Καλοριζικος και καλές ακροάσεις και από εμένα.
Και στο δικό μου σύστημα κατέληξα με προ λάμπατο και τρανζίστορ τελικό ,ο λόγος ήταν ότι τα ηχεία ήθελαν περισσότερα ρεύματα και φυσικά εκατσε(ταίριαξε)στο σύστημα ο συνδυασμός των συγκεκριμένων μηχανήματων.
Υπέροχα....
Αξιζήλευτο σεταπ!!
Μήπως κάποια στιγμή να δοκιμάσεις κ κάποιες πιο στιβαρές βάσεις για τα Pulsar;
Πόσα GB Μουσικής έχεις στον server και πόσο γρήγορη είναι η αναζήτηση κάποιου album μέσω του Pioneer? Λύση με laptop έχεις δοκιμάσει;;
Περιπου 8 TB. Η εφαρμογη της Pioneer ειναι απαραδεκτη. Παραδειγμα προς αποφυγη.
Τα αρχεια μου βρισκονται σε NAS και τα διαβαζω μεσω ethernet. Στο nas ειναι εγκατεστημενος ο minim server τον οποιο κανω browse μεσω της bubble upnp απο κινητο η tablet android. Κανενα κολλημα. Σφαιρα ειτε κανω search, ειτε folder navigation
Ωραίος... Αφού τις έχεις επιλέξει μετά από ακροάσεις όλα καλά!!!Σε ευχαριστω.
Οι συγκεκριμενες περα απο το ωραιο σχεδιο ηταν αυτες που μου εδωσαν τον πιο "αερινο" ηχο. Καποιες αλλες κολονατες γεματες με αμμο, αλλα και γεματες μεχρι τη μεση σε 2η δοκιμη, εδιναν ξερο, απροσωπο ηχο. Θελει πολυ προσοχη το θεμα βασης. Πιθανον μια μασιφ να δοκιμαστει καποια στιγμη. Νομιζω ο Γιωργος οταν τα επαιζε με τον viva στην εκθεση, τετοιες ειχε.
Παρατηρηση με τις μεχρι τωρα ακροασεις. Οι τελικοι θελουν το ζεσταματακι τους. Εμφανης η διαφορα μετά απο μιση ωρα απο standby...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.