Οργανώνεις το jukebox σου πριν το παραλάβεις καν?
Αρρωστάκι κι εσύ...:BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Γενικά πάντως μπορείς να επιλέξεις αν θα βάλει τη μικρή ή τη μεγάλη περίληψη.
π.χ. στο aeon skin:
# Use the short plot or long plot description from Filmweb : short or long
filmweb.plot=short
γιατι greeklish πως το βγαζει? με κουφανες !!
Δυστυχώς παιδιά συμβαίνει εδώ και αρκετό καιρό.Στο site του imdb υπάρχει τρόπος να το παρακάμψεις αν κάνεις εγγραφή και αλλάξεις τις ρυθμίσεις από τον λογαριασμό σου ώστε να σου δείχνει τους original πάντα.Και στο yamj το είχα καταφέρει αλλάζοντας τις ρυθμίσεις από τα properties (από κάποιες πληροφορίες που είχα βρεί στο δίκτυο) εδώ και 2-3 μέρες όμως μου κάνει πάλι τα ίδια.
Με το NMJ έχετε τέτοιο θέμα όσοι το χρησιμοποιήτε;Γενικώς αξίζει το ΝΜJ η θα έχω και με αυτό τέτοια προβλήματα;
Είμαι έτοιμος να αγοράσω το Α-210 μπας και βρώ την ησυχία μου.
Είμαι και κάποιας ηλικίας και δεν μπορώ να κάθομαι να ασχολούμαι συνεχώς με τέτοια θέματα.Βέβαια σε κάποιους μπορεί και να αρέσει.Να το βλέπουν σαν χόμπυ.Και είναι απολύτως σεβαστό και κατανοητό.Κι εγώ έχω αυτό το βίτσιο.Ομως πέρα από κάποιο σημείο καταντάει κουραστικό και εκνευριστικό για μένα τουλάχιστον.
Δοκίμασε στο moviejukebox.properties να βάλεις αυτό
## force for original titles
imdb.site=labs
πάντως σε εμένα με την έκδοση yamj-2.4-SNAPSHOT-r2182-bin.zip παίζει κανονικά χωρίς αυτό (το έτρεξα πριν μια εβδομάδα).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.