JRiver

Απάντηση: Re: JRiver

γιατί πλέον δεν μπορώ να δω το jriver σαν κάρτα ήχου του πισι;
παλιότερα μου το έβγαζε χωρίς να έχω κάνει κάποια ρύθμιση... έχει αλλάξει κάτι;
μερσι!!

Πιθανότατα έχει αλλάξει Μιχάλη,επιτέλους εξαφανίστηκε από το mixer.
Να πω την αλήθεια ήταν και ο λόγος που το είχα αντιπαθήσει όταν το πρωτοεγκατέστησα.

η 20.0.0.61 που εχω δουλευει απροβληματιστα σαν να ηταν τα 8αρια,
χωρις καμια επεμβαση και απολυτη συμβατοτητα.
Αφοβα λοιπον.

Παιδιά, συγγνώμη που σας διακόπτω τον ειρμό, το πρόγραμμα αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε λίνουξ; (επειδή έχω linuxmint).

Δεχεται paypal.
Αρα με τον γνωστο/αγνωστο οδηγο για αγορες μεσω paypal, δεν βρισκω λογο να μην μπορεις.
Αν και σαν αϋλη αγορα, ενδεχεται να δεχεται κανονικα καρτα.

Δοκιμασία τόσο με πιστωτική όσο και με χρεωστική αλλά δεν τις δέχθηκε. Όσο για το paypal νόμιζα ως τώρα ότι έχει σταματήσει τη συνεργασία του με ελληνικές κάρτες,αν όχι θα δοκίμασε το βράδυ,άρα να δουλεύει το paypal μπορούμε να κάνουμε ψώνια και από ebay,έτσι δεν είναι;

Γραψε στο google αγορες με paypal και θα σου βγαλει πολλους οδηγους για τη διαδικασια που πρεπει να ακολουθησεις. Μετα αγοραζεις απο οπουδηποτε ειναι δεκτο το paypal.

Γραψε στο google αγορες με paypal και θα σου βγαλει πολλους οδηγους για τη διαδικασια που πρεπει να ακολουθησεις. Μετα αγοραζεις απο οπουδηποτε ειναι δεκτο το paypal.
Εν τέλει αν κάποιος έχει αγοράσει την περίοδο αυτή το πρόγραμμα, ας ενημερώσει..

Φιλε μου ειναι εφικτο σου εξηγω απο τη στιγμη που δεχεται paypal.
Χθες εκανα τη διαδικασια και τελευταια στιγμη το μετανιωσα. Σαν διαδικασια ομως δεν υπηρξε προβλημα καπου.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, τη διαδικασία την κάνω όλη με τον αριθμό της κάρτας και παταω τον κουμπί στην επόμενη σελίδα σαν submit αλλά μου λέει ότι υπάρχει πρόβλημα με τους κωδικούς των καρτών μου..Δεν μπορώ να βρω άκρη γιατί δε μου έχει ξανασυμβεί και ναι δεν πάω μέσω paypal αλλά άμεσα..Τι στα κομμάτια να φτάσει;

Σου εξήγησαν οι φίλοι παραπάνω πως άμεσα δεν γίνεται.
Μόνο μέσω paypal και με συγκεκριμένη διαδικασία που θα πρέπει να αναζητήσεις.

Εδώ
γίνεται ανάλογη συζήτηση,διάβασε το νήμα να δεις.

Τώρα τελευταία μετά τα τελευταία updates στο mac καθώς παίζει μουσική αλλά και χωρίς νομίζω, εμφανίζεται στο dock διαδοχικά ένα 2ρο εικονίδιο του jriver και αμέσως σβήνει και αυτό επαναλαμβάνεται για κάποιες φορές, σταματά και μετά από λίγο πάλι το ίδιο...
Τι μπορεί να είναι;
Μήπως κάποια backround prosseses του προγράμματος που τρέχουν κάθε τόσο;

Good day,

Pre-order JRiver Media Center 22 today and you will receive the best price of the year.

Media Center 22 will be released in the coming weeks. Early builds will resemble MC21, and will improve throughout the year.

Before MC22 is finished, it will be faster, easier to use, more powerful, and better looking.

To get the special upgrade price of $18.98, pre-order here by June 5: Windows Upgrade or Mac Upgrade.

If you need to run MC on more than one OS, you can purchase a Master License Upgrade for $22.98. This will work on Windows, Mac, or Linux.

MC21 was our most successful version ever. Thank you for your support! We have exciting plans for MC22, and your support makes that possible.

Again, to get the best price of the year on MC22, pre-order here by June 5: Windows Upgrade or Mac Upgrade.

Best regards,

JRiver

Good day,

Pre-order JRiver Media Center 22 today and you will receive the best price of the year.

Media Center 22 will be released in the coming weeks. Early builds will resemble MC21, and will improve throughout the year.

Before MC22 is finished, it will be faster, easier to use, more powerful, and better looking.

To get the special upgrade price of $18.98, pre-order here by June 5: Windows Upgrade or Mac Upgrade.

If you need to run MC on more than one OS, you can purchase a Master License Upgrade for $22.98. This will work on Windows, Mac, or Linux.

MC21 was our most successful version ever. Thank you for your support! We have exciting plans for MC22, and your support makes that possible.

Again, to get the best price of the year on MC22, pre-order here by June 5: Windows Upgrade or Mac Upgrade.

Best regards,

JRiver
Θα το πάρω οπωσδήποτε...
Λόγω cc μου έδωσαν το MC21 δωρεάν!

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Eχω την εκδοση 21.0.83
Σε καμία περιπτωση δεν μου ακουγετε καλυτερο απο το foobar.