Jukebox για ΝΜΤ (popCorn Hour, eGreat κτλ)

Πως μπορούμε να προσθέσουμε το aspect ratio στις πληροφορίες της κάθε ταινίας? όπως βλέπουμε π.χ τα fps ή τις διαστάσεις της.

ωραίο το YAMJ, δεν το είχα ξανατρέξει στο popcorn hour!

ss20110311200522.jpg

Last edited:
Απάντηση: Re: Jukebox για ΝΜΤ (popCorn Hour, eGreat κτλ)

ωραίο το YAMJ, δεν το είχα ξανατρέξει στο popcorn hour!

ss20110311200522.jpg

και που να ρίξεις και το Aeon πάνω του.... (δοκίμασε το τελευταίο του Sabish)

στο youtube εχει πολλα 10λεπτα βιντεακια ..ειναι ακρως εντυπωσιακο

συγνωμη , ειδα την πρωτη σελιδα-αυτα που λεει ισχυουν? δηλαδη για να τρεξει το yamj πρεπει να ανοιξουμε γραμμη εντολων και τετοια???

συγνωμη , ειδα την πρωτη σελιδα-αυτα που λεει ισχυουν? δηλαδη για να τρεξει το yamj πρεπει να ανοιξουμε γραμμη εντολων και τετοια???

Όχι γιατί θα τρέξει πρώτα το YAMJ Gui Config και αυτό τα αναλαμβάνει όλα...
(γραμμή αναγκαστικά θα ανοίξεις όταν πρέπει να σετάρεις δίκτυο και αυτό θα το κάνεις 1 φορά....)

και που να ρίξεις και το Aeon πάνω του.... (δοκίμασε το τελευταίο του Sabish)

καλό!!! αν και από τα video που είδα μου φαίνονται πολύ μικρά τα εξώφυλλα στο wall για την 42άρα μου... θα το δοκιμάσω και βλέπουμε

Re: Απάντηση: Re: Jukebox για ΝΜΤ (popCorn Hour, eGreat κτλ)

καλό!!! αν και από τα video που είδα μου φαίνονται πολύ μικρά τα εξώφυλλα στο wall για την 42άρα μου... θα το δοκιμάσω και βλέπουμε

Μην ανησυχείς, είναι μια χαρά για το μάτι.

ολα σε μορφη wall τα βγαζει? το οριζοντιο ποιο σκιν το εχει? εννοω αυτο που εινα οριζοντια σειρα οι ταινιες και αυτη που ειναι κεντρο ειναι μεγαλυτερη.
Επισης ειδα στο youtube συνδυασμο 2 σκιν..γινεται αυτο ή καταλαβα λαθος?

να ρωτησω και κατι αλλο..ετσι απο περιεργεια οχι οτι με τρωει να εχω την σειρα..ειναι το x-files..εχω δοκιμασει : the x-files , x-files , the x files , x files..Δεν το βρισκει με τιποτα.Πηγα στο tvdb και υπαρχει..πως περνιεται αυτο αν εχουμε προβλημα ??

φτιαχνεις ενα αρχείο μέσα στον φάκελο που εχεις την σειρά που λέγεται <το ονομα του πρώτου επισοδείου τις σειράς>.nfo και μεσα εκεί έχεις το link απο tvdb

TV Series

For TV Series, the .NFO file should be named the same as the first episode of the series. There is no need to have an .NFO file for each episode.

Alternatively you can name the .NFO file the same as the directory that it is in. Note: You will need to copy the whole TheTVDB.com URL into the file to ensure it is recognized by YAMJ. This URL should be from the Series home page and not the Season or Episode pages within TheTVDB.com
Example

If you TV series is here:

C:\TV\Series Name\Season 1\file S01E01.avi
C:\TV\Series Name\Season 1\file S01E02.avi

Then your .NFO file name should be either of these options:

C:\TV\Series Name\Season 1\file S01E01.NFO
C:\TV\Series Name\Season 1\Season 1.NFO

sfortis σ' ευχαριστω φιλε- θα το δοκιμασω
group131 ευχαριστω-αυτο εψαχνα

να ξανα-επανελθω χωρις να κουραζω?
http://thetvdb.com/?tab=series&id=77398&lid=7
αυτο εβαλα σε ενα notepad και μετα το ονομασα οπως ακριβως το επειδοδιο με καταληξη .nfo. Αλλο ενα notepad , το ονομασα season 1.
Κανω κατι λαθος? γραφει Failed to retrieve poster for thetvmb id movie :227241 Error : null

επισης θελω να ρωτησω αν αυτο το κολπο με το nfo πιανει και στις ταινιες απο το imdb

επισης θελω να ρωτησω αν αυτο το κολπο με το nfo πιανει και στις ταινιες απο το imdb

Δεν είναι κόλπο... αυτό κάνει και το yanfoe... γράφει στο nfo τις σωστές πληροφορίες...

αν όμως θες να το κάνεις manual...
τότε στις ταινίες που έχεις πρόβλημα προσθέτεις πχ <id>tt0103639</id>
(όπου tt0103639 είναι από το url του imdb για τη συγκεκριμένη ταινία...)

Re: Απάντηση: Re: Jukebox για ΝΜΤ (popCorn Hour, eGreat κτλ)

Δεν είναι κόλπο... αυτό κάνει και το yanfoe... γράφει στο nfo τις σωστές πληροφορίες...

αν όμως θες να το κάνεις manual...
τότε στις ταινίες που έχεις πρόβλημα προσθέτεις πχ <id>tt0103639</id>
(όπου tt0103639 είναι από το url του imdb για τη συγκεκριμένη ταινία...)

το ιδιο και για τις τηλεοπτικες? βασικα σε καμμια ταινια ουτε σειρα δεν εχω προβλημα εκτος απο την συγκεκριμενη σειρα.Δηλαδη μην τρελλαθουμε αν δεν γινεται δεν θα σκασω κιολας

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Jukebox για ΝΜΤ (popCorn Hour, eGreat κτλ)

το ιδιο και για τις τηλεοπτικες? βασικα σε καμμια ταινια ουτε σειρα δεν εχω προβλημα εκτος απο την συγκεκριμενη σειρα.Δηλαδη μην τρελλαθουμε αν δεν γινεται δεν θα σκασω κιολας

ναι αλλά βάζεις το id της tvdb

Αν δεν βρίσκει κάτι τότε αντί να στήσεις σωστά το info μπορείς απλά να του βάλεις μια γραμμή με την σελίδα της ταινίας. πχ:
http://www.imdb.com/title/tt0396707/

υπαρχει ενα σκιν το AEON HD .Το κατεβαζω και βλεπω οτι η δομη του διαφερει (πιο λιγα πραγματα) απο αυτα που εχει μεσα το yamj.Αυτο που το ξεζιπαρω ? ωστε να το δοκιμασω με το yamj και να δω αν ειναι καλο?