JRiver

Όχι. Σταθερό. Να πω την αλήθεια δεν παίζω παιχνίδια και γενικά δεν ασχολούμαι με το 3D οπότε δεν ασχολούμαι και με τους οδηγούς. Αυτόματα όποτε θα μου βγάλει αναβάθμιση. Κάτι που ανακάλυψα αυτές τις μέρες είναι το detach video. Έχω το παράθυρο σε μια γωνία με το βίντεο να παίζει και πλοηγούμαι στο υπόλοιπο πρόγραμμα. Πολύ καλό χαρακτηριστικό.

Στο κομμάτι του ήχου είναι όλα καλά. Απευθείας στο DAC. Δεν το χρησιμοποιώ όμως καθώς έχω το Roon. Έχω τα τραγούδια μου μέσα και χαζοακούω αλλά προτιμώ το interface του Roon. Το κακό είναι πως δε μπορώ να ρυθμίσω τις στήλες στη μουσική όπως στο Foobar2000. Όσο και να έχω δοκιμάσει δε μπορώ να βρω τη φιλοσοφία πίσω από το interface. Μου βγάζει και κάτι περίεργα checkboxes που δεν έχω καταλάβει τι κάνουν. Τέλος πάντων. Δε το συγκρίνω με το Roon. Άλλο πράγμα.

εαν εχεις θεματα ακομα με τις ταινιες και τον madvr κατι ξερω.στειλε μου.

το roon ειναι ευχρηστο αλλα δεν παιζει τοσο καλα θαρρω.

Δε μπορώ να κρίνω τη διαφορά στην ποιότητα καθώς το σύστημα μου είναι ένα απλό και βασικό hifi. Όταν αγοράσω εκείνα τα Wilson audio wamm chromosonic θα σας πω.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

Υπάρχει τρόπος ομαδοποίησης των άλμπουμ; Ειδικά αυτών με πολλούς καλλιτέχνες όπως τα OST's. Έχω στη λίστα "Τόμοι / Άλμπουμ" εκατοντάδες άλμπουμ με ένα μόνο τραγούδι.

Μπορείς να φτιαξεις τα album με το χερι.
Αν εχεις την υπομονή. Γίνονται και ομαδικά όλα τα τραγούδια του κάθε άλμπουμ αν θυμάμαι καλά.
Μπαίνει και το ανοίγει μέσω explorer και το μετονομάζεις όπως θες πακέτο επιλέγοντας όλα τα στοιχεια του φακέλου.

Εμ αυτό είναι το θέμα. Δε θέλω "χεράτα". Είναι πολύ βολικό που το JRiver κατεβάζει μόνο τα εξώφυλλα. Δεξί κλικ και είσαι έτοιμος. Δε μπλέκεις με τα tags από άλλα προγράμματα κτλ. Αλλά δεν έχει καλή οργάνωση σε αυτό το θέμα. Το Roon τα καταφέρνει άριστα αλλά δε γράφει tags και το Foobar2000 τα ομαδοποιεί όπως θέλω αλλά δεν έχει εύχρηστο tagger για εικόνες. Εδώ έχω βρει την ισορροπία αλλά πάλι κάτι με χαλάει.

Γενικά είναι μεγάλο πρόβλημα αυτό και στα κινητά. Τα multi-artist τα σπάνε σε κομμάτια. Αποθηκεύεις 2-3 συλλογές στο κινητό σου και ξαφνικά γεμίζεις με 200 διαφορετικά albums.

Προσωρινά μετακίνησα τους φακέλους με τις συλλογές και τα soundtracks εκτός δίσκου μουσικής και έχω ξεκινήσει το κατέβασμα εξώφυλλων στα υπόλοιπα. Πολύ καλό ποσοστό επιτυχίας. Πάνω από 95%. Εκεί που μου τα χαλάει λίγο είναι στους πολλαπλούς δίσκους. Πχ αν έχω CD1, CD2, CD3 μπορεί να αναγνωρίσει τα δυο πρώτα και το τρίτο όχι. Ή να βγάλει εντελώς άλλα εξώφυλλα για το καθένα.

Προσπαθώ προσπαθώ αλλά με βλέπω στο τέλος να εγκαταλείπω. Πρόβλημα οι συλλογές. Έχω δοκιμάσει ότι μαντζουνια κυκλοφορούν και δε βρίσκω λογική. Βάζω πχ various artists στο πεδίο album artist και το διαβάζει. Αλλού δεν το διαβάζει. Και δυστυχώς δε βλέπω φως στον ορίζοντα. Το συγκεκριμένο θέμα πάει χρόνια πίσω και δεν το θεωρούν προτεραιότητα.

Και ρωτάω πάλι για το γαμωτο. Αφού έχω επιλέξει προβολή album τι δουλειά έχουν να μπλέκουν οι καλλιτέχνες στην ταξινόμηση;

Απάντηση: Re: JRiver

Βάλε MUSIChi να σωθείς

Στάλθηκε από το X9007 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλά τα λες κι εσύ.

Μου φαίνεται πως θα γυρίσω πίσω στην απλή πλοήγηση μέσω φακέλων να τελειώνω. Ούτε artwork ούτε τίποτα. Καλή η τεχνολογία αλλά ώρες ώρες μας σπάει τα νεύρα.

Είχα το foobar για μουσική και ήμουν 90% ευχαριστημένος αλλά χωρίς artwork και γενικές πληροφορίες. Στις ταινίες είχα πρόβλημα καθώς το Kodi μου έκανε συνεχώς βλακείες. Αγόρασα το roon και είδα το φως μου. Αλλά όπως έγραψα σε προηγούμενο post δε γράφει σε tags. Οπότε μένει πάλι το θέμα των music tags και των ταινιών. Έβαλα το jriver από το θείο και τα γεφυρωσα σε μεγάλο βαθμό οπότε έκανα το έξοδο κυρίως για την οργάνωση ταινιών και το κατέβασμα των εξωφύλλων. Αλλά πάλι δημιουργεί προβλήματα. Τι να πω; Δεν ξέρω και προγραμματισμό ώστε να φτιάξω κάτι δικό μου.

Και δε θεωρώ πως είμαι παράλογος. Ζητάω απλά κάτι που να δουλεύει φυσιολογικά. Όταν βάζω επιλογή album να διαβάζει ΜΟΝΟ το album tag. ΤΊΠΟΤΕ ΆΛΛΟ. Στο Kodi πχ κολλούσε ο scanner και δεν αναγνώριζε με την καμμία κάποιες ταινίες. Τι χειροκίνητα έκανα τι αυτόματα τίποτα. Μόνο με διαγραφή της βιβλιοθήκης. Και άντε μετά από 2 μέρες να βρεις άλλο λάθος. Πάλι τα ίδια.

Απάντηση: Re: JRiver

Μα το έχει αυτό το jriver. Εγω αυτό κάνω
Πλοήγηση μέσω φακέλων.
Μα το θέμα δεν είναι η απλή πλοήγηση αλλά τα metadata. Γι αυτό το πληρώσαμε. Για να κάνουμε πιο εύκολα τη δουλειά μας.

Ξέρω κάνω σαν γεροντοκόρη. Και το ρημαδι το πρόγραμμα είναι πολύ καλό. Έχει πολλές δυνατότητες. Κάθε μέρα ανακαλύπτω και νέες. Κακώς τόσα χρόνια που το θεωρούσα ακριβό και δε το αγόραζα. Αρκετά με τη γκρίνια μου.

Κάτι άλλο που μου άρεσε είναι και το full screen interface. Βέβαια δεν έχω προβολέα για να το ευχαριστηθω αλλά είναι αρκετά βολικό. Όπως επίσης και η δυνατότητα με το slider να αυξομειώνεται το μέγεθος των ταινιών και των εξωφύλλων.

Έχω μια σειρά με κάποια διπλά επεισόδια. Δηλαδή ενώ έχουν παιχτεί δύο διαφορετικές μέρες είναι ουσιαστικά ένα μεγάλο. Το plex και το kodi τα βλέπουν σαν ξεχωριστά αρχεία αλλά φυσικά τα παίζουν από την αρχή. Εδώ όχι. Μου τα εμφανίζει ανεξάρτητα εκτός της σειράς. Μπορώ να κάνω κάτι να τα βάλω σε τάξη;

Η ονομασία είναι: Τίτλος s01e15 - s01e16

Στάλθηκε από το Redmi+Note+3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αναπαραγωγη FLAC Jriver>Winamp>Foobar. ετσι για την Ιστορια... για DSD δε το συζηταμε Jriver>Foobar με κλειστα τα ματια (το winamp δεν εχει τετοιο plug in για direct streming απ οσο εψαξα εχει καποιο που κανει downmix στο ασχετο 44,1khz και bitrate ετσι τουλαχιστο δειχνει ατελειωτο μεχρι 12Κ kbps πραγμα που το DAC μου δεν εισπρατει πραγματικα). Αυτα και συγνωμη για τυχον τεχνικες ανακριβειες απλα μιλαω με την ακουστικη πειρα μου και οχι τις τεχνικες μου γνωσεις.

Jriver... Για εντελώς διαφορετικό ηχο σε σχέση οχι μόνο με αλλα players αλλα και με cd και βινυλιο..τουλαχιστον την τελευταια φορά που το τεσταρα.. Ποιοτητα.

Πως αφαιρώ αρχεία από τη βιβλιοθήκη ενώ ο φάκελος υπάρχει αλλά δεν είναι δηλωμένος στο auto import; Χτες έκανα ένα λάθος και επέλεξα λάθος φάκελο για εισαγωγή. Όταν το πήρα χαμπάρι είχε ήδη κάνει index κάμποσα αρχεία. Διέκοψα την σάρωση και δοκίμασα πάλι με το σωστό φάκελο αυτή τη φορά. Τα αρχεία μου όμως εκεί ακλόνητα. Δυστυχώς ο "λάθος" φάκελος για διάφορους λόγους δε μπορεί να μετακινηθεί - μετονομαστεί. Έψαξα αλλά δε βρήκα λύση. Και αναγκάστηκα να διαγράψω τη βιβλιοθήκη και να κάνω από την αρχή index.

Εντάξει το jriver με εχει βολέψει αφάνταστα ολα αυτά τα χρόνια,πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο media center που τα κάνεις εύκολα και γρήγορα αρκεί να το μάθεις.
Μετατροπή αρχείων ,φωτογραφίες,ταινίες,εισαγωγή αρχείων μετά την ψηφιοποίηση του βινυλίου,spotifyκτλ ...Όλα είναι εκεί.

Είπα μετά από χρόνια από την τελευταία έκδοση που είχα την 20 να πάμε στην έκδοση 22 μιας και τρέχει προσφορά για την 23 που θα είναι διαθέσιμη τέλος του μήνα η αρχές Ιουλίου με το ίδιο κλειδί. Συνειδητή επιλογή μιας και τα win τρέχουν ήδη στην έκδοση 1703.

ΓŽΒ£Γβ€žΓŽΒΉΓŽΒ³ΓŽΒΌΓŽΒΉΓΕ’Γβ€žΓβ€¦Γβ‚¬ΓŽΒΏ ΓŽΒΏΓŽΒΈΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ·Γβ€š (1).jpgΓŽΒ£Γβ€žΓŽΒΉΓŽΒ³ΓŽΒΌΓŽΒΉΓΕ’Γβ€žΓβ€¦Γβ‚¬ΓŽΒΏ ΓŽΒΏΓŽΒΈΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ·Γβ€š (2).jpgΓŽΒ£Γβ€žΓŽΒΉΓŽΒ³ΓŽΒΌΓŽΒΉΓΕ’Γβ€žΓβ€¦Γβ‚¬ΓŽΒΏ ΓŽΒΏΓŽΒΈΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ·Γβ€š (3).jpgΓŽΒ£Γβ€žΓŽΒΉΓŽΒ³ΓŽΒΌΓŽΒΉΓΕ’Γβ€žΓβ€¦Γβ‚¬ΓŽΒΏ ΓŽΒΏΓŽΒΈΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ·Γβ€š (5).jpgΓŽΒ£Γβ€žΓŽΒΉΓŽΒ³ΓŽΒΌΓŽΒΉΓΕ’Γβ€žΓβ€¦Γβ‚¬ΓŽΒΏ ΓŽΒΏΓŽΒΈΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ·Γβ€š (4).jpg

Ώπα ... γίνεται να συνδέσεις τον λογαριασμό του Spotify με το jriver;
Πως κ δεν το έχω πάρει χαμπάρι;

Sent from my iPad using Tapatalk

Ώπα ... γίνεται να συνδέσεις τον λογαριασμό του Spotify με το jriver;
Πως κ δεν το έχω πάρει χαμπάρι;

Sent from my iPad using Tapatalk

Απλά παίζεις και με τα δυο ταυτόχρονα http://avclub.gr/forum/showthread.php/111042-Spotify?p=1057868120#post1057868120

Το σήμα δηλαδή του Spotify περνάει μέσα στο jriver...Αφού κάνεις τις ρυθμίσεις που λέει ο Θανάσης.