Re: Jazz Fusion - Όσοι πιστοί, προσέλθετε !
Soft Machine - Slightly all the time
Τι μπουκωμα ηταν αυτο με το μπασο. Ευτυχως χαμηλωσα τα μπασα απο το volume panel και ελαμψε η συνθεση.
Mαλλον, αυτος που το ανεβασε στο Youtube δεν το συμπαθουσε ιδιαιτερα. Παντως, μου αρεσε .... δεν ξετρελλαθηκα
απλα, μου αρεσε ! Το σαξοφωνο σολαρει, συγνωμη ... ιπταται αερινα. Το πιανακι απο πισω, κατι παει να πει, και
αν δεν ηταν το σαξοφωνο ... μαλλον θα το ελεγε ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Τα πνευστα, εκει που συγχρονιζονται, ειναι
ολα τα λεφτα. Υπεροχοι συγχρονισμοι και αλληλοκαλυψεις. Εχει και αυτη την αυρα απο seventies ... μου θυμισε
Rough and Ready - Jeff Beck. Eπειδη προς το τελος εγινε λιγο μονοτονο και βαστικο (να τελειωσει) ... ε ....
Με αριστα το 10 ... 7.5
Return to Forever - The romantic warrior
Chick Corea και Al Di Meola ??? Ωχ τωρα, πως βαθμολογουμε αυτο το ασμα ? Θα φαμε ξυλο. Με καθε σεβασμο
(απεραντο) σ'αυτους τους δυο γιγαντες, θα ελεγα οτι εχω ακουσει και καλυτερες (πιο στυλιζαρισμενες) συνθεσεις τους.
Συνθεσεις που κυκλοφορησαν μετα το 1976. Οποτε, οσο πρωτολειο και αν ακουγεται στα δικα μου αυτια ... ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ
Η ΜΟΡΦΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΝ. Απλα, εγω τα γνωρισα οταν ηρθαν και εγκατασταθηκαν και στεφθηκαν
αρχοντες. Ισως και να χανω ενα πολυ μεγαλο κομματι της εξελιξης τους (σιγουρα χανω). Μου αρεσαν παρα πολυ
οι απιθανα σβελτοι συγχρονισμοι ολων των εγχορδων με το πιανο του Chick, απο την μεση και μετα ... ιδιως με
τους lightning fast αρπισμους του Al !!!
Με αριστα το 10 ... 8
Front Page (LaGrene, Dipiazza, Chambers) - Front Page
Δημητρη, επιτηδες μου πεταξατε εκεινο το διαγωνισμα ωδειου του εφηβου LaGrene ? (οχι εσυ, ο Γιωργος !)
Για να ξενερωσω και να χασω πασα ιδεα ? Γιατι, το πετυχατε (παρα γουρουνοτριχα). Τουτο δω το ασμα εχει παιχτει
απο ΑΛΛΟΝ LaGrene. Εαν αυτος συνεθεσε το κομματι. Αλλα, ακομα και να μην το συνεθεσε, η βασικη μελωδια ειναι
το ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. Funky και groovy οπως μ'αρεσει. Κριμα, ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ, που κραταει 5 λεπτα. Επρεπε να κραταει 10 !!!
Minimum ....
Με αριστα το 10 ... 8.5
Αλλα βρε φιλοι μου,
με εξαιρεση μερικα πολυ λιγα ασματα, τι OldSchool ακουσματα ειναι αυτα που εχετε ?
Διαζυγιο με το synthesizer εχετε παρει ? Εχουν περασει 40+ χρονια απο την εποχη των King Crimson και
Greedence Clearwater Revival. Αλλαξαν οι ηχοι .... εφυγαν απο το Brass και το Wow. Eχουν ερθει στο
cosmic aural scape !!!
Τεσπα, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα ...
Α ναι ... Crusaders - It Happens Everyday
Δεν βαζω βαθμολογια γιατι εχω δηλωσει πολιτικα φρονηματα για αυτους (υπερ !!!)
MY KIND OF SOUND .... ENTIRELY ! Και τα βιολακια στο background .... με κανουν να θελω
να μπω στο αμαξι και να φυγω ... διχως προορισμο. Ετσι, βρε αδερφε ... εβαλα μπρος και εφυγα !