JBL vs Roister

Shadowx

New member
12 November 2009
5
Καλησπερα στο team!

Θελω να φτιαξω home cinema και για front ηχεια ειμαι αναμεσα σε JBL ES100 και Roister Status 8.3. Ο ενισχυτης μου ειναι ο Yamaha RX-V663. Πια απο τις δυο εταιριες μου προτεινετε ?

Χωρος: 45 τετραγωνικα
Αποσταση Θεασης: 3 με 3.5μ

Ευχαριστω! :smile:

Roister Set: Status 8.3 (front L-R), Emphasis 14 (surround L-R). Περιμενω ανακοινωση της εταιριας για νεω center ηχειο και νεω subwoofer

JBL Set: ES100 (front L-R), ES90 (surround L-R, διαφορα τιμης με ES80 σχεδον 50 ευρο), ES25C (center), JBL ES250PW 12'' (sub)

Πιο απο τα δυο set πιστευετε οτι ειναι ιδανικο για home cinema?

νομιζω τα JBL ειναι μεγαλα και ευαισθητα και θα σε καλυψουν περισσοτερο.το σαμπ το εχω ακουσει και ειναι πολυ καλο.επισης ειναι και πολυ μουσικα τα ηχεια...

Απάντηση: Re: JBL vs Roister

Ευχαριστω πολυ για την συμβουλη σου. Σε συγκριση με τα Roister ειναι καλυτερα? Επισης ο ενισχυτης μου εχει αυτα τα specs: http://usa.yamaha.com/products/audio-visual/av-receivers-amps/rx/rx-v663_black__u/?mode=model Με βαση τα specs πιο set θα αποδωσει καλυτερα?

Ασφαλή συμπεράσματα,μόνον αφού τ'ακούσεις...αν έχεις τη δυνατότητα.

Ο χώρος που θέλεις να γεμίσεις είναι 45 τετ.μέτρα; Δηλαδή όπως λέμε (π.χ.) 6Χ7 μέτρα σαλόνι;

Ίσως τα JBL να ειναι πιο ωραία αλλά τα Roister πάντα σκίζουν εμφανισιακά :P !
To μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να τα ακούσεις. Στην Καλλιθέα οι Ωδές νομίζω έχουν και τις 2 μάρκες!

:afro:

Δυστυχως ειμαι απο Ροδο και μονο τα JBL εχω καταφερει να ακουσω απο κοντα... Οχι με τον δικο μου ενισχυτη βεβαια.

45 τετ. μετρα χωρος ειναι ολο το μερος που θα μενω :P Απλα στο σαλονι η αποσταση θεασης απο την TV 65" θα ειναι γυρω στα 3 με 3.5μ

Απ' οτι βλεπω στα specs τα Rois Status 8.3 εχουν μεγαλυτερη ευαισθησια απο τα JBL ES100. (93dB > 91dB). Οχι οτι εχουν μεγαλη διαφορα...... Για τα γουφερ θα συμφωνήσω (10" > 7")