JD 202A Jolida.Ενισχυτης λυχνιας

Status
Not open for further replies.

john reel to reel

Established Member
16 December 2008
282
Πωλειται ενισχυτης λυχνιας 2χ35 w Jolida σε αριστη κατασταση , με ολοκαινουργιες ολες τις λυχνιες , ματσαρισμενες , και αγορασμενες μετα από ερευνα αγορας ετσι ωστε να ειναι οτι καλυτερο για τον ενισχυτη.( electrharmonix 6CA7 , Generall electric GE 12AT7WC , tung sol ecc 803s)
Mono οι λυχνιες κοστισαν πανω απο 200

http://www.enusbaum.com/blog/2008/04/06/review-jolida-jd-202a-integrated-stereo-tube-amplifier/

jd202a_big-300x180.jpg

Σε αριστη κατασταση 700
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1245080#post1245080
Συνδιαζεται αριστα με αυτα : ( σαν πακετο καλυτερη τιμη ) :

john reel to reel

Established Member
16 December 2008
282
Προσφορα !!! Λογο αμεσης επικειμενης αγορας τα κατευαζω ( οπου αυτη ειναι και η τελικη τιμη) 550

john reel to reel

Established Member
16 December 2008
282
Λοιπόν, για το Σαββατο, εχω κανονοσει χωρο ακροασης , οποτε οσοι μου εχετε στειλει πμ αλλα και οσοι ενδιαφερονται από δω και περα , ας επικοινωνισουν μαζι μου με μυνημα για τους πω λεπτομέριες.
Ευχαριστώ :2thumb22sup:

korato

New member
17 June 2010
65
Γιαννη γεια .Ο Γιαννης ειμαι που πηρα σημερα τον ενισχυτη.Τον jolida τελικα τον πουλας και αν ναι ποσο?

john reel to reel

Established Member
16 December 2008
282
...Θα διξει. Για τα ηχεια ηρθε ενας φιλος χτες. Για τον ενισχυτη θα γινει καποια αλλη μερα.

Επισης ανταλεται με προενισχυτη πικάπ και κεφαλή MC

... Η παραπάνω προσφορα εληξε , μιας και δν με εξυπηρετησε καποια αμεση αγορα του ενισχυτη , και η νεα τιμη ειναι 650 (δεν ισχυει για τους φιλους που εχουν εκδηλωσει ίδη ενδιαφερον)

Last edited:

korato

New member
17 June 2010
65
κεφαλη εχω αυτην που ειδες. Ειναι ακριβη κεφαλη την ειχα παρει 350 ευρω.phono δεν εχω.

SteveWisejohn

New member
8 April 2010
79
Η αγγελεία για τον Jolida δεν ισχύει? Ενδιαφέρομαι για αγορά άνεφ ακρόασης κτλ κτλ.....Thanks

john reel to reel

Established Member
16 December 2008
282
Η αγγελεία για τον Jolida δεν ισχύει? Ενδιαφέρομαι για αγορά άνεφ ακρόασης κτλ κτλ.....Thanks

Ok. Κανονιστικε. Παρακαλω να κλεισει η αγγελία.
Ευχαριστω για την φιλοξενια.

Status
Not open for further replies.