JJ 543 - GIANT KILLER

Α φιλε ολα κι ολα για Ρωσικα μην μου μιλας ειναι η αδυναμια μου.
Για Αγγλικα τωρα ναι θα συμφωνησω ειναι για ανοργασμικους.
Σιγα σιγα απο progay ακουσματα εχω περασει στα gay ακουσματα,οταν θα γινω αντρας και θα μπορω να το αντεξω, τοτε Τζωρτζακη θα φτιαξεις για μενα τον καλυτερο ενισχυτη που εχεις φτιαξει ποτε.

Re: Απάντηση: JJ 543 - GIANT KILLER

Σιγα σιγα απο progay ακουσματα εχω περασει στα gay ακουσματα,οταν θα γινω αντρας και θα μπορω να το αντεξω, τοτε Τζωρτζακη θα φτιαξεις για μενα τον καλυτερο ενισχυτη που εχεις φτιαξει ποτε.

Και μετά θα βάλει τα super-δυνατά του και θα φτιάξει έναν καλύτερο για μένα...κοκ

-bye-

Re: Απάντηση: JJ 543 - GIANT KILLER

Φίλε μου Πύργα , ενα έχω να πώ ...
Ο καλός ο κρυπτο-gay
Εχει λάμπα που να καίει
Κι οταν ανδρας πάλι γίνει
την κρατάει για να ...θυμαται :BDGBGDB55::grinning-smiley-043

Αντε πιά ... δε ντρεπούστε τέτοιοι πούστε :slapface::flipout:

I love you κάργα :BDGBDGB53:

Γιώργο καλορίζικος και απο εμένα!!!!!!!
Οποτε ειναι να αλλάξεις τις 6L6 πάρε με ενα τηλέφωνο.Εχω κάτι κούκλες της general electric που απο giant killer θα τον κανουνε ακουστικά μοναδικο giant killer!!!

Re: Απάντηση: GIANT KILLER

Βεβαια και τον πηρα Διονυση.
Καταλαβαινεις οτι για να φτασω στο σημειο να βγαλω απο το ρακ μου τους HALCRO DM-10 προενισχυτη και HALCRO DM-38 τελικο μιλαμε για πολυ σοβαρο μηχανημα.

Καλά ακούσματα ! Αν ελατώσεις και το feedback θα παίξει ακομη πιο καλά. Παντως ολα τα λεφτα να ξερεις είναι οι OPT - τους εχω χρησιμοποιήσει σε κατι δικες μου κατασκευές και παίζουν παπαδες σε σχέση με tango παίζουν εφάμιλα - κατα τα άλλα ειναι καλο μηχάνημα και βεβαια τζάμπα.

κώστας

πολυ καλοι οι jj , εχω ακούσει τους mono 2a3 απιστευτο drive και εξαιρετικα γρήγοροι .

Παιδια ενα εχω να πω, ο 543 ειναι ο καλυτερος ολοκληρωμενος ενισχυτης που εχω ακουσει ποτε ,με την διαφορα να ειναι χαοτικη απο τον δευτερο.
Και σημειωτεον οτι εχουν περασει απο τα χερια μου κορυφαιοι ολοκληρωμενοι.

Μπορει και κουναει τα ηχεια σου σε σοβαρες σταθμες βρε Γιωργο? Ετσι οπως τα λες μου ερχεται να τον παρω με κλειστα ματια!!!!

Γιωργο εισαι προδοτης με εχεις αφησει να πινω τα βραδυνα ουισκι μονος μου.

Δεν ηρθαν Πετρο τα ηχεια αλλα και με τα Zingali θα καταλαβεις.
Ουισκι φερε οποιο θες ,παρε με τηλ. να το κανονισουμε.