Judas bought an iphone

κάτι τέτοια λες και σε καταριέται το iphone -bye-

σπάνια, ναι, συμβαίνει να κολλάει το refresh. Κλείνεις τον installer με παρατεταμένο πάτημα και τον ξανανοίγεις. Κανονικά ούτε 1 λεπτό δεν κάνει (εκτός αν έχεις βάλει τ' αντερά σου από source).

Εσβησα ολα τα resources που ειχε μεσα εκτος απο το μαμα
Παλι τα ιδια, τωρα ομως δεν κολλαει περνα στην επόμενη φάση
"Could not refresh sources"

Installer Nullriver v 3.01

που κανεις reset? με το on/off? χεχεχε

Κρατώντας παρατεταμένο το κάτω κουμπί το στρογγυλό, κλείνεις την εφαρμογή που έχεις εκείνη την ώρα μπροστά σου και έχει κολλήσεις. Σαν end task ένα πράγμα. Αυτό ισχύει γενικώς, όχι μόνο για τον installer.
Δεν κάνεις reset.
Είσαι σίγουρος ότι έχεις συνδεθεί με wifi σωστά;

Ναι ο safaris δουλευει κανονικα, και ο γουγλις με τους χαρτες αν και αργει τρελλα, ο σωληνας οχι ομως ενω χτες στην αρχη μου δουλεψε λίγο.

Στο source του mediaweb έχει fix για τον σωλήνα. Αλλά αφού λες ότι σου δούλεψε μια φορά, δεν γίνεται την μια να δουλεύει και την άλλη να μην δουλεύει. Εκτός αν ξανακάνεις τίποτα restore το firmware και ξανακλειδώσει.

Έχει παρεξηγηθεί το iPhone με εσένα Φραγκίσκο....
Πέρα από την πλάκα κ το πείραγμα, μήπως ο τρόπος που το ξεκλείδωσες δεν ήταν ο καλύτερος ;

Τι να παω ολη μερα σήμερα κατάφερε πριν λίγο να μπει επιτελους και να κατεβασω το αρχειακι που βλεπει τι εκδοση ειναι το τηλέφωνο.
Τωρα πρεπει να κανω παλι refresh για να δει τις εφαρμογες αλλλα τα ιδια. Δεν μπαινει με τιποτα ρε γμτ.

Δεν το ξεκλειδωσα εγω ηρθε ετοιμο και δε γνωριζω την μεθοδο.

Δεν μπορώ να σου πω κάτι τέτοιο...απλά σου κάνει "νερά" γενικά...μια με τον σωλήνα, μια με τον installer...δεν ξέρω...απλά υποθέτω...

Ειλικρινα μου εχει σπασει τα νευρα που δεν προχωρα.
Πως θα το επαναφέρω στο original κλειδωμενο firmware?
Αφου το επαναφερω το ziphone 2.5c θα κανει την βαρια δουλεια ε?

Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.
Το πρόβλημα εντοπίστηκε και δεν φταίει -μάλλον- το iphonακι.
Συνδέθηκα σε άλλο δίκτυο και ολα εγιναν μια χαρά.
Στο base wifi μου τα ιδια:
Συνδεεται κανονικα, λειτουργει ο safaris (λιγο εως πολυ αργος ομως) δουλευει κανονικα ο γουγλης, o καιρός, αλλα installer κ σωλήνας τιποτα!
Κοιταξα τις ρυθμισεις του router αλλα δε βρηκα κατι αξιοσημειωτο και το πρόβλημα παραμένει....

ααχχχχχχ

Μετά απο 2.5 χρόνια+ συμβιωσης με το original jesus phone και έχοντας περάσει τα χίλια μυρια μαζί μου, εξακολουθεί να λειτουργεί (ως hardware) οπως την πρώτη μέρα και ως software καλύτερα (μοντιφιές, εξέλιξη sw) αλλα και με ορισμένα μικροχούγια που δε θελει ο Stevακος να αλλάξει. :violent-smiley-030:

Xειροκροτώ το durability της συσκευής που ομως εχει αρχίσει και γίνεται εκνευριστικό. ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΥΣΚΕΥΗ και δε με αφήνει. Να το δώσω δε μου παει η καρδιά, εξάλλου εχει μικροπροικα μη πάει χαμένη.
Any ideas??? το ρομποτάκι θέλει να μπει στην ζωή μου, το 2g αντιστέκεται μεχρι τελευταιας ρανίδος και ως τώρα κρατεί καλά.

Mαλλον θα παω για το tab να ξεφύγω και θα το κρατήσω λίγο ακόμα...

Κανε οτι θες, αρκει να προσεξεις:

Το δις εξ' αμαρτειν, ουκ ανδρος σοφού εστί :D

Παρε κατι αλλο να γλυτωσουμε απο σενα! :p

ΥΓ. Αφου παλι iphone θα παρεις γιατι δεν αντεχεις χωρις να κραζεις και να σε κραζουν! :D

Δε παιρνω iphone.-

To 4αρι δε το θεωρώ σοφή αγορά για μένα, μια απο τα ιδια UI και ολο "θεματα". Ισως στο μέλλον εκδοση 5 ή 6 ναι αλλα με αρκετές προυποθέσεις.

Προς το παρων το ρομποτακι υπόσχεται πολλά και το "αγνωστο" με γοητευει. Απο hardware πλεον δεν υπαρχουν αξιοσημείωτες διαφορές οπότε...