Joker: Folie à Deux

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Εξαιρετική

Votes: 0 0.0%
  • Πολύ Καλή

• Καλή

• Total voters
    7

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
100,360
Εκεί ψηλά.....
Joker-Folie-Deux.jpg

Poster-EN

Σκηνοθεσία: Τοντ Φίλιπς

Πρωταγωνιστούν: Χοακίν Φίνιξ, Λέιντι Γκάγκα, Χάρι Λότεϊ, Ζαζί Μπιτζ, Μπρένταν Γκλίσον

Διάρκεια: 138' λεπτά

Σινεμά: 4 Οκτωβρίου 2024

Imdb

Υπόθεση:
"Δύο χρόνια αφού δολοφόνησε ζωντανά στην τηλεόραση τον Μάρεϊ Φράνκλιν, ο Άρθουρ Φλεκ, τρόφιμος ασύλου πλέον,
ερωτεύεται τη μουσικο-θεραπεύτρια του ιδρύματος, τη Λι. Καθώς οι δυο τους μοιράζονται μια κοινή ψυχοπάθεια μέσω
της μουσικής, οι οπαδοί του Άρθουρ δημιουργούν κίνημα προς απελευθέρωση του."

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Joker: Folie à Deux | Tickets Now On Sale
Warner Bros. Pictures

Last edited by a moderator:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

E Ποσο θα ξεζουμισουν τους ιδιους και ιδιους χαρακτηρες? νταξυ. τοδαμε το joker. και προσωπικη μου αποψη δεν ηταν και τιποτα σπουδαιο. γιατι να βγει κιαλο?

E Ποσο θα ξεζουμισουν τους ιδιους και ιδιους χαρακτηρες? νταξυ. τοδαμε το joker. και προσωπικη μου αποψη δεν ηταν και τιποτα σπουδαιο. γιατι να βγει κιαλο?
Χωρίς να θέλω να προσβάλω, η απάντηση στην ερώτηση σου είναι όταν γράφεις "και προσωπική μου άποψη, δεν ήταν και τίποτα σπουδαίο". Για εκατομμύρια άλλους ήταν όχι απλά σπουδαίο, αλλά από τις καλύτερες ταινίες στην ιστορία.
Τώρα, εάν αυτό δικαιολογεί sequel, όχι απαραίτητα. Βλέποντας όμως το trailer, μια ανατριχίλα για το τι έχουν ετοιμάσει την παίρνουμε. Φαίνεται για το απόλυτο couple. Μένει να δούμε εάν και το σενάριο θα αξίζει.

• Love
Reactions: Panoramix
Δεν είναι τοσο καλή ταινία για πέσιμο σε κάποιον που δεν του αρέσει.

To Joker ήταν μια ταινία που προσπαθούσε σκληρά να είναι πολύ σοβαρή και να προκαλεσει σκέψεις,
αλλά στην πραγματικότητα ήταν πολύ πιο επιφανειακή και απλοϊκή.

Ειλικρινά, αυτό που πείραξε προσωπικά ήταν ότι είχε όλα τα καλά στοιχεία,
αλλά συνολικά είναι μια μια πάρα πολύ βαρετή εκδοχή (ενός χαρακτήρα σαν) του Τζόκερ.
Οι χειρότερες μου ταινίες είναι αυτές που θα μπορούσαν να είναι καλές, αλλά τελικά δεν είναι.

Όσον αφορά το 2, η Lady Gaga είναι ατομάρα, θα το δω φυσικά με την καλύτερη προδιάθεση,
αλλά σαν ένα ένα *dark* musical.

Δεν είναι τοσο καλή ταινία για πέσιμο σε κάποιον που δεν του αρέσει.

Αυτό με το "πέσιμο" κάθε φορά που γράφουμε κάτι, δεν το κόβετε μερικοί λέω γω? Κάνετε μετά το thread μπ......ο χωρίς λόγο. Το μόνο που έγραψα και με αρχική αναφορά "Χωρίς να θέλω να προσβάλω" είναι ότι άλλοι δεν συμφωνούνε. Έλεος πια, να πρέπει να μας την πείτε.