JPlay

Δε μπορεσα να τρεξω το hibernate. Απενεργοποιησα τα firewall, εγινε το handshake αλλα μολις ξεκινησα και μπηκε το pc σε hibernate ηρθε ο υπνος ο βαθυς... με restart το ξαναξεκινησα. Το xtream μου εκατσε καλα παντως. Εφερε τα πραγματα σε σωστη αποσταση και καθαρισε η σκηνη απο πλευρας χωροθετησης χανοντας σε υψος σε σχεση με το jriver και εν αντιθεσει με το πιο σωματωδες river.

Οπως ειχα πει, πριν λιγες ημέρες ελαβα δωρο 2 αδειες για το jplay απο τους σχεδιαστές του για δοκιμη. Σήμερα προσπαθησα να τις εγκαταστήσω (την κλασσικη version, μου εστειλαν και μια εναλλακτικη που δεν εχω δοκιμασει).

Το antivirus μου (ESET NOD 32) εδωσε flag x Kryptik Trojan. To θεώρησα false positive αλλα σκέφτηκα να το ριξω και στο Virus Total για να δω αν ειναι μονο η ESET που το βλεπει ετσι.

Αποτελεσμα: 7 vendor μεταξύ των οποίων η Avast και η Bit Defender το θεωρούν trojan. Αυτες οι 3 δεν χρησιμοποιουν κοινο engine. Εχω ζητησει εξηγήσεις απο τον προγραμματιστή, προς το παρον θα ελεγα να προσέχουν ολοι οσοι το χρησιμοποιούν.

Φανταζομαι Μιχαλη οτι ο Marcin (σχεδιαστης) θα μου απαντήσει συντομα, και λογικα θα λεει οτι ειναι fp. Παρολαυτα ενα πρόγραμμα αναπαραγωγής ηχου δεν χρειάζεται access σε ολες αυτες τις λειτουργίες για να κανει την δουλεια του σωστα (to foobar πχ δεν εχει θεμα), οποτε περιμένω να δω τι θα μου πουν.

Ναι οκ Παναγιώτη το πιο πιθανό είναι πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα απλά εννοώ πως με τόσους players στη αγορά δεν υπάρχει λόγος να διακινδυνεύει κανείς -λέμε τώρα-... Η δουλειά θα γίνει, έστω κ λίγο διαφορετικά!!

Απάντηση: Re: JPlay

Ναι οκ Παναγιώτη το πιο πιθανό είναι πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα απλά εννοώ πως με τόσους players στη αγορά δεν υπάρχει λόγος να διακινδυνεύει κανείς -λέμε τώρα-... Η δουλειά θα γίνει, έστω κ λίγο διαφορετικά!!

Και να ήταν και ολοκληρωμένο player...
Ένα plug in είναι στην ουσία...

Hello Panagiotis,

This is a false-positive alert.

The difference between official and alternative is only in compiler used. Both sound differently. You will also notice that there are 4 playback engines in jplay - all bit-perfect - and all sound different too :)

Δλδ κανοντας διαφορετικό compiling του ιδιου προγράμματος αλλάζει και ο ηχος..

Απάντηση: Re: JPlay

Δλδ κανοντας διαφορετικό compiling του ιδιου προγράμματος αλλάζει και ο ηχος..

Δηλαδή με διαφορετική μετάφραση του κώδικα,έχουμε και άλλο ήχο...
Κι όλα bit-perfect.

Έχει μια λογική.

Δεν ξερω τι να σου απαντησω Σταυρο. Δεν ειμαι καν σιγουρος αν θελω να το δοκιμασω, δεν μου αρεσει που τοσα AV το βλεπουν να πειραζει processes που δεν θα επρεπε.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση έγινε στο furum του Jriver όταν στην τελευταία αναβάθμιση ...Έλειπε ο οδηγός asio του JPlay .
Συγνώμη ...Αλλά έχω πεθάνει στο γέλιο...https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCkQFjAB&url=http%3A%2F%2Fyabb.jriver.com%2Finteract%2Findex.php%3Ftopic%3D93899.0&ei=wx6CVLvDEYP0OuWWgYAC&usg=AFQjCNGpRSHl-5q9i_TIbzwxmY278wqgoA

Αυτό που αλλάζει είναι ο αλγόριθμος χρονισμου. Τα δεδομένα είναι bit perfect.

Αυτό με το jriver πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Γιατί να μπλοκάρουν ένα asio driver.

Γιατί φίλε μου να το πω πιο λαϊκά ...Είναι πολλά τα λεφτά.

Τώρα στον καθένα μπορεί να ταιριάζει και διαφορετικό προγραμμα περί ορέξεως όμως ...Το μόνο σίγουρο είναι τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν υπέρ ενός προγράμματος με τις αναβαθμίσεις .

Η άποψη του jriver για το jplay είναι αυτή http://jriver.com/jplay.html

Το διάβασα και μου ήρθε να βάλω τα γέλια. Οι φοβεροί μουσικοί έκαναν ακρόαση σε άγνωστα μηχανήματα και έβγαλαν απόφαση.
Ακόμη και έτσι το να απαγορεύσουν ένα μόνο συγκεκριμένο asio driver είναι σίγουρα μηνυσιμο

Εντάξει ο καθένας ισχυρίζεται τα δικά του ...

Η προσωπική μου άποψη είναι όποιο προγραμμα και αν προτιμήσουμε...Να επιλέξουμε τον οδηγό asio του DAC μας .

Μετα απο στενο μαρκαρισμα απο μεριάς προγραμματιστή και αφου μου εγγυήθηκε οτι δεν ειναι trojan (έστειλε και print screen απο Virus Total) ειπα να του δωσω μια δεύτερη ευκαιρια. Το δοκιμάζω σαν stand alone Jplay mini με το αστείο interface χωρις να εχω ακουσει κατι ιδιαίτερο ακομα (βεβαια το εχω στο pc> Geek 1000> Superlux 681 evo που δεν το λες και κανα ιδιαίτερο σύστημα).

Το τρέχει κανεις απο εδω? Με τι ρυθμίσεις? Εγω ειμαι με xtream, pc buffer 10sec, native και προσπαθώ να καταλάβω γιατι ο οποιος ντόρος