John Wick

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    22

vadergr

Super Moderator
Staff member
17 August 2007
28,201
Μεταμορφωση
John-Wick.jpg

John Wick
John Wick

» Σκηνοθέτης: Ντέιβιντ Λίτς και Τσάντ Σταχέλσκι
» Παίζουν: Κίανου Ριβς, Μάικλ Νίκβιστ, Άλφι Άλεν, Γουίλεμ Νταφόε, Αντριάν Παλίκι, Μπρίτζετ Μόιναχαν

» Διάρκεια: 101' λεπτά
» Κατηγορία: Δράσης | Περιπέτεια

» Έτος παραγωγής: 2014
» Γλώσσα ταινίας: Αγγλικά

» Imdb rating: 7.2 /10

Υπόθεση:
Ένας πρώην εκτελεστής αναγκάζεται από τη Ρωσική μαφία να επανέλθει στη δράση και θα είναι
αδίστακτος όπως στο παρελθόν, όταν έχτιζε το μύθο του JohnWick. Μία στυλιζαρισμένη ιστορία
εκδίκησης κι εξιλέωσης, σε μία ιδιοφυώς κατασκευασμένη, φανταστική εκδοχή της Νέας Υόρκης.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited by a moderator:
Ταινια απο τις λίγες του ειδους , με τον Κιάνου να κανει φοβερο comeback.
Ασταματητη δράση , φοβερες πρωτοεμφανιζομενες , νομιζω , ιδέες (εταιρεία πλυντηριου, ξενοδοχειο , νομισματα ) και εξαιρετικες ερμηνειες.
Μακαρι να δουμε και sequel.
Ισως και μια spinoff σειρα "The Continental" (το ονομα του ξενοδοχείου)

edit:Εγκρίθηκε και το sequel !

Last edited:
ανέλπιστα καλή ταινία! για το είδος της πάρα πολύ καλή, εξαιρετική σκηνοθεσία και μοντάζ. κοίτα να δεις!
την κατέβασα έτσι για να χαζέψω προετοιμασμένος να κάνω fwd συνεχές αλλά αποδείχτηκε πολύ δυνατή!

Καλό. Απλά καλό. Έχω δεί πολύ χειρότερα αλλά και πολύ καλύτερα. Στο στυλ του η αλήθεια είναι πως είχε καιρό να βγει κάτι τόσο καλοστημένο.

Και είχαμε πρόβλημα με το σενάριο του interstellar...

Ενώ το να καθαρίσεις όλους τους μαφιόζους του Βόρειου ημισφαιρίου επειδή κάποιος από αυτούς σου έκλεψε τη Μάσταγκ και σκότωσε το σκυλί σου γίνεται κάθε μέρα.

Μετρια λογω Κιανου Ριβς, που αποδεικνυεται οτι δεν
μπορει να υποδυθει ουτε ενα συνηθισμενο εκτελεστη.
Θα ηταν απλα καλη αν επαιζε στο ρολο οποισδηποτε αλλος ηθοποιος.

Βλεποτανε αλλα με το στανιο, κυριως λογω των υπολοιπων
καλων ηθοποιων (Michael Nyqvist, Willem Dafoe, Lance Reddick)
αλλα ημουν συνεχεια στο τσακ να την παρατησω.....

Και είχαμε πρόβλημα με το σενάριο του interstellar...

To interstellar είναι μια ταινία "δήθεν" που ο δημιουργός της θα ήθελε να γίνει Οδύσσεια του διαστήματος αλλά απέτυχε παταγωδώς. Σαν να βλέπεις ένα μοντέλο β διαλογής με 5 τόνους make up και να στο παίζει Gisele.

Το John Wick δεν χρειάζεται να σε ξεγελάσει ή να σε πείσει ότι βλέπεις κάτι το διαφορετικό.

Μου ανοιξατε την όρεξη για να την δω, ενω το εξωφυλλο οταν βγηκε μου φανηκε αδιάφορο και γιαυτο μου περασε απαρατηρητη.

Ειναι στις προγραμματισμένες μου.

Καλη ταινια αλλα τιποτα το σπουδαιο σκηνοθετικα.

Ο Κιανου στα γνωστα του στανταρς δεν θεωρω οτι εκανε κανα comeback.

Περισσοτερο μου αρεσε στους 47 Ρονιν.