JETBEAM M2S review

Ρε σου λέω αν θες στείλτο κάτω θα στο αλλάξω εγώ, αλλά καλό είναι να ξέρω πρώτα πόσα ρεύματα τραβά για να ξέρουμε αν θα αντέχει το λέντ! Από τις μπαταρίες είπες τραβά 2 αμπέρ?Αν ναι, λογικά θα δίνει το πολύ 4-4,3 στο λέντ που είναι οκ.

Ρε σου λέω αν θες στείλτο κάτω θα στο αλλάξω εγώ, αλλά καλό είναι να ξέρω πρώτα πόσα ρεύματα τραβά για να ξέρουμε αν θα αντέχει το λέντ! Από τις μπαταρίες είπες τραβά 2 αμπέρ?Αν ναι, λογικά θα δίνει το πολύ 4-4,3 στο λέντ που είναι οκ.

Ευχαριστω Γιωργο αλλα αμα υπολογισεις οτι στειλε - παρελαβε τον φακο θα μου βγει 20-30 ευρω, συν την αξια του λεντ, θα στοιχισει καπως. Μαλλον θα παραγγειλω το λεντ θα το παω εδω στον δικο μου ηλεκτρονικο να το κολλησει και εαν καει (που εχω την εντυπωση οτι δεν θα καει), ξανακοτσαρω πανω το sst50 που εχω. Αρα πλεον εχω τις εξης ερωτησεις :
α) Απο που να παραγγειλω το λεντ και ποιο συγκεκριμενα να παραγγειλω (αποχρωσεις - ταση- κτλ);
β) Εχει διαφορετικα μεγεθη λεντ; Αν ναι ποιο πρεπει να παρω (τι πρεπει να μετρησω - κτλ);
Συγγνωμη εαν σε βαζω σε κοπο αλλα βλεπεις οτι ειμαι εντελως αρχαριος στο μονταρισμα.

Χμ, απόχρωση μπορείς να διαλέξεις μόνο από τον cutter από όσο ξέρω.Οι άλλοι έχουν μόνο από μια απόχρωση. Τάση από κανένα, το vf θα είναι στη τύχη αλλά θα είναι χαμηλό σε κάθε περίπτωση!

Ενδειξεις πολυμετρου με τις μπαταριες [18650 aw 2200mah] να εχουν βολταζ 4,09 και 4,10

Μικρη σκαλα : 0,11
Μεσαια σκαλα : 1,33
Μεγαλη σκαλα : 2,35

Λιγο δεν φαινεται να δινει στην μεγαλη σκαλα; Εγω νομιζα οτι θα δινει 3 με 4 αμπερ.

Εγινε αλλαγη του sst50 με το XML και με 4,17v οι μπαταριες δινουν ρευματα :
Μικρη σκαλα : 0,11
Μεσαια σκαλα : 1,29 έως 1,30
Μεγαλη σκαλα : 2,32
STROBE : 1,25

Δηλαδη σχεδον καμια διαφορα στα ρευματα.
Περιμενω το βραδυ να δω αποδοση. Εχω την εντυπωση οτι ειναι λιγο πιο φωτεινος.

Όντως, και πιστεύω πως στο λέντ θα πάνε κάπου 4-4,3 αμπέρ. Οπότε μια χαρά στα όρια που αντέχει καλά το xm-l!
Πρέπει να είναι αρκετά πιο φωτεινό(δλδ +200 OTF) και σίγουρα περισσότερα λουξ περιμένουμε εντυπώσεις!

Όντως, και πιστεύω πως στο λέντ θα πάνε κάπου 4-4,3 αμπέρ. Οπότε μια χαρά στα όρια που αντέχει καλά το xm-l!
Πρέπει να είναι αρκετά πιο φωτεινό(δλδ +200 OTF) και σίγουρα περισσότερα λουξ περιμένουμε εντυπώσεις!

Σε μικρη δοκιμη που εκανα χθες εχω την εντυπωση οτι ειναι λιγο πιο φωτεινο απο το sst50. Για +200 OTF δεν νομιζω μιας και το sst50 εβγαζε καμια 700αρια το xml ποσο να βγαζει; μπορει μονο του να δωσει 900 otf; Λιγο δυσκολο μου φαινεται. Ειχε πολλους γειτονες και ντρεπομουν να βαραω με τον φακο... ασε που ειχε και αερα με σκονη. Να δουμε σημερα. Καλα θα ηταν να ειχα κανα λουξομετρο να βλεπαμε νουμερα.

4 αμπέρ το xm-l βγάζει σίγουρα 900 OTF. Στο λέω με σιγουριά από τον Olight M31, παρόμοια μόντα, βγάζει 970 OTF(από 750~). Από Lux, από τα 35000 πήγε στα 77000 λουξ(!).

Ο φακος μπορω να μπω οτι κενταγε. Μιλαμε για τρελο φεξιμο. Οντως αξιζε η αλλαγη του λεντ. Δεν τον εχω δοκιμασει ομως ποσο θα κρατησουν οι μπαταριες (αν και νομιζω την ιδια διαρκεια θα εχουν) και τι θα λεει απο θερμοκρασια.

Ίσως πρέπει να προσέξεις λίγο την εστίαση του λέντ, μπορεί το λέντ να πρέπει να κάτσει λίγο πιο ψηλά ή χαμηλά στο συγκεκριμένο ανακλαστήρα για να αποδώσει τα μέγιστα!

Ίσως πρέπει να προσέξεις λίγο την εστίαση του λέντ, μπορεί το λέντ να πρέπει να κάτσει λίγο πιο ψηλά ή χαμηλά στο συγκεκριμένο ανακλαστήρα για να αποδώσει τα μέγιστα!

Εχω την εντυπωση οτι ο ηλεκτρονικος που μου εκανε τις κολλησεις ισως να εβαλε λιγο παραπανω καλαι και το προστατευτικο δακτυλιο καπακι που μπαινει αναμεσα στο κατοπτρο και το λεντ εχει σηκωθει λιγο. Παρολα αυτα ο φακος κενταει. Ισως εαν χαμηλωνε να γινοταν καλυτερο αλλα και παλι μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος.