JRiver

Re: Απάντηση: Re: JRiver

Το πήρα κι'εγώ. Ακούω τώρα μια Traviata με το Mytek, καλό! Περαιτέρω εξερεύνηση το απόγευμα για βιβλιοθήκη κλπ. Τη Traviata την ανέβασε μόνο του δεν ξέρω με ποιό κρητηριο.

Νομίζω στο πρώτο startup κάνει μόνο του ένα search για media και ανεβάζει... εμένα έφερε φωτογραφίες ας πούμε...

Για πείτε και ακουστικές εντυπώσεις. Ενώ ήμουν υπέρμαχος του 19, όταν άκουσα στο σύστημα μου τον accuphase 307, το foobar έπαιζε πολύ καλύτερα (πιο γλυκά, ήρεμα και με περισσότερο βάθος). Mε τον adcom από την άλλη το jriver 19 σπέρνει.

Εγώ το έχω βάλει trial αυτή τη στιγμή στη δουλειά με ακουστικά τα superlux και ενισχυτή τον Ο2.
Μια χαρά. Φυσέκι.

Σπίτι θα το βάλω το ΣΚ μάλλον, φουλ κομπλέ αγορασμένο master.
Ομολογώ όμως πως δεν θα μπω στη διαδικασία των συγκρίσεων.
Αν είναι (που φαίνεται πως είναι) πιο πρακτικό από το Α+, θα γίνει ο default player.

είναι πιο πολύπλοκο (αν και αυτό είναι και θέμα συνήθειας) αλλά με σαφώς πιο πολλές επιλογές και πρακτικότητα

Έχω την αίσθηση πως θα το στήσω once, και δεν θα το ξαναπειράξω...

Αυτό που με παραξενεύει είναι πως δεν ανάβει αυτό το ledάκι που είχε δείξει ο farflung σε προηγούμενη σελίδα, που σημαίνει πως παίζει bitperfect.
Ούτε dsp του έχω βάλει, ούτε τίποτα ανάλογο... χμμμ... :grandpa:

2 screenshots απο το mac-mini της δουλειάς... i5 - 8Gb

Δεν βλέπω να ζορίζεται... :)
Σπίτι θα το κοιτάξω ακόμα καλύτερα που είναι εντελώς dedicated το μηχάνημα...

για το "λεντάκι" το σκιν φταίει
βάλε το black on black που είναι το πιο κόντινό σε αυτό που έχεις (αν και αυτό είναι πιο όμορφο)

Ουσιαστικά μου λέει πως δεν υπάρχει κανένα "change"... υπέθετα κι' εγώ πως όλα σωστά. Εξ' ου και η απορία γιατί δεν έβλεπα led... :)

Ουσιαστικά μου λέει πως δεν υπάρχει κανένα "change"... υπέθετα κι' εγώ πως όλα σωστά. Εξ' ου και η απορία γιατί δεν έβλεπα led... :)

ε ναι αυτό εννοώ ... αν δεν λέει οτι γίνεται κάποια αλλαγή είσαι ΒΡ!

Antoine,δυο-τρεις βασικές.

ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?.jpg
2ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?.jpg

1ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?.jpg

ΓŽΒ§Γβ€°ΓΒΓŽΒ―Γβ€š Γβ€žΓŽΒ―Γβ€žΓŽΒ»ΓŽΒΏ.jpg

Στις τρεις πρώτες φώτο,βάλε ότι βλέπεις.
(Με την δική σου συσκευή ήχου στο Audio Device,Αsio ή Wasapi,κλπ. )

Μην ξεχάσεις να τσεκάρεις στην πρώτη φώτο την επιλογή να παίζει από την μνήμη.
Στην δεύτερη,παίξε με το buffering,recommended είναι μεν 100ms αν παίζει και με 50 όμως χωρίς θέμα βάλτο εκεί.

Στην τέταρτη,όρισε το πλαίσιο ανάλογα με τις δυνατότητες του Dac σου (καθόλου DSD,DoP,Native,μονό,διπλό,τετραπλό DSD,κλπ. )

Σωκράτη νομίζω πως αν έχεις native dsd dac (ifi πχ) δεν χρειάζεται να είναι ενεργό το DSP αλλά από το bitstreaming ορίζεις dsd!
To DSP το ενεργοποιείς σε περίπτωση που θες πχ να κάνεις upsampling σε dsd κλπ

Το exclusive access δεν βρίσκω. Δεν έχει κάποια επιλογή στο αντιστοιχο μενου... αλλά μήπως αν επιλέξεις asio είναι έτσι κ αλλιώς

Απάντηση: Re: JRiver

Σωκράτη νομίζω πως αν έχεις native dsd dac (ifi πχ) δεν χρειάζεται να είναι ενεργό το DSP αλλά από το bitstreaming ορίζεις dsd!
To DSP το ενεργοποιείς σε περίπτωση που θες πχ να κάνεις upsampling σε dsd κλπ

Το exclusive access δεν βρίσκω. Δεν έχει κάποια επιλογή στο αντιστοιχο μενου... αλλά μήπως αν επιλέξεις asio είναι έτσι κ αλλιώς

Ναι,αναλόγως των δυνατοτήτων πάντα,το είπα και παραπάνω.
Και σε αυτή την ρύθμιση όμως,το DSP ενεργοποιείται μόνο αν το αρχείο είναι λιγότερο ή παραπάνω,πχ το έχεις στο διπλό ενώ παίζεις τετραπλό DSD.
Πιο πολύ για παιχνίδι είναι.

Το exclusive access εμφανίζεται μόνο στο Wasapi.
To Asio έχει τις γνωστές ρυθμίσεις.(φώτο)
Προσωπικά πάντως προτιμώ το πρώτο.

ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?.jpg

Α μάλιστα οκ...

Το ifi παίζει native όλα μόνο μέσω του ASIO driver του.. Νομίζω!
Δεν θυμάμαι καν αν βγάζει την επιλογή για wasapi.. Θα το δω!

Θενκ γιου Σωκ.
Έτσι τα έχω φτιάξει εκτός του μπαφερινγκ που θα τσεκάρω άμεσα...

Τα περί dsd όταν φτάσει το Pulse.

Α μάλιστα οκ...

Το ifi παίζει native όλα μόνο μέσω του ASIO driver του.. Νομίζω!
Δεν θυμάμαι καν αν βγάζει την επιλογή για wasapi.. Θα το δω!

έχει wasapi mode αλλά direct dsd παίζει μόνο σε asio mode σε wasapi παίζει DoP DSD
δεν ξέρω αν θα μπω στη διαδικασία να κάνω συγκρίσεις
ίσως για pcm...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ερώτησις.... σε wasapi mode τι bit depth επιλέγουμε;;;
το έβαλα στο 32bit integer