Joseph audio pulsars

Όλα μια ιδέα είναι ... η μεγάλη χίμαιρα ... όχι του Καραγάτση, του χαϊφιντελά ... χρόνια ονειρευόμουν έναν αποκλειστικό χώρο ... όταν τον απέκτησα, τον ρύθμισα, πήρα καλά μηχανήματα, τα έστησα στον πόντο, κλπ. κλπ. δεν ξαναπάτησα ... δεν βολεύει στην καθημερινότητα (οικογένεια, υποχρεώσεις) να τα παρατάς όλα και να πηγαίνεις να αράζεις στον dedicated ολομόναχος ... αν το κάνεις αργά, όταν όλοι έχουν κοιμηθεί, σε παίρνει και σένα ο ύπνος ...αν που και που έρθουν φίλοι έχει καλώς ... ήρθε και το computer audiο, οι σκληροί, και το γλυκό έδεσε ... όλες οι ακροάσεις γίνονται στο λαπτοπ με ενεργά και ακουστικά ...

Από την άλλη να αγοράζεις τοπ μηχανάκια από τα οποία δεν μπορείς να πάρεις τα μέγιστα, είναι και αυτό ένα θεματάκι ...

Άβυσσος ...

Όντως Άβυσσος. Όμως από την άλλη η 80% απόδοση ενός top μηχανήματος είναι 80% top. Μπορεί να μην πάρεις το 100% αλλά πάλι top είσαι.

Το θέμα είναι να μην πέσουμε σε ουtopικά φαινόμενα. Να ακούμε μουσική χωρίς να την "ακούμε" και να ξυνόμαστε συνέχεια. Ήδη όπως προανέφερα ακούω τις αρετές του ηχείου το οποίο με τα καταλληλότερα συνοδά και με μια πιθανή μικρή διόρθωση θα γίνει ακόμα καλύτερο. Το μεγάλο κέρδος είναι ότι αυτό που ακούω και θα ακούσω είναι μέσα στην καθημερινότητά μου. Μέσα στα πόδια μου, άμεσα διαθέσιμο και το χαίρομαι. Πολύ σημαντικό, καθώς πολλές οι υποχρεώσεις και λιγοστές οι στιγμές χαλάρωσης.

Προς το παρόν Pulsar-Pioneer LX85-FLAC files, τζάκι και καλό κρασί...

...και ψάχνομαι για ενισχυτή.

Και μιας και το είπα, από NAIM θα προτείνατε κάτι?

Re: Απάντηση: Joseph audio pulsars

Έτσι το βλέπω κι' εγώ...
Αν δεν μπορεί να υπάρξει αποκλειστικός χώρος, τότε όλο το σύστημα να είναι όσο πιο ανώδυνα και καλαίσθητα integrated στο χώρο.

Αν και πρέπει να σας πώ πως το σύστημα του Πολύβιου συνδυάζει και τα 2...
Ενσωμάτωση στο χώρο + φροντίδα, αμφότερα στις σωστές δόσεις.
Πολύ πολύ ωραία δουλειά.

ΥΓ. Πολύβιε συγνώμη που δεν κατάφερα να ανταποκριθώ... :-(

Αντωνη αυτη την φορα δεν θα τη...γλιτωσεις την προσκληση. Εκτος απο την γνωστη τριαδα των στρωμενων πλεον ακουστικων και το meridian explorer που υπαρχουν ερχεται και τελικος ενισχυτης σε ταξη Α και λαμπατος προενισχυτης για το κυριως συστημα αμφοτερα κορυφαιων κατασκευαστων με μαγικα δοκιμασμενα αποτελεσματα στον χωρο μου.

Ναι. Θα ήθελα να ακούσω τον supernait2. Αρχικά χωρίς εξωτερική τροφοδοσία. Βέβαια δεν ξέρω και ποιο τροφοδοτικό του ταιριάζει (στη σελίδα του ορφεα) έχει διάφορα (FlatCap, HiCap or SuperCap) με διάφορες τιμές. Λιγότερο από 7Κ πρέπει να βγαινει. Μπορεί να έχει και demo...

Όλα μια ιδέα είναι ... η μεγάλη χίμαιρα ... όχι του Καραγάτση, του χαϊφιντελά ... χρόνια ονειρευόμουν έναν αποκλειστικό χώρο ... όταν τον απέκτησα, τον ρύθμισα, πήρα καλά μηχανήματα, τα έστησα στον πόντο, κλπ. κλπ. δεν ξαναπάτησα ... δεν βολεύει στην καθημερινότητα (οικογένεια, υποχρεώσεις) να τα παρατάς όλα και να πηγαίνεις να αράζεις στον dedicated ολομόναχος ... αν το κάνεις αργά, όταν όλοι έχουν κοιμηθεί, σε παίρνει και σένα ο ύπνος ...αν που και που έρθουν φίλοι έχει καλώς ... ήρθε και το computer audiο, οι σκληροί, και το γλυκό έδεσε ... όλες οι ακροάσεις γίνονται στο λαπτοπ με ενεργά και ακουστικά ...

Από την άλλη να αγοράζεις τοπ μηχανάκια από τα οποία δεν μπορείς να πάρεις τα μέγιστα, είναι και αυτό ένα θεματάκι ...

Άβυσσος ...

Ετσι ειναι οπως τα λες, καθημερινες την βγαζεις με τα ακουστικα (ωραια ιστορια και αυτη ομως με τις σημερινες επιλογες hiend ακουστικων και ενισχυτων), αλλα ΣΚ το dedicated με τα καλα μηχανηματα, καλα στημενα, ειναι η πραγματικη απολαυση!

Ναι. Θα ήθελα να ακούσω τον supernait2. Αρχικά χωρίς εξωτερική τροφοδοσία. Βέβαια δεν ξέρω και ποιο τροφοδοτικό του ταιριάζει (στη σελίδα του ορφεα) έχει διάφορα (FlatCap, HiCap or SuperCap) με διάφορες τιμές. Λιγότερο από 7Κ πρέπει να βγαινει. Μπορεί να έχει και demo...

Αν ακους μουσικη με εντονες ρυθμικες γραμμες ο naim με η χωρις τροφοδοτικο is your cup of tea! Αν σου κατσει με τα ηχεια ο ηχος του ειναι εθιστικος λογω του περιφημου prat που ειναι η ταυτοτητα της μαρκας. Εχει μια ενθουσιωδη ολιστικη απεικονιση της μουσικης και βεβαια απιστευτα γκαζια για την ονομαστικη ισχυ του. Καποιοι απλα δεν τον θεωρουν σοφιστικε για κλασικη μουσικη πχ...

Όντως Άβυσσος. Όμως από την άλλη η 80% απόδοση ενός top μηχανήματος είναι 80% top. Μπορεί να μην πάρεις το 100% αλλά πάλι top είσαι.

αχ φίλε μου, μηχάνημα με απόδοση στο 80% ενός τοπ μηχανήματος, πολλές φορές στο χαι-φαι στίβο, κοστίζει το 1/10 των χρημάτων ...

αχ φίλε μου, μηχάνημα με απόδοση στο 80% ενός τοπ μηχανήματος, πολλές φορές στο χαι-φαι στίβο, κοστίζει το 1/10 των χρημάτων ...

Τα πάντα είναι πιθανά. Θα μείνω όμως σε αυτό που ακούω, το οποίο προς το παρόν είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό!!!

Στο L. Merlin έχει κατι πάρα πολύ ωραία πατάκια με τεφλον που είναι σε διάφορα μεγέθη.
Βολεύουν πολύ σε περίπτωση που επιλεχθεί η λύση του αγαπητού Bluethner.
Τα έχω κάτω από το ρακ μου και τσουλάει πολύ εύκολα και μιλάμε για μπόλικα κιλά.
Τα παλσαρ θα μπορείς να τα μετακινείς πανεύκολα...
Just in case...

Δεν το βλεπω να τα μετακινω συνεχεια. Μια δυο θα το βαρεθω. Προτιμω να δω τα πανελακια. Παντως το θεμα της τοποθετησης δεν ειναι τοσο δραματικο οσο φαινεται. Μια χαρα παιζει το ηχειο και στους 30 ποντους...

Γύρω στα 5.000 ευρώ και κάτι έρχεται ο supernait 2 με το hi cap. Το οποίο μπορεί να προστεθεί και αργότερα.

Βρηκα ηδη απο αντιπροσωπο naim προ τελικος και εξωτερικη τροφοδοσια. Για να δουμε.

Απλα θελει προσοχη το πως θα γινει η επιλογη ενισχυτη. Περα απο το οτι το ηχειο πρεπει να ειναι κατα το δυνατο στρωμενο, θα πρεπει να βρω και ενα τροπο "βαθμολογησης?" των ενισχυτων καθως δε θα τους ακουσω ταυτοχρονα αλλα πιθανα και με διαφορα αρκετων ημερων-εβδομαδων.

Ο pioneer ως προ, με τελικο εναν πχ naim θα μπορουσε να παιζει ως σεναριο η καλυτερα να το αφησω;

Ο προ βάζει κι αυτός την υπογραφή του,καλύτερα να το αφήσεις.
Καλύτερα ζευγάρι.

Re: Απάντηση: Joseph audio pulsars

Ο προ βάζει κι αυτός την υπογραφή του,καλύτερα να το αφήσεις.
Καλύτερα ζευγάρι.

Σωστο. Απλα αν καταφερω το σετ των ναιμ, θα κανω και μια τετοια δοκιμη. Ενδιαφερον θα εχει

Απάντηση: Re: Απάντηση: Joseph audio pulsars

Σωστο. Απλα αν καταφερω το σετ των ναιμ, θα κανω και μια τετοια δοκιμη. Ενδιαφερον θα εχει

:a0210:

..................................................
Ο pioneer ως προ, με τελικο εναν πχ naim θα μπορουσε να παιζει ως σεναριο η καλυτερα να το αφησω;
Ένας καλός DAC στη θέση του Προ-, ακόμα και δανεικός για τις ανάγκες της ακρόασης, θα ήταν η καλύτερη επιλογή... -bye-

Ο άνθρωπος πήγε ένα γαματο ηχείο που ακόμη δεν το έχει στρώσει και τον εχετε αλανιασει..χαχαχα.... άφηστετον να το χαρεί.... μπράβο ρε αλκη... ταιριαξε του και ένα ενισχύτη που εσυ θα γουσταρεις οτι και αν σου πούνε και απολαυσετο...

Ο άνθρωπος πήγε ένα γαματο ηχείο που ακόμη δεν το έχει στρώσει και τον εχετε αλανιασει..χαχαχα.... άφηστετον να το χαρεί.... μπράβο ρε αλκη... ταιριαξε του και ένα ενισχύτη που εσυ θα γουσταρεις οτι και αν σου πούνε και απολαυσετο...

XA, XA. Ωραίος!!!

Όχι. Δε με πειράζει το σφυροκόπημα. Ίσα-ίσα βοηθάει στο να μαθαίνεις το που θα πρέπει να κοιτάξεις. Έχω μάθει να ακούω του παλιότερους-σοφότερους. Λογικά την έχουν πατήσει πριν από εσένα για εσένα!

Εδώ στο χωρίο μου έχουμε μια παροιμία..... πολλές γνώμες άκου αλλά από τη δικιά σου μη φεύγεις. ..