχίζουν να μας συμπεριφέρονται σαν ανεγκέφαλα κορόιδα που με τους χαμηλότερους μισθούς στην ευρωζώνη πληρώνουμε 3 φορές πάνω για προϊόντα, εγώ προσωπικά θα εφευρίσκω τρόπους να ψωνίζω από παντού εκτός από την χώρα μου. Η αισχροκέρδεια σ’ αυτό το αχούρι έχει φτάσει στο απροχώρητο !!!

Ζητώ συγγνώμη για το λεξιλόγιο αλλά νομίζω ότι δεν εκφράζεται διαφορετικά…

:furious3::furious3::furious3:

Καλώς να τα δεχτείς λοιπόν και καλές ακροάσεις (μην ξενερώσεις απο το μέγεθος τους, είναι μικρά)

Αρχίζω και νιώθω πραγματικά ΜΑΛΑΚΑΣ που ζω σ’ αυτή τη χώρα…
Όσο συνεχίζουν να μας συμπεριφέρονται σαν ανεγκέφαλα κορόιδα που με τους χαμηλότερους μισθούς στην ευρωζώνη πληρώνουμε 3 φορές πάνω για προϊόντα, εγώ προσωπικά θα εφευρίσκω τρόπους να ψωνίζω από παντού εκτός από την χώρα μου. Η αισχροκέρδεια σ’ αυτό το αχούρι έχει φτάσει στο απροχώρητο !!!

Ζητώ συγγνώμη για το λεξιλόγιο αλλά νομίζω ότι δεν εκφράζεται διαφορετικά…

:furious3::furious3::furious3:

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Εκτιμώ την γνώμη σου και σε ευχαριστώ πολύ!

Από ποιό site;;; Γιατί αυτό που γράφει ο φίλος παραπάνω τα έχει τώρα 300 λίρες!!!! :bigcry: :bigcry:

Πώς σου φαίνονται;;;