JRiver

προς το παρόν βέβαια δε βλέπω να έχει γίνει τίποτα. Απλά ένα νέο σχετικά μέλος βλέπω ότι πρότεινε τη δωρεάν αναβάθμιση παλαιότερων εκδόσεων προς τους Έλληνες. Και μετά άκρα του τάφου σιωπή.
Ε καλά χθες έστειλα το pm στον άνθρωπο (JimH)
Εγώ νομίζω πως κάτι θα κάνουν...
Ετσι μου απάντησε δλδ!
Τώρα οκ το να την δώσουν δωρεάν δεν το νομίζω.

Καλησπέρα παίδες Ελλήνων!

Έκανα άλλη μία προσπάθεια να πληρώσω την έκδοση 21 (έχω αγοράσει ήδη την 20 στο mac mini μου) αλλά δέν....
Προσπάθησα με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς (Visa) αλλά και με κάρτα της Eurobank (Debit Mastercard), ακόμα και με Paypal.

Έχουμε κανένα νεώτερο σχετικά με αυτό ή συνεχίζουμε να τρώμε πόρτα;

'Εχω απογοητευτεί τελείως....!

:nounder:

Για όποιον αποφασίσει να εγκαταστήσει τα win10 κι έχει πρόβλημα με το Jriver λόγω ασυμβατότητας,τα παρακάτω βήματα θα το λύσουν μια χαρά.

Πρώτα πάμε στον φάκελο εγκατάστασης του Jriver,κάνουμε δεξί κλικ επάνω στο Media_Center (Φώτο) και πατάμε ιδιότητες.

Εκεί, στο tab συμβατότητα, επιλέγουμε λειτουργία συμβατότητας για win7 (φώτο),πατάμε εφαρμογή, κλείνουμε κι είμαστε έτοιμοι

.ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?.PNG

Attachments

• ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?.PNG
    ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?.PNG
    105.6 KB · Views: 203
Last edited:
Ερώτηση:
Πως το ρυθμίζω να κάνει αυτόματα συγχρονισμό της βιβλιοθήκης όταν προσθέτω ένα ριπ ή μια ταινία στον δίσκο που υπάρχουν τα αρχεία μου;
Δεν το έχω καταφέρει κ κάθε φορά πάω κ το κάνω manually

400px-MC19-AutoImport-Configuration.png

Τίποτα Μιχαλιό... μπορεί ηχητικά να μην το προτιμούν οι πολύ χαϊεντάδες, εγώ όμως βρήκα στο jriver τον συνδυασμό ήχου/πρακτικότητας που έψαχνα καιρό.

Στην τελική, αν θέλω να ακούσω χαιεντίστικα, πετάω drag 'n' drop στο Α+ ή το Amarra 3-4 tracks... :award:

Παντως κανεις από τους αρχαριους,δε θα λεγαμε όχι για έναν οδηγο εγκαταστασης και γρηγορης χρησης,π.χ.εγκατασταση βιβλιοθήκης....Δηλαδη ποιο μαγκες είναι οι...foobarίστες???

Απάντηση: Re: JRiver

Παντως κανεις από τους αρχαριους,δε θα λεγαμε όχι για έναν οδηγο εγκαταστασης και γρηγορης χρησης,π.χ.εγκατασταση βιβλιοθήκης....Δηλαδη ποιο μαγκες είναι οι...foobarίστες???

Χμμ...:BDGBDGB53::motz:

:flipout::flipout:

(Θα γίνει και ο οδηγός για το JR,το υπόσχομαι. )

Παίδες με τα win10 τι παίζει;
Το έχετε δοκιμάσει αν είναι οκ;

Μια χαρά παίζει. Ανέλπιστα θα έλεγα. Τώρα βέβαια δεν μου εμφανίζει στις επιλογές της πηγής το digital output wasapi της ASUS xonar essence οπως μου το εμφάνιζε στα 8.1. οπότε χρησιμοποιώ το S/PDIF pass through μεταξύ των άλλων επιλογών για να πάρω έξοδο για το dac mou μέσω οπτικού καλωδίου - ομολογώ δεν γνωρίζω ποιές είναι οι διαφορές. Εκτός και αν κάνω την πατέντα που αναφέρεται πιο πάνω με την συμβατότητα με τα 7.1

και στο δικό μου λαπτοπ με win 10 όλα καλά ακούγονται θα χαρακτήριζα ωστόσο τον ήχο του foobar πιο 'μάτσο' και του jriver 20 κάτι σαν ήρεμη δύναμη οπότε ακόμη δεν κατέληξα πιο προτιμώ.

Επιβεβαιώνω πως σε καθαρή εγκατάσταση win 10 λετουργεί χωρίς κανένα θέμα και χωρίς να χρειάζεται λειτουργία συμβατότητας.
Αυτά με την έκδοση 20.0.131.0,με παλιότερη δεν δοκίμασα.

Το μόνο που παρατήρησα στις πολλές δοκιμές που έκανα,είναι πως όταν διάλεγα wasapi έξοδο,έπρεπε παράλληλα να ρυθμίσω το bitdepth στο automatic,ρύθμιση που πριν λειτουργούσε και με 32bit πχ.

Λειτουργούσε κι έτσι βέβαια αλλά μόνο στα test 32μπιτα αρχεία που έχω.
Οπότε το άφησα στο αυτόματο,δοκίμασα τα πάντα βέβαια και παίζει bit-perfect μια χαρά.

Καλησπέρα και καλό φθινόπωρο !

Με τα WIN 10 και το JRiver mmm ....Το κεφάλι μου έγινε καζάνι μετά την αναβάθμιση από τα 8.1 .

Σίγουρα δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση και ο Σωκράτης σε αυτήν την περίπτωση εχει δίκιο.

Στην περίπτωση λοιπών που ακολουθήσουμε τον δρόμο της microsoft ...Λύση υπάρχει !

Στην επιφάνεια μας πάνω στο σήμα του JRiver κάνουμε δεξί κλικ και επιλέγουμε ιδιότητες ,προηγούμενες εκδόσεις,εκεί βλέπουμε πότε χρησιμοποιήσαμε για πρώτη φορά το συγκεκριμένο προγραμμα ,δεξί κλικ και επιλέγουμε αντιμετώπιση συμβατότητας αυτόματα σκανάρει και επιλέγουμε την πρώτη επιλογή.

Επιτέλους το φως το αληθινό...Εννοείται ότι έκδοση είναι 20.0.131.0 λειτουργούν όλα κανονικά με τον οδηγό asio του DAC μου.

γιατί πλέον δεν μπορώ να δω το jriver σαν κάρτα ήχου του πισι;
παλιότερα μου το έβγαζε χωρίς να έχω κάνει κάποια ρύθμιση... έχει αλλάξει κάτι;
μερσι!!