JRiver

Γιατι ρε παιδια χρονια υπαρχει το remote για το iphone για να ελεγχεις το itunes,
Δεν καταλαβαινω ανακαλυψαμε ξανα τον τροχο.
Ετσι δουλευω απο το iphone το amarra η το A+ μαζι με itunes

Εγώ όμως που δεν θέλω integration του Α+ με το iTunes, πώς θα το ελέγχω?
Πώς θα έχω library?

Μα δεν επεμβαινει ηχητικα στο αποτελεσμα το απενεργοποιεις εντελως το itunes αν θες και δουλευει μονο σαν library,
Εκτος και αν δεν θες να το βλεπεις ουτε ζωγραφιστο οποτε παω πασο

Το γμσέ τα ήταν αυτό το analyze audio που ρώταγα και πιο πάνω.
Επειδή δεν πήρα κάποια απάντηση, και επειδή ψάχνοντας στο διαδύκτιο δεν κατάλαβα αν είναι πολύ σημαντικό, το άφησα να το ολοκληρώσει.
Ε, πήρε πολυυυυυυ να κάνει analyze 25000 αρχεία.
Παρασκευή βράδυ ξεκίνησε και τέλειωσε Κυριακή πολύ αργά το βραδυ (σχεδόν ξημερώματα) το analyzing. Σερί.

http://wiki.jriver.com/index.php/Volume_Leveling

Το analyze audio files αναλύει το dynamic range ολης της μουσικής βιβλιοθήκης και ρυθμίζει ενα μεσο επίπεδο εντασης για ολα τα τραγούδια.Δεν πειραζει τα αρχεια αλλα εφαρμόζει DSP on the fly.
Αν δεν θες κατι τετοιο-που μαλλον δεν θες-φρόντισε να μην ειναι τσεκαρισμένο το volume leveling στο μενου DSP.

Last edited:
Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Στα options δεν έχω ενεργοποιήσει dsp, είμαι μπιτ-τέλειος... :)

Ε και? Ούτως ή άλλως οι πιστωτικές δε δουλεύουν για πληρωμές εξωτερικού :smash:

Έχει γίνει λίγο κουραστικό αυτό με τις συνεχείς αναννεώσεις χρόνο με το χρόνο με το χρόνο...

...
Έχει γίνει λίγο κουραστικό αυτό με τις συνεχείς αναννεώσεις χρόνο με το χρόνο με το χρόνο...

Ναι σε αυτό έχεις δίκιο και μάλιστα με έξτρα λεφτά κάθε φορά...
Once it works, i do not πειράζω it...
Καλά τα λες!!!

να σηκώσει ο JimH το τηλέφωνο και να μπινελικώσει τον σόιμπλε.
Σιγά μη μας σωσει ένα upgrade....

Η πρόθεση πάντως είναι αξιέπαινη.
Πολλά μπράβο κι ας είναι και για το θεαθήναι που λέει ο λόγος.
Άλλοι δεν κάνουν καν αυτό.

δε λέω.
Αλλά αν το κάνουν 5-10-100 επαγγελματίες από το εξωτερικό (εννοώ διαμαρτυρηθούν ότι χάνουν την όποια πελατεία τους του 2%) ίσως ξυπνήσουν κάτι στουρνάρια.

Πάντως η Spotify μου έδω ένα μήνα χωρίς πληρωμή αφού δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου προς το παρόν. Αφού τους παρακάλεσα πρώτα φυσικά.

δε λέω.
Αλλά αν το κάνουν 5-10-100 επαγγελματίες από το εξωτερικό (εννοώ διαμαρτυρηθούν ότι χάνουν την όποια πελατεία τους του 2%) ίσως ξυπνήσουν κάτι στουρνάρια.
Μακάρι, αλλά δεν πιστεύω κ σε τόοοση ευαισθητοποίηση πια...
Αυτό που περνάει από το χέρι τους καλή ώρα, προς τιμήν τους, το κάνουν!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η πρόθεση πάντως είναι αξιέπαινη.
Πολλά μπράβο κι ας είναι και για το θεαθήναι που λέει ο λόγος.
Άλλοι δεν κάνουν καν αυτό.
Οκ σίγουρα είναι κ για το θεαθήναι...
Αν δεν ήταν δεν θα έπευδε να ανοίξει νέο νήμα...
Όπως και να έχει όμως είναι προς τιμήν τους!

προς το παρόν βέβαια δε βλέπω να έχει γίνει τίποτα. Απλά ένα νέο σχετικά μέλος βλέπω ότι πρότεινε τη δωρεάν αναβάθμιση παλαιότερων εκδόσεων προς τους Έλληνες. Και μετά άκρα του τάφου σιωπή.

Το γεγονός έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία απ' όση εκ πρώτης όψεως δείχνει.
Σηματοδοτεί μία τάση παγκόσμιας διαδικτυακής αλληλεγγύης που εμφανίζεται αυθόρμητα εκ των κάτω και ξεπερνάει πλήθος κυρίαρχων αρνητικών στερεοτύπων, π.χ. οι "τεμπέληδες Έλληνες", "αποτυχημένη χώρα", κλπ.

Δεν έχει σημασία αν οι υπεύθυνοι θα δώσουν τελικά δωρεάν upgrade, παράταση ή κάτι άλλο.
Ούτε αν το κάνουν για λόγους διαφήμισης, προβολής κλπ.
Το γεγονός και μόνο ότι συμμετέχουν σε μιά τέτοια συζήτηση, ότι τέτοιες συζητήσεις πλέον άρχισαν να γίνονται, είναι από μόνο του πολύ σημαντικό.

Προσωπικά νοιώθω ιδιαίτερη ικανοποίηση.
Ένα θετικό μήνυμα μέσα στην ατμόσφαιρα μιζέριας και κατήφειας.

το διαδίκτυο Μιχάλη είναι τίγκα από θετικες δηλώσεις πολύ "ασήμαντων για την διαμόρφωση του παγκόσμιου γίγνεσθαι ανθρώπων" (τα εντός εισαγωγικών είναι η άποψη εκείνων που διαμορφώνουν το παγκόσμιο γίγνεσθαι")