Joseph audio pulsars

Με γειά και από μένα ! Έχεις την καλοσύνη να μας πεις κάτι σχετικά με τα χρήματα που διέθεσες για να τα αποκτήσεις ; Να ξέρουμε και 'μεις...

Re: Απάντηση: Joseph audio pulsars

Με γειά και από μένα ! Έχεις την καλοσύνη να μας πεις κάτι σχετικά με τα χρήματα που διέθεσες για να τα αποκτήσεις ; Να ξέρουμε και 'μεις...

Εδω μπορεις να παρεις μια καλη ιδεα.

http://www.avclub.gr/forum/showthre...emo-2nd-hand-new)?p=1056995359#post1056995359

Μπορεις να μιλησεις με τον Γιωργο Κοψ για λεπτομερειες...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Joseph audio pulsars

Ευχαριστώ, ελπίζω τουλάχιστον να πρόλαβες τις εορταστικές προσφορές. Άντε και καλές ακροάσεις !

Ε να το πω κιολας γιατι δε... αυτα τα ηχεια με τον lx85; και ανοιγει σκηνη και και στηνει χροιες; εχεις πολυ δρομο ακομα...
Και ηδη μας χρωστας τη διαδρομη.
Και παλι να τα χαιρεστε.

Ps: της μπυρας ειμαι αλλα απο κρασι, το ξινομαυρο ειναι το αγαπημενο.

Ε να το πω κιολας γιατι δε... αυτα τα ηχεια με τον lx85; και ανοιγει σκηνη και και στηνει χροιες; εχεις πολυ δρομο ακομα...
Και ηδη μας χρωστας τη διαδρομη.
Και παλι να τα χαιρεστε.

Ps: της μπυρας ειμαι αλλα απο κρασι, το ξινομαυρο ειναι το αγαπημενο.

Ο πιονερος θα αναλαβει το εργο του στρωσιματος για αρχη. Το οτι τα κουναει επαρκως μου δινει αερα για να βρω ενισχυτη...

...χωρις βιασυνες

καλοάκουστα !!! μπράβο και στους επαγγελματίες που σε εξυπηρέτησαν με αυτόν τον τρόπο ... η ακρόαση μηχανών αυτού του κόστους στον προσωπικό μας χώρο είναι απαραίτητη για σωστά συμπεράσματα ...

Σωστοι επαγγελματιες και ο καθενας που αναζητει την αλλαγη στον ηχο του, θα πρεπει να τους εχει στην ατζεντα των επισκεψεων-ακροασεων...

Με γειες κι από μένα με πολλές πολλές θαυμάσιες ακροάσεις!

Εξαιρετικά ηχεία από οποιαδήποτε πλευρά με πολύ ολοκληρωμένο ήχο που δεν τους λείπει τίποτα. Το αντίθετο μάλιστα. Τους περισσεύει!

Να τα χαίρεσαι!:SFGSFGSF:

:a0210::speechless-smiley-0:speechless-smiley-0:speechless-smiley-0:speechless-smiley-0
Με γειες κι από μένα με πολλές πολλές θαυμάσιες ακροάσεις!

Εξαιρετικά ηχεία από οποιαδήποτε πλευρά με πολύ ολοκληρωμένο ήχο που δεν τους λείπει τίποτα. Το αντίθετο μάλιστα. Τους περισσεύει!

Να τα χαίρεσαι!:SFGSFGSF:

Σε ευχαριστω. Οντως ωρα με την ωρα χαιρομαι για την επιλογη μου. Απο την Πεμπτη βραδυ εχουν γραψει πανω απο 20 ωρες. Με βλεπω την αλλη εβδομαδα με στρωμενο ηχειο...

Καλημερα. Το στρωσιμο των pulsar συνεχιζεται. Θα ηθελα να σας ρωτησω για το επομενο συστατικο της συνταγης που ειναι ο ενισχυτης.

Απο που πιστευετε οτι πρεπει να ξεκινησω; Λιγα ρευματα-πολλα ρευματα. Λιγα βατ-πολλα βατ. Ταξη Α, Δ κλπ. Λαμπες τρανζιστορ!

Ατελείωτοι συνδυασμοι. Ευκολα χανεσαι. Σε καθε περιπτωση θα δω μονο οσους μπορεσω να ακουσω στο χωρο μου...

Και ο χώρος που καλύπτουν επίσης,αποστάσεις θέσης ακρόασης,μουσικές προτιμήσεις,εντάσεις,κλπ..

*Και μια απορία.
Γιατί κανείς,πουθενά,δεν αναφέρει την ευαισθησία τους;

Last edited:
Χρηματα αναλογως τον ενισχυτη και την κατασταση του. Δε με πειραζει demo η/και second hand αν ειναι σε πολυ καλη κατασταση. Δε θα με χαλαγε να βρισκομουν στην περιοχη των 3000.

Τα ηχεια απεχουν μεταξυ του περιπου 2,20 και αποσταση ακροασης περι τα 3,80. Εντασεις οχι για σεισμο, το συνηθεστερο ειναι χαμηλες εντασεις λογω διαμερισματος, αλλα θα ηθελα να υπαρχουν και αποθεματα σε περιπτωση που χρειαστουν.

Ευαισθησια οντως δε βρισκεις και δεν ξερω γιατι. Καπου σε καποιο review ειχε πετυχει το ματι μου τα 84db.

Παντως ο pioneer τα κουναει αξιοπρεπως οποτε φαινονται ευκολο φορτιο.

Αν η ευαισθησία είναι όντως 84,με θέση ακρόασης στα 3.80 δεν σου κάνουν ολιγόβατοι λαμπάτοι.
Κάποιος ρωμαλέος σε τάξη Α θα ήταν το ιδανικό.

Στοιχίζει όμως!!!

Λεωνίδα μου,όντως κοστίζει,αλλά αν αναλογιστούμε και την αξία των ηχείων...
Θα πρέπει κάπως να συμβαδίζουν για σωστό αποτέλεσμα,να μην υπολείπεται το ένα του άλλου.

Ευαισθησία 83.5 και ελάχιστη εμπεδηση 6 περιπου Ohm. Απο το Stereophile

Στην εκθεση του 2012 με Viva Audio το συστημα απλα πεταγε. Ισως ομως η τιμη να μην ειναι εντός προυπολογισμου.

Θα τον κοιταζα και με Absoluta η Pathos, υβριδικοί αμφότεροι. Μιλαμε για demo γιατι οι τιμες ειναι λιγο πιο πανω απο τα 3Κ.