JRiver

Περί ορέξεως τα έχουμε πει,συμφωνώ κι εγώ για το διαφορετικό.
Το θέμα με το JR όμως είναι πως έχει το ίδιο διαφορές από τον εαυτό του ανάλογα με την έκδοση.
Προσωπικά έχω μείνει στην 20 μετά το φιάσκο της 19 και δεν νομίζω να αλλάξω αν δεν δοκιμάσω ενδελεχώς.

Και εγώ εκεί έχω μείνει ...Περιμένω να δοκιμάσω την έκδοση 22.

Δεν έχω ιδέα ...Το πως συμπεριφέρεται σαν ήχος σε mac.

Ολοι οι players χωλαινουν απο interface. Ειναι 10 χρονια πισω.
Ο μονος που εχει τον πηχη ψηλα ειναι ο Roon.
Δυστυχως δεν εχει μονο στο αισθητικο κομματι τον πηχη ψηλα...

Ναι στην έκδοση για Mac χωλαίνει το interface του JRiver πολύ! Όχι δλδ πως στα win είναι και πολύ μπροστά!
Ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να ασχοληθούν λίγο με το θέμα! Μόνο κάποια skins είναι κάπως πιο αποδεκτά!
Συμφωνώ με τον Αντώνη πως όλοι χωλαίνουν...
Όπως κ να έχει εγώ τον χρησιμοποιώ εναλλακτικά με το Α+ και πολλές φορές τον χαίρομαι και πιο πολύ!
Άσε που είναι ο μόνος με Android remote!

Αυτο το remote ειναι τρομερη ευκολια. Ηθελα να ηξερα ποτε θα "ξυπνησει" το Α+ και να αποκτησει remote.

MP χωρίς remote είναι off πριν καν δοκιμαστεί.
Απο την άλλη ομως υπαρχουν και οι έξτρα σκληροπυρηνικοί που θεωρούν την ταυτόχρονη λειτουργία δικτύου και αναπαραγωγής ασύμβατο εντελώς.
Αποκλείουν φυσικά τα οποία καλούδια προσφέρουν σχεδόν ολα τα player (πληροφορίες,στίχοι,artwork,bio,κλπ,κλπ ) εκτός και ειναι ήδη αποθηκευμένα (γίνεται σε καποια ).
Είπαμε,περί ορέξεως...

Εγώ Σωκ δεν μπαίνω σε αυτό το τριπάκι.
Θέλω να ακούω τη μουσική μου στο λιγοστό μου χρόνο με όσες περισσότερες ευκολίες μπορώ.
Και το remote είναι πολυυυυ βολικό.

Όπως και μια καλαίσθητη library με καλή κατηγοριοποίηση και καλό sorting ώστε να μπορώ να βρίσκω εύκολα και γρήγορα αυτό που ψάχνω.

Αυτά για μενα είναι εκ των ουκ ανευ.

Εγώ Σωκ δεν μπαίνω σε αυτό το τριπάκι.
Θέλω να ακούω τη μουσική μου στο λιγοστό μου χρόνο με όσες περισσότερες ευκολίες μπορώ.
Και το remote είναι πολυυυυ βολικό.

Όπως και μια καλαίσθητη library με καλή κατηγοριοποίηση και καλό sorting ώστε να μπορώ να βρίσκω εύκολα και γρήγορα αυτό που ψάχνω.

Αυτά για μενα είναι εκ των ουκ ανευ.

Συμφωνώ. Το Α+ έχει remote αλλά σαν interface δεν παει και πολύ μακριά .

Ακριβώς το ιδιο κι εγω και κάτι ακομα:
Όλοι όσοι μεγαλώσαμε με το εξώφυλλο στα χέρια ακούγοντας και διαβάζοντας ακομα και τα ψιλά στα ελληνικά κακοτυπωμένα LP του τότε το θελουμε το κάτι μας κάποιες φορές.
( κι οταν έχεις και την θάλασσα της μουσικής κατηγορίας στα χέρια σου για έξτρα,αμαρτία χωρις δίκτυο )

Λένε πως στο MC22 θα υποστηρίξουν Theater view και στο Mac. Άλλο ένα ωραίο feature σε σχέση με τα εξώφυλλα κλπ!

Πολύ κρίμα που ο μίστερ Α+ απλά αρνείται να ασχοληθεί με Android remote για την εφαρμογή του!
Το JRemote από την άλλη είναι επαρκέστατο!

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Παιδιά ξέρει κανείς πως μπορώ να εισάγω μία δνση internet radio στο JRiver ;;
Δεν μπόρεσα να το βρω...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Μιχάλη,πας file>open URL ,στο παράθυρο που ανοίγει βάζεις το link κι είσαι έτοιμος.

Κοίτα να δεις... ήταν πολύ πιο απλό από όσο νόμιζα
Ευχαριστώ πολύ Σωκράτη.. για άλλη μια φορά!!

ρε παιδιά ξέρει κανείς να μου πει αν υπάρχει τρόπος να φαίνονται σωστά οι ελληνικοί υπότιτλοι στην μακ έκδοση;;

ρε παιδιά ξέρει κανείς να μου πει αν υπάρχει τρόπος να φαίνονται σωστά οι ελληνικοί υπότιτλοι στην μακ έκδοση;;
Τελικά για το πιο πάνω ερώτημα περιμένω απάντηση από τους developers!
Μου έγραψαν στο φόρουμ του MC πως θα το εξετάσουν το θέμα!

Τώρα κάτι άλλο:
Έχω κάποια άλμπουμ που είναι συλλογές! Ενώ στο Audirvana plus μου τα εμφανίζει ως ενιαία άλμπουμ, το JR τα χωρίζει ανά καλλιτέχνη. Μιλάω και για τα windows και για την Mac έκδοση!!!
Γίνεται να το ρυθμίσω να τα βλέπει ως ένα; Δεν θέλω να επέμβω στα metadata γιατί είναι ΟΚ. Θέλω στο library του JR να γίνει ρύθμιση ώστε να μην τα βλέπει χωριστά...
Ευχαριστώ πολύ!!!!

Last edited:
Μιχάλη,κάνε κλικ επάνω στην στήλη εκεί που λέει album (έχω βάλει βελάκι ).
Με ένα κλικ τα σορτάρει αλφαβητικά κανονικά,με δεύτερο αντίστροφα.
Γενικά μπορείς να σύρεις τις στήλες,να προσθέσεις,να τους αλλάξεις σειρά πάλι με σύρσιμο,κλπ

ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?.jpg

Σωκράτη στο file view είναι ΟΚ... γίνεται αυτό που λες μια χαρά!
Το θέμα είναι πως θέλω κ στο Album view να είναι ενιαία τα albums