Judge Dredd: Mega City One

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• ΞΞΎΞ±ΞΉΟΞ΅ΟΞΉΞΊΞ?

Votes: 0 0.0%
  • Ξ ΞΏΞ»Ο ΞΞ±Ξ»Ξ?

• ΞΞ±Ξ»Ξ?

• ΞΞΟΟΞΉΞ±

• ΞΞ±ΞΊΞ?

• Total voters
    0
Μια ακομα απο τις πολυ καλες ιστοριες! Την εχω και αυτη σε συλλογη. Το κακο ειναι οτι η συλλογη μου ειχε μονο ασπρομαυρα (αν θυμασαι ειχα απορησει και στο παρελθον που ειχες ανεβασει εγχρωμες σελιδες απο ιστοριες που ξερω οτι εχω διαβασει. Τελικα πρεπει για λογους κοστους το βιβλιο να μην ειχε πουθενα χρωμα). Απο τους πολυ ωραιους και πρωτοτυπους χαρακτηρες... Go Chopper!!!!

Τωρα που αρχισες και μου θυμιζεις και αλλους εκτος του Judge.. εχω χασει τελειως Strontium Dog και ABC warriors. Δεν εχω διαβασει τιποτα με αυτους τους χαρακτηρες. Slaine = λατρεια ομως ειδικα ενα συγκεκριμενο που το εχει ζωγραφισει αυτος που εκανε και τα εξωφυλλα του Preacher.

ΑΒC ειχε μεσα στο πρωτο Dredd ... :proud: ... αλλα ηταν ABC unit ... ΟΧΙ ABC Warrior.

maxresdefault.jpg

Μοιαζει στον Hammerstein ... αλλα ΔΕΝ ειναι ο Hammerstein (των ABC warriors).
Οπως φαινεται ... ο Hammerstein διαθετει ενα σφυρι δυομισυ τοννων (demolition unit)
και πελματα απο ερπυστριες (tractor unit) το οποιο δεν φαινεται πολυ καλα στην φωτο.

3145668-02.jpg

Kαι ηταν και πολυ μεγαλυτερος απο την Σταλονικη εκδοση. Παντως ... τα πολυβολα ειναι στην ιδια θεση.

hammerstein.jpg

O oρισμος του Heavy Metal !!! :thrasher: Για να μην πω ... Smash & Trash Metal ! :laugh:
Βρηκα μια εκδοση (κομιξαδικη) που μοιαζει καπως περισσοτερο στην Σταλονικη ...
https://static.comicvine.com/uploads/original/0/77/767444-hammerstein_01_1024.jpg
αλλα και παλι ... ΑΠΕΧΕΙ !

Last edited:
Απο τους ABC warriors .... Ι'm Joe Pineapples' bitch ! :love: .... μην πω τιποτα χειροτερο :laugh:

334819_10150254420071853_635546852_7741566_3269678_o.jpg

Τρελλαθηκα οταν τον ειδα (1978).
Ρομποτ με ατσαλινα μουσκουλα (κυριολεκτικα !!!), γυαλι ηλιου :coool:
και (σε καποια αλλα σκιτσα) ... τσιγαρο στο μεταλλικο του στομα ! :blink:
Και A.I. .... που δεν μασουσε ΜΙΑ ! Τους ειχε ολους για την πλακα του.
Να μην βαριεται (ως μισθοφορος που ηταν).

:love::love::love::love::love:

1780771-joe_pineapples_by_liamsharp_d36gwsc.jpg

Last edited:
Kαλα ρε παιδια ...

που ειναι ο θαμωνας με τα 50000 posts που ειχε επι δυο χρονια τον Dredd για avatar ?

ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ? :laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:

Ειναι δυνατον να μην εχει γραψει ουτε τρεις αραδες εδω μεσα ? :blink: Toσο καιρο ?

Last edited:
judge-dredd-movie-mean-machine.jpg

Με αυτόν είχα πάθει πλάκα εγώ !!! :laugh:
Πως τον έλεγαν ??

Και γ@μ* τους "Ελβετικούς σουγιάδες!!" :laugh:

Kαλα ρε παιδια ...
που ειναι ο θαμωνας με τα 50000 posts που ειχε επι δυο χρονια τον Dredd για avatar ?

ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ? :laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:
Ειναι δυνατον να μην εχει γραψει ουτε τρεις αραδες εδω μεσα ? :blink: Toσο καιρο ?

Οικογένεια και παιδιά δεν έχει ?? :p :cool:

judge-dredd-movie-mean-machine.jpg

Με αυτόν είχα πάθει πλάκα εγώ !!! :laugh:

Πως τον έλεγαν ??

Και γ@μ* τους "Ελβετικούς σουγιάδες!!" :laugh:

ηταν mutant που ζουσε στην cursed earth (εξω απο την mega city one) μαζι με την οικογενεια του που ηταν καννιβαλοι. Αλλα και εμενα μου διαφευγει το ονομα του :)

ναι ρε.. που ειχε και το dial στο κεφαλι για να διαλεγει ποσο αγριος θα ειναι!!!! χαχαχαχα .. πως το ξεχασα αυτο το παλικαρι

Ψαξε Rogue Trooper, αλλα αυτην τη συγκεκριμενη εκδοση
http://www.comiccollectorlive.com/i...-f698de860eba/Rogue-Trooper-The-War-Machine-1

φοβερο σκιτσο και καταπληκτικη ιστορια.
Το "like brothers.. like sisters" μου εχει μεινει ακομα 20 χρονια μετα. Φανταστικη αντιπολεμικη ιστορια

Παρα πολλα ΔΕΝ εχω διαβασει.
Τα περισσοτερα της 2000 AD !!!!

(Επρεπε να παμε και σχολειο .... τοτε !)

Το άλλο τρελό - θεόκουφο που δεν είχα ξαναδεί με τον τύπο παραπάνω ήταν ο "θερμοστάτης" του στο κεφάλι !! :laugh:

..

Το θυμήθηκε και ο Χάρης! :D

Δεν μου αρεσουν ολα τα rogue trooper. Το συγκεκριμενο ηταν κατι σαν reboot, οπου εδειξαν και origin story. Εγω το ειχα παρει σε μια εκδοση που ηταν συλλεγμενα ολα τα τευχακια (κατι σαν graphic novel, αλλα softcover).

Δεν μου αρεσουν ολα τα rogue trooper. Το συγκεκριμενο ηταν κατι σαν reboot, οπου εδειξαν και origin story. Εγω το ειχα παρει σε μια εκδοση που ηταν συλλεγμενα ολα τα τευχακια (κατι σαν graphic novel, αλλα softcover).

Εγω τα πεταξα ολα ... σε μια κριση σοβαροτητας που ειχα στα 30.
Νομιζα οτι ολα αυτα ... με κραταγαν απο το να ωριμασω :laugh::laugh::laugh:
Που να ξερα ... οτι η παιδικοτητα δεν θα με παρατουσε ποτε !
Τωρα το ξερω .... αλλα ΧΑΘΗΚΑΝ τα περιοδικα. :icon15:

Δεν ηταν και πολλα ... ουτε πενηντα.
Δυναμικα Αγορια ... εννοειται !!

Εδω .... ενα σκιτσο ... που τρεμεις μην διαλλυθεις απο το ωστικο κυμα της συγκρουσης :laugh:

dredd%20mean%20hi%20rez.jpg

Oι κακοι της 2000 AD ... δεν ηταν τιποτα 17χρονα που πετουσαν μολοτωφ στην Στουρναρη.
Οι δικαστες ... παλευαν και κερδιζαν καθε ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ υπηρεσιας (σε εκεινη την δυστοπικη εποχη).

Εγω τα πεταξα ολα ... σε μια κριση σοβαροτητας που ειχα στα 30.
Νομιζα οτι ολα αυτα ... με κραταγαν απο το να ωριμασω
Που να ξερα ... οτι η παιδικοτητα δεν θα με παρατουσε ποτε !
Τωρα το ξερω .... αλλα ΧΑΘΗΚΑΝ τα περιοδικα. :icon15:

Δεν ηταν και πολλα ... ουτε πενηντα.
Δυναμικα Αγορια ... εννοειται !!
ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟΣ!!
Ήμουν συνδρομητής σε όλο το γυμνάσιο. Μετά σταμάτησα αλλά σε ένα ταξιδακι στην Αγγλία σήκωσα από βιβλιοπωλεία ένα σωρό graphic novels με συλλεγμενες ιστορίες (apocalypse war, cursed earth, judge child, democracy now κτλπ).
Τον μόνο χαρακτήρα που ποτέ δεν γουσταρα ήταν ο judge death. Πολύ ωραίος στυλιστικά, αλλά σαν ιστορία δεν μου άρεσε.

To ξερω Χαρη.
Δεν πεταξα μονο τα Δυναμικα Αγορια.
Πεταξα και ολες τις ΠΤΗΣΕΙΣ, 4Τ, ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΑ ... και 3 OMNI.
Ειδικα τα ΟΜΝΙ ... ετσουξε παααααααρα πολυ.
Ακομα ποναω !

Μερικες φορες βλεπω καδο απορριματων και λεω "να, εκει μεσα ειναι, με περιμενουν !"