Jericho Horn II με μοναδες 8"

Status
Not open for further replies.

john reel to reel

Established Member
16 December 2008
282
Πωλουνται οι κορνες τυπου jericho οι οποιες ειναι η δευτερη και απόλυτη υλοποιηση που κανω.
Οι καμπινες ειναι απολυτα στιβαρες με ενισχυσεις στα πλαγια , πισω και κατω πλευρες , ολη η κορνα ειναι επενδημενη με φυλο φελου 2μμ και η χωανη με ειδικό μωνοτικό ασφαλτοπανο. Η καμπινα του μεγαφωνου εχει μωνοτικό που χρεισιμοποιειται στις μωνοσεις στουντιο ( μετα απο πειραματισμους )
Ειναι ασηκωτες και εχουν καταναλωθει πολλες εργατωρες για να φτασουν σε αυτο το ακουστικο αποτελεσμα.
Oi μοναδες κατ´εμε ειναι οτι καλυτερο κυκλοφωρει στις 8" και τα χαρακτιριστικάτους ειναι τα εξης:
ΤεχνικάχαρακτηριστικάΔιάμετρος μεγαφώνου8" Υλικό μεγαφώνουTreated paper Απόκριση συχνότητας42-21000Hz Ευαισθησία102dB/W/m Μέση αντίσταση10,5Ω Ελάχιστη αντίσταση9,0Ω Συνιστώμενη ισχύς5-30WRMS

Και ειναι αυτες : http://www.spicom.gr/display.php?lang=EL&model=TYPE 40

Φωτο απο τις καμπινες συντομα.
Οι τιμη τους 950

μαζι δινονται και 2 ενισχυτες Λυχνιας οπου μπορειτε να τους βρειτε στις αγγελιες των ενισχυτων για να εχετε ολοκληρωμενο το Hi end συστημα σας,,.. Σε πρειπτωση αγορας πακετου θα υπαρξει ενοείται εκπτωση,,,

Πωλουνται οι κορνες τυπου jericho οι οποιες ειναι η δευτερη και απόλυτη υλοποιηση που κανω.
Οι καμπινες ειναι απολυτα στιβαρες με ενισχυσεις στα πλαγια , πισω και κατω πλευρες , ολη η κορνα ειναι επενδημενη με φυλο φελου 2μμ και η χωανη με ειδικό μωνοτικό ασφαλτοπανο. Η καμπινα του μεγαφωνου εχει μωνοτικό που χρεισιμοποιειται στις μωνοσεις στουντιο ( μετα απο πειραματισμους )
Ειναι ασηκωτες και εχουν καταναλωθει πολλες εργατωρες για να φτασουν σε αυτο το ακουστικο αποτελεσμα.
Oi μοναδες κατ´εμε ειναι οτι καλυτερο κυκλοφωρει στις 8" και τα χαρακτιριστικάτους ειναι τα εξης:
ΤεχνικάχαρακτηριστικάΔιάμετρος μεγαφώνου8" Υλικό μεγαφώνουTreated paper Απόκριση συχνότητας42-21000Hz Ευαισθησία102dB/W/m Μέση αντίσταση10,5Ω Ελάχιστη αντίσταση9,0Ω Συνιστώμενη ισχύς5-30WRMS

Και ειναι αυτες : http://www.spicom.gr/display.php?lang=EL&model=TYPE 40

Φωτο απο τις καμπινες συντομα.
Οι τιμη τους 950

μαζι δινονται και 2 ενισχυτες Λυχνιας οπου μπορειτε να τους βρειτε στις αγγελιες των ενισχυτων για να εχετε ολοκληρωμενο το Hi end συστημα σας,,.. Σε πρειπτωση αγορας πακετου θα υπαρξει ενοείται εκπτωση,,,

<οι ενισχυτες ειναι αυτοι για να μην ξαχνετε :
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1245082#post1245082

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=62230

Και οι καμπινες μοιαζουν καπως ετσι....( εχω ενα θεμα με την φωτογραφικη μηχανη και δεν μπορω να ανεβασω τωρα φωτο)
custom_jeri.jpg

ακροαση φυσικα δεκτη.

Προσφορα !!! Λογο αμεσης επικειμενης αγορας τα κατευαζω ( οπου αυτη ειναι και η τελικη τιμη) 650
Τα fullrange μεγαφωνα που εχουν κοστιζουν λιανηκή 750 και ειναι αριστα με λιγες ωρες χρησης ,

Λοιπόν, για το Σαββατο, εχω κανονοσει χωρο ακροασης , οποτε οσοι μου εχετε στειλει πμ αλλα και οσοι ενδιαφερονται από δω και περα , ας επικοινωνισουν μαζι μου με μυνημα για τους πω λεπτομέριες.
Ευχαριστώ :2thumb22sup:

Επισης ανταλάσωνται με προενισχυτη πικάπ και κεφαλή MC

Mπορουν να δωθουν και ξεχωριστα
Μεγαφωνα Fullrange Spicom 8" (καταλληλα για κάθε υλοποιηση της Fostex σε οκταιντσα με πολυ καλυτερα φυσικα αποτελεσματα) 380
Καμπινες Jericho Horn 280

Τα κατευαζω και αλλο (τελικη τιμη) γιατι πιανουν ΠΟΛΥΥΥΥ χωρο)
350 & 230 αντιστοιχα !!!

Μάλλον στεναχώρια νοιώθω, τώρα που ανέλαβα να γράψω δυο κουβέντες για τα ηχεία που είδα, άκουσα, αλλά δεν αγόρασα. Και είναι στεναχώρια, τόσο για τα ηχεία, όσο και για τον ίδιο τον κατασκευαστή τους.

Είμαστε πολλοί φαντάζομαι, εκείνοι που θα θέλαμε ένα ιδανικό ηχείο: Να είναι μονόδρομο, αλλά και πλήρους φάσματος. Να κατεβαίνει χαμηλά, να είναι εύκολο στην οδήγηση, αλλά να έχει και μεγάλη ευαισθησία. Να είναι εύχρηστο, όμορφο, αλλά και φθηνό. Αν θα μπορούσε μάλιστα κάποιος να το κουβαλήσει για να το φέρει και σπίτι μας, ακόμα καλύτερα…

Τα ηχεία του Γιάννη θα μπορούσαν να αποτελούν ένα μικρό θαύμα, από αρκετές απόψεις. Είναι πλήρη, δεν σου δημιουργούν την αίσθηση της έλλειψης, παίζουν πάρα πολύ δυνατά, είναι μονόδρομα και είναι πάμφθηνα. Το πρόβλημά τους – ή μάλλον το δικό μου πρόβλημα – ήταν πως συναγωνίζονταν σε μέγεθος το ψυγείο μου. Πώς να στοιβάξεις δυο τέτοιους ογκόλιθους σε ένα κοινό ελληνικό σαλόνι;

Ο ίδιος ο Γιάννης, είχε ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα. Αυτός ήταν ο κατασκευαστής τους, ο άνθρωπος που κοπίασε για να φτάσει στο αξιοθαύμαστο εκείνο σημείο, του να βγάλει ένα χορταστικό μπάσο από ένα μονόδρομο ηχείο. Δεν είχε στούντιο επίδειξης, παρά μιαν αποθήκη που χρησιμοποιεί για την εργασία του. Οι μαύροι γίγαντες ασφυκτιούσαν στο μικρό δωμάτιο - θαρρείς πως θα ίδρωναν, όχι από την προσπάθεια, αλλ’ απ’ τη ζέστη.

Δεν υπάρχει άραγε μια ευρύχωρη στέγη γι’ αυτούς; Με 650 ευρώ, θα μπορούσανε να λάμψουν ακόμα και σε κάποιο μαγαζί, αντί για τα κουτιά από νοβοπάν που στριμώχνονται στις γωνίες για να παίξουν «μουσική»…

Ευχαριστω για τα πολυ καλα σου λογια .....ειναι ολα αληθεια :ernaehrung004:

αν και δεν ειναι και τοοοσο μεγαλα :

IMG122.jpg

Tα κατεβαζω τελική τιμη 500 γιατι δεν μπορουν να μεινουν αλλο στο χωρο που τα εχω , και θα πρεπει πλεον να τα παω στο εξοχικό...

Τα ηχεια δεν πωλουνται πλεον. Η αγγελια μπορει να κλειδωσει . Ευχαριστω

Status
Not open for further replies.