JJ 543 - GIANT KILLER

Αν επιτρέπεται ποια είναι τα υπόλοιπα συνοδά και σε τι χώρο είναι στημένο το σύστημα??Πολύ πιθανό να ταίριαξε απίστευτα με τα παραπάνω και γι'αυτό τα σχόλια για giant killer.Με άλλα συνοδά μπορεί να είναι απλώς ένα πολύ τίμιο μηχανάκι.Για δώστε μας λίγες παραπάνω πληροφορίες.Και αν γίνεται με τι ολοκληρομένους έχει συγκριθεί.Καληνύχτα.

Re: Απάντηση: JJ 543 - GIANT KILLER

Παιδια ενα εχω να πω, ο 543 ειναι ο καλυτερος ολοκληρωμενος ενισχυτης που εχω ακουσει ποτε ,με την διαφορα να ειναι χαοτικη απο τον δευτερο.
Και σημειωτεον οτι εχουν περασει απο τα χερια μου κορυφαιοι ολοκληρωμενοι.

Ποίος είναι ο ..δεύτερος :) ! Χεχε. Σε ολοκληρωμένο μιλάμε πάντα.
Μην με βάζετε στην πρίζα και την κάνω για JJ 300B ! Αυτόν τον άκουσες?

Last edited:
Παίδες, μου φαίνεται ότι το παλικάρι δεν υπερβάλει.
Εγώ πάντως 'Την άκουσα' εχτές στο σαλόνι του, έστω και βιαστικά(μόνο ένα ουίσκι).

Γιώργο ευχαριστώ και θα τα ξαναπούμε.

Τι ουίσκι πίνετε όλοι στην ακρόαση του ενισχυτή??Μήπως εκεί είναι το μυστικό???-bye--bye-

Ειχα καποτε τον ολοκληρωμενο με παραλληλες 2Α3.Πραγματικα φιβερο μηχανημα .Καλοριζικος και απο μενα.

Το ουισκι δεν στο λεω ειναι "ειδικο" για hi end ακροασεις.
Ευχαριστω για τα καλοριζικα συντομα θα τον ακουσω οχι με τα Agathon αλλα με τα aristoteles ,τα πρωτα ειναι υπερβολικα για τον χωρο μου.

Μετά από πολύ καιρό που περιμένω να δω απάντηση σε αυτό το θέμα...δεν έχουμε καμία εξέλιξη, καμία εντύπωση...???

πραγματικα, αν και ακρως ενδιαφερον θεμα, σταματησε αποτομα.
για μενα οι jj λαμπες ειναι απο τις χειροτερες κατασκευες σε αξιοπιστια, μιας και εχω χασει μετασχηματιστη εξοδου με jj el-34, και με την αποψη μου αυτη συμφωνουν και αρκετοι αλλοι.
ετσι, ηθελα να δω αν οντως ο ενισχυτης αυτος αξιζει οχι μονο ακουστικα οπως λενε οι συναδελφοι, αλλα και σε αξιοπιστια.

αν ολα ειναι καλα τοτε ειναι ενας δυο φιλοι που ενδιαφερονται για τον ενισχυτη αυτον καθως η 6L6 ειναι καλη και δυνατη λαμπα.

υπαρχει κατι νεωτερο παιδια επ'αυτου?

Σαν σχόλιο το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι έχω τον jj322 με 300Β
Δεν πρόκειται να τον αλλάξω παρά μόνο με μηχάνημα κατηγορίας 2πλάσιας και βάλε τιμής....
Τώρα για τις λάμπες.....
απλά προσπαθήστε να αγοράσετε απο το εργοστάσιο

Καλορίζικος , έχω τα Martin Logan Ascent και έχω ακούσει ένα κάρο γνώμες με τι πρέπει να τα παίξω , πως το βλέπεις θα τα έπαιζε και αν παίζει και σαν τελικός.