Jriver + marantz sr5010

pan78

Senior Member
26 March 2013
500
Καλησπέρα σας ! Έχω το jriver και ενώ με dac εξωτερικό μου εβγαζε bitperfect με τον marantz sr 5010 όχι. Παίζει αλλά τα μετατρέπει σε mp3 320 ( τα 96αρια flac ) αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει..

Καλησπέρα.

Το λαπτοππ η το pc με JRiver πως το έχεις συνδέσει με τον AV marantz με HDMI ?

Και τι έχεις επιλέξει πάνω στα βελάκια (επιλογές αναπαραγωγής) στο Audio Device ...

Καλησπέρα σας ! Έχω το jriver και ενώ με dac εξωτερικό μου εβγαζε bitperfect με τον marantz sr 5010 όχι. Παίζει αλλά τα μετατρέπει σε mp3 320 ( τα 96αρια flac ) αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει..

Nα τα μετατρέπει σε mp3 320 λίγο δύσκολο.
Να τα κάνει resample στα 44.1/48k παίζει.
Τσέκαρε λίγο αυτό το άρθρο: Audio_Output_Modes
Για αρχή βάλε στο output: WASAPI

Το έχω με usb .. To jriver sound direct..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ναι δεν ξέρω γιατί και αν κάνει μετατροπη.. Το είδα παντως να γράφει mp3 anti flac..

Nα τα μετατρέπει σε mp3 320 λίγο δύσκολο.
Να τα κάνει resample στα 44.1/48k παίζει.
Τσέκαρε λίγο αυτό το άρθρο: Audio_Output_Modes
Για αρχή βάλε στο output: WASAPI

Η wasapi έξοδος πάντως κάνει και τα δικά της κουλά στο Jriver με DSD περιεχόμενο.
DSD64 πχ τα βγάζει DSD256,μόνο με ASIO τα βγάζει σωστά.
Εγώ θα έλεγα να δοκιμάσει την ASIO έξοδο από την στιγμή που έχει περάσει σωστά τους οδηγούς του.

Δεν έχω περάσει οδηγό ..plug n play usb και μου βγάζει σαν player τον marantz sr5010..

Στις εξόδους δεν έχει κάτι αντίστοιχο,ASIO MARANTZ USB πχ;

Αν το παίζει με DS αυτο θα ακολουθεί τις γενικές του mixer των win.
Το ίδιο παντού ανεξαρτήτως δηλαδή.

ο asio δεν παρακάμπτει τον mixer?

Η usb των ΑVR δεν είναι amanero... για memory discs και ipod είναι φτιαγμένα. Όχι για pc.
Aς δοκιμάσει να παίξει με dlna από το pc

Μα δεν έπαιζε με ASIO ή wasapi ως τώρα,αυτο λέμε,έπαιζε με direct.

Aφού δεν έβαλε driver τι asio και wasapi λέμε?
Στη σελ259 εξηγεί ότι για να παίξει από pc, χρησιμοποίησε τον αέρα. Δεν είναι η usb του γι αυτή τη δουλειά. Έτσι καταλαβαίνω.
Ας δοκιμάσει και από ένα στικάκι (χωρίς cover art, μόνο ταα flac) να αναλάβει δηλ ο player του marantz.

Ακριβώς more peers.. Δοκιμασα και wasapi ktl αλλά δεν είδα αλλαγή σε bit perfect. Λες να γράψω σε stickaki κάποια flac να δω ?? Το dac του marantz πάντως υποστηρίζει flac 192 apo usb..

Στικάκι ή wifi, ναι.

Απ'όσο γνωρίζω και νομίζω με επιβεβαιώνει το maker's manual, η usb του marantz δεν είναι για πλήρη χρήση των dac του.
Θα έδινε drivers ή θα το αναγνώριζε και θα τους κατέβαζαν αυτόματα τα win. Aπο τη στιγμή που δεν γίνεται αυτό, χλωμό.

Δοκίμασε επίσης να αδειάσεις και το φάκελο της μουσικής που παίζεις απο cover art κτλ. Να έχεις μέσα μόνο τα flac. Απλά για να το σιγουρέψουμε και αυτό...

Ok για να δουμε .. ειναι για λιγο καιρο το dac του avr παντως γιαυτο ασε δεν βγαζω τα covers.. θα δω τι κανει με usb stick

Δίκιο του έχεις more peers .. Usb stick παίζει .. Τα κάνει wav 192..