JRiver

Καινούργια αναβάθμιση για το JRiver 20.0.27

1. Fixed: DSD with the sample rate 11,289,600 Hz would not open.
2. NEW: Added an option "Delay between blasts" on IR emitter setup for STB channels.
3. NEW: Added an option "Repeat count" on IR emitter setup for STB channels when the IR device is USB-UIRT.
4. NEW: Added an option "Blast Enter Key after the numbers" on IR emitter setup.
5. Changed: Updated Slovak translation (thanks Peter Lukac).
6. Changed: On an M4A, reading data past the end of the file will be a soft error that continues instead of a hard error (will make some M4A files import and play that didn't before).
7. Changed: The device info dump string is copied to the clipboard.
8. Changed: Updated the copyright date on the splash screen.
9. NEW: Library fields can be configured to have the edit type "Check" and then a checkbox will show for the field.
10. Changed: The WDM driver enters silence mode after 10 seconds of silence instead of 5 seconds.
11. NEW: Added dsp studio to DLNA server audio advanced options. REQUIRES the output format to be set to "Specified Output Format".

Είχαμε κάτι μικρά προβληματακια με την καινούργια έκδοση.

Συνιστώ να είναι κλειστό το dac σας ...Να κάνετε ... την αναβάθμιση ...Και μετά επανεκκίνηση.

Το πρόβλημα ήταν ,ότι δεν έπαιζε dsd αρχείο... όλα ήταν οκ στις ρυθμίσεις ...Λύθηκε μόνο όταν έκανα επανεκκίνηση.

Στις συσκευές αναπαραγωγής που έχουμε στον υπολογιστή μας στο εικονίδιό του ήχου (μεγάφωνο) ,διέκρινα ότι εχει εγκατασταθεί το Jriver 20 .
Τη είναι πάλι αυτό...Αφού εκεί επιλέγουμε το dac μας ...Αν θέλουμε να ακούσουμε από αυτό.

Έχει κανείς άποψη για αυτό ............

Η άποψη τελικά είναι ...Αφού επιλέξουμε το εικονίδιο του ήχου στον υπολογιστή μας ...Να επιλέξουμε το Jriver 20 για να μπορεί να παίξει το spotify ,winap ,you tube ,netflx
μέσα από το συγκεκριμένο προγραμμα .

Η μια έκδοση διαδέχεται την άλλη ...Τώρα εχει φτάσει στην 20.0.30 ...Αφού κάτι δεν πάει καλά ...Το παλεύουν τα παιδιά...
Αύριο που θα ξυπνήσω μπορεί να εχει φτάσει στην 20.0.35...Όλα σε beta μορφή...Θα δείξει ...

Έχω το εξής πρόβλημα με το Jriver 19 αλλά και το 20,που δοκίμασα σε trial,παρουσιάζονται μικρές διακοπές στον ήχο,1-2sec,σε άτακτα διαστήματα.
Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι αυτό,συμβαίνει τις περισσότερες φορές ενώ ''σερφάρω'' στο διαδίκτυο,κάτι που συμβαίνει σχεδόν συνέχεια αφού μου αρέσει να ακούω την μουσικούλα μου ταυτόχρονα με το διαδίκτυο.
Ακούω τον ανεμιστήρα της cpu να ''φορτσάρει'' και μερικές φορές γίνεται ταυτόχρονα διακοπή του ήχου.
Έχω ''παίξει'' με το buffering αλλά το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται,άλλες φορές πιό συχνά και άλλες φορές πιο αραιά.
Το περίεργο για μένα είναι ότι αυτό δεν συμβαίνει με το foobar.
Το λάπτοπ μου είναι ένα Toshiba sattelite A300,5-6 ετών με intel core2duo,με Windows 7-32bit και πηγή το mambo 2,με interface usb to i2s,το γνωστό κινεζάκι με τo cm6331a.
Είναι πιο ''βαρύ'' το Jriver σαν music player από το foobar και δεν το σηκώνει το παλιό λάπτοπ μου η μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο;
Μήπως έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο φίλο αυτό χρησιμοποιώντας το Jriver;

Λοιπόν έχω νεώτερα από το ''μέτωπο'',αλλάζοντας όλες τις ρυθμίσεις διαδοχικά κατέληξα,μετά από αρκετές ώρες ακρόασης,ότι το πρόβλημα που μου παρουσιάζεται,οι άτακτες διακοπές του ήχου,οφείλονται στούς asio drivers του cm6331A.
Aυτή η εξήγηση ενισχύεται δεδομένου ότι το παρουσίασε και στο foobar με τους ίδιους drivers και εξαφανίζεται όταν ''παίζω'' με wasapi και με asio4all v.2.
Θα ποστάρω και στο νήμα των USB to I2S receiver μήπως και έχει να προτείνει κάποιος πιο ''ειδικός'' όπως π.χ o φίλος Lemon καμιά λύση για το πρόβλημα αυτό,που είναι πολύ εκνευριστικό,κατά την γνώμη μου και δεν ξέρω αν οφείλεται σε συνδυασμό με το συγκεκριμένο λάπτοπ που έχω η είναι γενικό πρόβλημα.

Να ρωτήσω ρε παίδες... έχω το 19 ... (δώρο ;) ;) ) αξίζει να αγοράσω το 20 ... έχει αξιοσημείωτη διαφορά στην απόδοση;;

Μιλάω πάντα για το πισι, ήτοι λάπτοπ που χρησιμοποιείται για ακρόαση όταν είμαι εκτός Αθήνας! Γιατί στο κυριώς σύστημα παίζω με μακ! Αν μπορούσα να το έχω και για μακ ταυτόχρονα θα το έπαιρνα έτσι και αλλιώς αλλά όχι δυο φορές πληρωμή...

Κι εγω την ιδια απορια εχω. Πιο πολυ ψηνομαι καθως εχω συνηθησει το gizmo που εχει και τη βολικοτατη ιδιοτητα αν οριστει μεσα απο το jriver να αναγνωριζει φακελους στο πισι. Ναι, την αρχειοθετηση βασει gendre την ξεκινησα, την προχωρησα αλλα δεν την τελειωσα ποτε :)

Τελικά τα παιδιά τα κατάφεραν ...

Από την έκδοση 20-0-27 φτάσαμε στην 20-0-41
Στην πάνω μεριά του συγκεκριμενου προγράμματος (βοήθεια)επιλέγουμε recommended,εκτός αν θέλουμε να πειραματιστουμε με beta εκδόσεις .
Μου ήρθε mail ...H μετάφραση στα ελληνικά.

JRiver WDM Driver
Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ ένα πρόγραμμα περιήγησης για να ακούσετε μια υπηρεσία μουσικής, όπως το Spotify, Pandora, ή Tidal, και παρατήρησα ότι δεν έχετε την ίδια ρύθμιση έντασης ήχου και DSP που κάνετε σε JRiver Media Center; Έχουμε μια συναρπαστική νέα απάντηση σε αυτό το πρόβλημα.

Με το νέο του MC οδήγησης WDM , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε JRiver για τα Windows ως το driver ήχου σε οποιαδήποτε εφαρμογή ήχου ή βίντεο. Όταν εγκαθιστάτε MC 20.0.41 ή παραπάνω, ένα πρόγραμμα οδήγησης WDM επίσης εγκατασταθεί. Μπορείτε να πείτε καμία εφαρμογή ώστε να το χρησιμοποιήσει, ή μπορείτε να το ορίσετε ως προεπιλογή των Windows, έτσι ώστε όλες οι εφαρμογές διαδρομή ήχο τους μέσω JRiver. Θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε το απομακρυσμένο υλικού σας, JRemote, ή Gizmo για τον έλεγχο του ήχου. Παίρνει λιγότερο από ένα λεπτό για να το δημιουργήσει.

JRiver ID - Υψηλή ποιότητα ήχου Υλικό
Η JRiver Id είναι ένα media player δίκτυο. Το αναγνωριστικό (ομοιοκαταληκτεί με HID) παίζει υψηλής ποιότητας ήχου από έναν υπολογιστή οπουδήποτε στο δίκτυο. Αυτό μπορεί να ελεγχθεί με ένα smartphone ως τηλεχειριστήριο, χρησιμοποιώντας Gizmo (για Android), JRemote (για iOS), ή οποιοδήποτε πρότυπο DLNA ελεγκτή.

Το αναγνωριστικό παρέχει εύκολη σύνδεση από έναν υπολογιστή σε ένα σύστημα ήχου, ακόμη και όταν βρίσκονται σε αντίθετα άκρα του σπιτιού σας.

Ναι δουλεύει ...Το δοκίμασα το spotify μέσω του Jriver ...Αρκεί τα δυο προγράμματα να τα έχεις ανοιχτά...Και αφού επιλέξουμε στις συσκευές ήχου το media cender 20 ...Στις επιλογές αναπαραγωγής (στα βελάκια επιλέγουμε το dac μας)

Τώρα αν ακούγεται καλύτερα το spotify μέσω του jriver Θέλει πολύ συζήτηση...Αυτό εχει να κάνει και με το DAC μας.
Αυτό το αναφέρω γιατί στο δικό μου dac (Denon usb 300) εχει το δικό του οδηγό asio 2.2 και η επεξεργασία του ενσωματομενου τσιπ al 32 bit ...Κάνει πολύ καλή δουλειά...Το spotify ακούγεται ασυμπίεστο και καθαρό.

Καινούργια αναβάθμιση ...20.0.44 - 1.12.2014.

1. Fixed: Importing audio files with a CUE side-car would mistakenly import duplicate files.
2. Changed: Importing CUE files will automatically migrate library entries to the new format.
3. Changed: The new CUE format is only used when required, for example on large audio files which are split into multiple tracks with the CUE, but not on files which are already split.
4. Fixed: The WDM driver was appearing as a choice for WASAPI and Direct Sound.
5. Changed: Improved device detection logic.
6. Changed: The wave feeder will try to allocate memory after doing a compact a second time if it fails the first.
7. Changed: Updated Thai translation (thanks Nitinun!).
8. Changed: Updated Italian translation (thanks Luca!).
9. Changed: Updated Russian translation (thanks Vladimir Eremenko!).

αυτό που λέτε ότι όλα τα προγράμματα να παίζουν μέσω του jriver (αν το κατάλαβα καλά) ισχύει και για τις mac εκδόσεις; είμαι στην 20.0.40 και δεν βλέπω κάποια σχετική ρύθμιση.

Επιτέλους άδεια και για τα τρία λειτουργικά

JRiver Media Center licenses available:

Purchase Master License $79.98 (Recommended, since it is valid for Windows, Mac, and Linux) Special price through January 28, 2015: $44.98

(If you previously purchased MC20 for Mac or Windows, and have it installed and licensed, you will see a reduced price if you purchase a Master License. If you purchased both, using the same email address, you will receive a Master License by February 1, free of charge.)

Purchase Windows only for $49.98 (Works only for Windows)

Purchase Mac only for $49.98 (only for Mac)

Purchase Linux only for $39.98 (only for Linux)

A Master License is valid for a single major version (MC20, for example) for all available Operating Systems. It will work with the most recent updates of JRiver Media Center on Windows, OSX, and Linux.

Πω πω.. Μεγάλος πειρασμός ομολογουμενως για εμάς με win και Mac ειδικά η προσφορά! Είναι +vat να υποθέσω;;

Θα το χτυπήσω κ εγώ μάλλον.. Πφφφφφ! Την αρρώστια μου μέσα..
Για εμένα είναι βασικό κ το jremote που υπάρχει και για Android!
Για το Α+ ο μίστερ Ντάμιεν αρνείται να ασχοληθεί..

Αρχίζω τις ερωτήσεις:

Τον φάκελα που του ορίζω να σκανάρει και να είναι συγχρονισμένος... όντως είναι in sync?

Δλδ αν βάζω/βγάζω albums, κάθε φορά που "σηκώνεται" η εφαρμογή διαβάζει και τις αλλαγές που έχω κάνει?

Επίσης:
• Πού ορίζω ποιό dac έχω? Πού είναι τα preferences του?
• Εχει iOs app?
• Ποιές είναι από την εμπειρία σας οι optimal ρυθμίσεις που πρέπει να του κάνω εξ' αρχής?

(πάλι μπλέξαμε ρε πστ μ :flipout: )

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

• Εχει iOs app?

Αγοράστηκε ήδη.
Μεγάααααλο asset το iOs remote app!!!!

Απάντηση: Re: JRiver

Α το έκανες σωστά,ναι.

Στα επίσης
1.Εργαλεία>επιλογές>κλπ.κλπ.
2.Ναι,εγώ για το iPhone έχω το MonkeyMote για Jriver.
3.Μπλέξαμε...αν υποψιαστώ πως πρέπει να φτιάξουμε οδηγό και για το Jriver...:Banane0:

Αγοράστηκε ήδη.
Μεγάααααλο asset το iOs remote app!!!!

Αμ είσαι κι ανυπόμονος..αυτό που έβαλα εγώ είναι δωρεάν βρε...

Last edited:
1. Αϊ γουιλ τσεκ
2. Όταν λές "σωστά", τί εννοάς?
Όταν πάω να φέρω μουσική στο jriver μου έχει 3 επιλογές... μια εκ των οποίων έλεγε να μένει in sync με το specified folder. Αυτή επέλεξα. Θέλει κάτι άλλο ή λειτούργησα σαν γκουρού? :flipout:
3. Εγώ πάλι πήρα το JRemote. Ίδωμεν.

4. Εγώ θα χρειαστώ σίγουρα... χχααχαχχαχαα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αμ είσαι κι ανυπόμονος..αυτό που έβαλα εγώ είναι δωρεάν βρε...

Λ7 υπάρχουν.... :flipout:

Μια ερώτηση και από εμένα. Οκ του έχω βάλει να σκανάρει τη βιβλιοθήκη για νέα albums όμως όταν βρεί albums που δεν υπάρχουν πλέον τα αφαιρεί??? Έχω την εντύπωση πως όχι αλλά πρέπει να το ξανατσεκάρω. Μήπως πρέπει να κοιτάξω σε καμμία άλλη επιλογή στα Preferences???

Επίσης sok μιλάς για δωρεάν εφαρμογή στο ios??? ποια είναι αυτή???