Jazz Fusion, Smooth Jazz, Jazz Funk και άλλα είδη Jazz - Όσοι πιστοί, προσέλθετε!

Και κατι περα απο Norman Brown ...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Smooth (παντα) .... και (απειρο)ελαχιστως ... brazilian breeze ! :proud:
Να δροσιζονται τα (ανυπαρκτα) κοριτσουδια του φορουμ :nounder:

Συνεχιζουμε ... με Παυλο ΣκληροΚαστριδη ! :proud:

Ο Υλαρχος που βοσκει ? :icon15: ....

Last edited:
Re: Απάντηση: Jazz Fusion, Smooth Jazz, Jazz Funk και άλλα είδη Jazz - Όσοι πιστοί, π

Προτεινω καινουργιο νημα .... :proud: ....

- Πως ο Σπαρτιατης "εριξε" την γυναικα του - :smash:

E μα ναι :rolleyes: .... δεν θελω να φανταστω ντεκορ .... :flute: ....

:flipout: Καλώς τον Μάνο .......................... άν και άργησες!:ADFADF1:

Λοιπόν μιάς και ανέφερες "το καλοκαιράκι ζυγώνει" σου αφιερώνω το ακόλουθο άσμα (πάντα smooth) και σου εύχομαι να πας διακοπές στο νήσί του βίντεο με την ωραία συνοδό σου!!!!

ΥΓ: Το ίδιο ισχύει και για τον Μήτσο, τον Νίκο, τον Διονύση, τον Σπύρο και ................ όλους τους θαμώνες του νήματος!

https://www.youtube.com/watch?v=ERTHPRPTlRE

Απάντηση: Re: Απάντηση: Jazz Fusion, Smooth Jazz, Jazz Funk και άλλα είδη Jazz - Όσοι

:flipout: Καλώς τον Μάνο .......................... άν και άργησες!:ADFADF1:

Λοιπόν μιάς και ανέφερες "το καλοκαιράκι ζυγώνει" σου αφιερώνω το ακόλουθο άσμα (πάντα smooth) και σου εύχομαι να πας διακοπές στο νήσί του βίντεο με την ωραία συνοδό σου!!!!

Ωραια συνοδο εχω να δω .... κοντα τεσσερα χρονια. Ο αντρας, απο μια ηλικια και μετα, ελκει με το "οικοσυστημα" του
και οχι τοσο με την εξωτερικη εμφανιση και στυλ του. Αυτα ηταν για αλλες εποχες. Εγω συγκεκριμενα, οικοσυστημα
δεν διαθετω (ουτε διεθετα και ποτε) .... οποτε ειμαι .... εντελως ελευθερο πουλι (και ορνεο :flute:). Δεν "καταζητουμαι"
απο καμια για ολους τους προφανεις λογους. :flute:

Φυσικα ... εχω την θαλασσα ... και την smooth jazz ... να κοσμουν τους οριζοντες μου με περισση ομορφια και αερα.
Καλες και οι γυναικες αλλα ΔΕΝ υπαρχουν αποκλειστικα για την γαληνη μας (κατι που αποζητω ολο και περισσοτερο).
Μια ομορφη συνοδος θα ακουσει smooth jazz και θα μπει σε passion mode ... ενω εγω θα βυθιζομαι σε chillout mode.
Η ζωη και η πραγματικοτητα .... σπανια επαληθευει απιθανους συγχρονισμους ηθοποιων του Hollywood (ισως και ποτε).

Ομως .... αν βρεθει κανενα ξεμπαρκο μιλφακι :love: .... εναν Brian Simpson θα τον εχω ευκαιρο στην σιντιερα. -bye-

Last edited:
Απάντηση: Re: Jazz Fusion, Smooth Jazz, Jazz Funk και άλλα είδη Jazz - Όσοι πιστοί, π

Εσυ εισαι ο ειδικος
Ως γκουλπερολογος...

giphy.gif

Που σαι Σπαρτιατη :laugh: .... να καμαρωσεις μεγαλεια :flipout: .... (ωχ θα σκασω, πονανε τα αυτακια μου :laugh:)

Ελα τωρα ριξε κατι απο τα ροζ του γκουλπε
Για νανακια
Ηρεμα
Απονηρευτα..
Λεμε τωρα...

Απάντηση: Re: Jazz Fusion, Smooth Jazz, Jazz Funk και άλλα είδη Jazz - Όσοι πιστοί, π

no gulpe no party..
πως μας αφησες ετσι βρε μανο..:smash:

Θα τζαζαρουμε με Fourplay .... το προσεχες διαστημα ! :proud:

Μπουλκουμε .... εν καιρω -bye-