Jazz Fusion, Smooth Jazz, Jazz Funk και άλλα είδη Jazz - Όσοι πιστοί, προσέλθετε!

Re: Jazz Fusion - Όσοι πιστοί, προσέλθετε !

Μάνο .................... κατενάτσιο!!!!! Είναι 3 και είμαστε 2 :flipout:

Μα και εγω δεν ειμαι εναντια στην
Smooth απλα την θεωρω κατι για συγκεκριμενες ωρες και διαθεσεις..
Η fusion αποτελεσε για μενα .σε νεαρη ηλικια.ενα αριστο προγευμα για την εισαγωγη στο κυριο πιατο...

Απάντηση: Jazz Fusion - Όσοι πιστοί, προσέλθετε !

Το παρακατω genre δεν ειναι ουτε καν smooth jazz .... απο οσο διαβαζω ειναι jazz-funk.
Και για την ακριβεια κατι αναμεσα σε jazz-funk, free jazz και .... acid jazz !!!!!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Οποτε .... τι κανουμε ? Ανοιγουμε ενα νημα για καθε jazz genre ?
Η (το απλουστερο απο ολα) απαγορευουμε στον χρηστη SR71B
να ποσταρει στην μουσικη ενοτητα (till kingdom come) οτιδηποτε
γιατι μας εχει ζαλισει τον ερωτα με την παραβιαση του ορου jazz fusion ?

Nα πω την αληθεια οταν ξεκινουσα αυτο το νημα εδωσα δυο δευτερολεπτα καιρο στο εαυτο μου
να ψαξω σε ποιο genre ανηκε ο Αsmundsson (και το εισαγωγικο ασμα) και περιπου δεκαπλασιο
χρονο να βρω το γιουτουμπι. Δεν εψαξα και ουτε χρειαζοταν (με ΕΜΦΑΣΗ στο δεν χρειαζοταν)
να βρω ποσα genres καλυπτουν ολα οσα ακουω απο jazz ... γιατι μαλλον, ακομα, μεχρι σημερα
θα εψαχνα πως να βαφτισω το νημα. Ρωταω συγκεκριμενα και σοβαρα τον διαχειριστη κατηγοριας
γιατι ΟΥΤΕ ΕΓΩ θελω να γινομαι βαρος και ανακατωσουρα με την αμαθεια και ασχετοσυνη μου.
10-20 τζαζακια ακουω ... οποια και οτι και αν ειναι αυτα. Εαν ειναι smooth jazz να αλλαξουμε
την ονομασια του τιτλου (κανενα απολυτως προβλημα) αλλα με οσα ΔΕΝ ειναι smooth jazz και
ας πουμε ειναι jazz-funk η οτιδηποτε αλλο .... τι ακριβως θα κανουμε ?

Υποσημειωση για τον Supersonic Master Jedi Yoda :
Ετσι κι αλλιως, αν με αφησετε .... https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_jazz_genres ...

Last edited:

Καλημερα
Βρε μανο παλι στο τιτανα
Γκουλπερτσον γυρισαμε???
Πας γυρευοντας για την εφοδο που λεγαμε..

Καλημέρα σε όλους σας και καλό σαββατοκύριακο!

Μάνο προβλέπω η ημέρα να είναι δύσκολη :slapface: Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα μείνεις πάλι μόνος, μιάς και θα διασκεδάζω σε πάρτυ γενεθλίων από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ!

Μάνο ................... καλά κουράγια!:flipout:

Εντάξει κάνουμε και λίγο πλάκα Μάνο, μην προσβάλλεσε για τον Κουλπερσον :grinning-smiley-043

Κατ'αρχην η φράση "απαγορεύουμε στον χρήστη -- " δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο.

Το ζητούμενο είναι είμαστε στα πλαίσια του τίτλου για να μην μπερδεύουμε τους αναγνώστες.
Εξάλλου για αυτούς είναι τα νήματα, για αυτούς ποστάρουμε, εμείς τα ξέρουμε και τα ακούμε.

Τα νήματα τώρα είναι κατά βάση θεματολογικά, ανοίγεις ότι θέλεις, αν δεν κάνω λάθος δεν έχουμε περιορίσει κανέναν διαχρονικά.
Υπάρχουν μερικές περιπτώσεις (λίγες) που είναι "ατομο-κεντρικα". Το νηημα του Α, Β, Γ κλπ.
Πάλι δεν έχουμε περιορίσει κανέναν.
Αν θέλεις θα μπορούσες να ανοίξεις κάτι τέτοιο, απλώς θα παρακαλούσα να μην γίνεται κατακλυσμός κάθε μέρα
γιατί θα ήταν εγωιστικό και σε βάρος των άλλων νημάτων.
Υπάρχουν μέλη που θα μπορούσαν να ποστάρουν πενήντα ή και περισσότερα βιντεάκια κάθε μέρα αλλά ποστάρουν ενα ή δύο από επιλογή και σεβασμό στους υπόλοιπους.

Πρεπει να δοθει μια λυση με τον τιτλο (λοιπον) ....

Προτεινω να μετονομασθει σε "Smooth Jazz - Οσοι πιστοί προσέλθετε".
Τα βιντεα που βαλαμε εγω και ο Σπαρτιατης ΝΟΜΙΖΩ οτι ειναι πιο κοντα στο genre της Smooth Jazz.
Αλλα τι γινεται αν επιθυμησουμε να ποσταρουμε καποια ελαχιστα που ΔΕΝ ειναι Smooth Jazz ?
Ειτε ειναι juzz-funk ειτε jazz-fusion ειτε οτιδηποτε αλλο ...

Ειναι περα απο καθε φαντασια (δικη μου) να ψαχνω ποσα genre ενσωματωνει καθε jazz ασμα
πριν το ποσταρω. ΔΕΝ θελω να γινω ιστορικος της jazz (και ΔΕΝ μπορω). Απο την αλλη, πρεπει
να υπαρξει ενας καταρχην γενικος μπουσουλας (σε οποιον μπαινει στο νημα). Οτι δεν ειναι
αποκλειστικα για Fusion.

Δεν ξερω ... με ξεπερναει το λυσιμο αυτου του γορδιου δεσμου!

Πολυ ησυχια επεσε..
Μανο μας τελειωσε η εμπνευση?

Νικο .... εχουμε προβλημα ροτας και πλευσης !
Το οποιο δημιουργησα ΕΓΩ με το να βαφτισω το νημα Jazz Fusion.
Πρεπει να βρουμε το genre που περιεχει αυτα που θελω ποσταρω.

Jazz fusion
Μια χαρα ειναι
Εδω μεσα εχουνε μπει
Αριστουργηματα..

Εκτος του γκουλπερτσον εε

πιστεύω θα βρούμε μια λύση με το όνομα του νήματος παίδες
μέχρι τότε συνεχίστε ακάθεκτοι, δεν έγινε και κανένα έγκλημα
:drummer:

Αν δεν αλλαξει τιποτα ... ΠΑΝΤΑ θα ειμαι offtopic και ολοι οι υπολοιποι intopic.
ΠΩΣ ... να συνεχισω ετσι ? Πρεπει να βρω την παιδικη χαρα που μου αξιζει και μου πρεπει.
Σιγουρα δεν ζητησα σεμιναριακη αιθουσα οπου ολα βρισκονται in perfect accordance with the topic.
Δεν λεω οτι ειναι δικο σας προβλημα αυτο ! Ομως σιγουρα ειναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ προβλημα.
Μπορειτε να με βοηθησετε ?

(Εννοειται οτι επιθυμω να ποσταρω ακομα πιο smooth ακουσματα ... πολυ χειροτερα απο Culbertson
και οπως αντιλαμβανεστε ... ΔΕΝ μπορει να γινει κατω απο αυτον τον τιτλο ! Δικο μου τιτλο αλλα ...
ΛΑΘΟΣ τιτλο !!!!)

Βρε μανο που πηγε το χιουμορ σου
Μια χαρα ειναι ολα
Ακουμα κ ο γκουλπε
Ειναι ear candy
If u get my point..

Την Καλημέρα μου σε όλους σας.

Μάνο, όπως είπε ο Πάνος, ο Νίκος (που με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνω) συνεχίζουμε (εσύ κι εγώ) ακάθεκτοι. Δεν υπάρχουν Insiders και Outsiders.

Όλοι οι καλοί χωράνε!

μονο που ο μανος την εχει κανει απο το νημα.. ε χρηστο

Νίκο, έχεις δίκιο μας την έκανε, αλλά θα επανέλθει.

Την Καλημέρα μου στην όμορφη Γλυφάδα!

νομιζω πρεπει να τον καλοπιασουμε μουσικα...:2thumb22sup: