Joost…Next Generation TV

Αλέξη ευχαριστώ και δημόσια για την πρόσκληση :grinning-smiley-043 -bye-

Μερικές παρατηρήσεις...

Πρώτον το πρόγραμμα τρώει πολλά resources... ζητάει σχεδόν το 70% του AMD Sempron 3000+ που έχω...

Δεύτερον έχει απαίτηση αρκετού bandwidth... κατεβάζει με περίπου 120-140 kbps μονίμως!!!

Για δοκιμαστική εκπομπή έχει αρκετά προγράμματα, αλλά λίγα με ενδιαφέρον...

Αυτά :)

Αν έχεις ακόμη καμία μπορείς να μου στείλεις κι εμένα?? :smile::rolleyes:

harrym11 at gmail dot com είναι το email μου...

Καλησπέρα, Αν και είναι το πρώτο Post μου στο Forum και μάλλον ξεκινάω άσχημα (με Request) θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου στείλει ένα invite για το Joost. Σε διάφορα Site που έψαξα περισσότερο εξωτερικού είδα ότι έχει μεγάλη ζήτηση αλλά και συμπεριφορές που δεν ταιριάζουν καθόλου στην λογική του προγράμματος (FREE). ΠΧ. Υπάρχουν άτομα που ΠΟΥΛΑΝΕ invitations. Αν είναι δυνατόν. Άντε και έβγαλα 20 από ένα Invite και? Είμαι πιο έξυπνος από τους άλλους που απλά τα μοιράζουν?

Όπως και να έχει απλά ήθελα να το αναφέρω καθώς μου φάνηκε πραγματικά άσχημο. Είναι σαν να έχουν πέσει όλοι οι Server που διανέμουν το Debian (Linux Open Source) και να βγω να πουλήσω το Link από Rapids... Που είναι (Free - Public).

Την καλησπέρα μου σε όλους και να είστε πάντα καλά.

ΥΓ. Ευχαριστώ εκ των πρότερων όποιον μου στείλει Invite για το Joost αλλά και όποιον αφιέρωσε χρόνο να διαβάσει το Post μου.

Caesar

Γεια
Ψαχνω απελπισμενα για invite στο joost.Εαν καποιος εχει μια μπορει να την στιλη στο glompos21 at g m a i l dot com

Έχω 3 προσκλήσεις στείλτε pm με το e-mail σας, όσοι προλλάβετε ...

Θα σε απαλλάξω απο το βαρος μιάς απο τις 900, σου εστειλα ΠΜ

…υπήρξαν πολλά προβλήματα με τις καινούργιες εκδόσεις του Joost τώρα τελευταία, (από 0.94 σε 0.10.2 )προσωπικά είχα και θέμα με το pc που έμπαινα…τελικά σήμερα που βρήκα λίγο χρόνο και το ξανα-έστησα σωστά… καλύτερα όσοι έχετε παλιότερες εκδόσεις να αναβαθμίσετε και όποιος θέλει κάποιο invite send pm με όνομα και e-mail ;) αν και από ότι βλέπω πλέον είναι totally open to σύστημα ;)

Kατέβασα μόλις την τελευταία έκδοση, αλλά ενώ όλα παίζουν κανονικά, όταν επιλέγω πρόγραμμα δεν κάνει απολύτως τίποτα... δεν παίζει τα προγράμματα...

Συμβαίνει κάτι; ξέρει κανείς;