Η πρώτη μου αίσθηση ήταν πως έδωσε λίγο μπάσο παραπάνω -με την καλή έννοια- αλλά οχι και τόσο πριμα... σαν να τα μαλάκωσε κάπως αυτά... επίσης σαν να έδωσε λίγο σώμα παραπάνω. Δλδ ο foobar "σκέτος" μου ακούστηκε λίγο πιο λεπτός.
Ξαναλέω το έχω ακουσει πολύ λίγο... άρχισα να βλέπω την κριτική που ασκείται σε διάφορα sites και ταυτόχρονα ήθελα να δω τι παίζει και με το Fidelizer για το οποίο ρωτάω στο νημα του foobar.
Θα αντικαταστήσω την uca με τα EVO HiFace&DAC και θα επανέλθω...
Πάντως ΟΚ όλες οι κριτικές που του ασκούνται δεν λέω πως δεν έχουν βάση αλλά απο την άλλη και στους Mac οι διάφοροι bit-perfect players έχουν ηχητικές διαφορές. Μάλιστα τότε που ακουσαμε τους 5-6 σουπερ DACs στο σπίτι του Ανδρέα (με Mac) λέγαμε με τον Μιχάλη (Sonus) πως πιο μεγάλη διαφορά κάνουν οι s/w players παρά οι DACs... τουλάχιστον υπο τις συνθήκες της εν λόγω ακρόασης (πολύς κόσμος, οχι ιδανική θέση ακρόασης πάντα κλπ).
Επίσης ο JRiver έχει συμφέρον να μην θεωρεί πως το JPlay παίζει καλά... απο την στιγμή που συνεγάζεται το ίδιο και με δωρεάν προγράματα τυπου foobar ποιος ο λόγος να πληρώσει κανείς για να πάρει το JRMC; Εκτός αν θέλει το GUI του και την οργάνωση που προσφέρει. Αλλά για μένα ένα τέτοιο πρόγραμμα πρώτα το παίρνεις για την όποια ηχητική του ποιότητα και μετά για οργάνωση βιβλιοθήκης!!! Εγώ έχω συνηθήσει στο drug&drop..