Jukebox για ΝΜΤ (popCorn Hour, eGreat κτλ)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Jukebox για ΝΜΤ (popCorn Hour, eGreat κτλ)

αν εχεις τα 7ρια τα 64αρια εχει ενα θεμα, ακρη δεν εχω βγαλει και εγω, για αυτο σου προτεινα to overshihgt που εχει mini instaler και τρεχει κατευθειαν στο nmt .:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Είσαι μέσα στο μυαλό μου, όμως...
Και εγώ, μόνο με το oversight έχω βγάλει άκρη...
Και ναι...Windows 7 (64bit)....:violent-smiley-030:

παιδιά αντιμετωπίζω το εξής παράξενο.. εγκαθιστω το myiHome, το moviejukebox plugin (1.0.12 beta γιατι δε δεχεται ανωτερη εκδοση το myiHome..)και οταν κανω generate βρισκει τις ταινιες ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ POSTER-IMAGES! Αντ' αυτών βγάζει το τυπικό εικονίδιο (dummy HD.jpg)..Υπαρχει καποια ρύθμιση extra? Σημειώνω ότι έχεω τη CLI εκδοση του MediaInfo στο σωστό path..

Last edited:
Από άλλες πηγές, και προς όφελος των λοιπών μελών του φορουμ να σας πω ότι δεν γίνεται...

Το nmt δεν μπορεί να διαχειριστεί 2 mounts ταυτοχρονα. Οπότε η μόνη λύση είναι να φτιάξει κανείς είτε symbolic links σε windows είτε κάτι αλλό σε linux (που δεν ξέρω τι είναι αλλά το ψάχνω!!) είτε τα έχει πολαπλά jukeboxes πάνω στα διάφορα mounts του...

Με χαρά σας δηλώνω ότι έκανα λάθος!!!

Η μάλλον δεν έκανα ακριβώς λάθος καθώς από τη μαμά του το καλαμπόκι δεν μπορεί να διαχειριστεί πολλά mounts ΑΛΛΑ να'να καλα η κοινότητα που βρήκε τη λύση...

Είναι ένα απλό προγραμματάκι το οποίο εγκαθίσταται από το CSI λέγεται Mono.Wrapper 0.10 και δουλεύει θαυμάσια και επιτέλους το καλαμπόκι μου βλέπει 2 mounts :music-smiley-005: (θα το δοκιμάσω και με τρίτο καθώς και με τον εσωτερικό δίσκο)

Μόνο μειονέκτημα... δεν υπάρχει για το Α200... ακόμα...

Με έχεις μπερδέψει τι εννοείς δεν υποστηρίζει ?

Εγώ έχω τις ταινίες σε 3 διαφορετικά δικτυακά σημεία και είναι όλα ωραία και καλά εξαρχής.

Κάτι δεν καταλαβαίνω μάλλον.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Jukebox για ΝΜΤ (popCorn Hour, eGreat κτλ)

Είσαι μέσα στο μυαλό μου, όμως...
Και εγώ, μόνο με το oversight έχω βγάλει άκρη...
Και ναι...Windows 7 (64bit)....:violent-smiley-030:

να ρωτήσω κάτι φίλε μου μιας και βρήκες άκρη με το oversight? Το έχω κάνει εγκατάσταση αλλά δε μπορώ με τίποτα να το κάνω να "δει" τις ταινίες μου από το popcorn. Στο site είδα ότι γράφεις /share/video αλλά τίποτα. έχεις κανένα clue?

ΥΓ. Τις ταινίες τις έχω αποθηκευμένες στον εσωτερικό σκληρό

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Jukebox για ΝΜΤ (popCorn Hour, eGreat κτλ)

να ρωτήσω κάτι φίλε μου μιας και βρήκες άκρη με το oversight? Το έχω κάνει εγκατάσταση αλλά δε μπορώ με τίποτα να το κάνω να "δει" τις ταινίες μου από το popcorn. Στο site είδα ότι γράφεις /share/video αλλά τίποτα. έχεις κανένα clue?

ΥΓ. Τις ταινίες τις έχω αποθηκευμένες στον εσωτερικό σκληρό

Δυστυχώς είμαι εκτός οικίας για την ώρα αλλά θα απαντήσω την ερχόμενη εβδομάδα...
Εάν θέλεις μπορείς, ωστόσο, να μου στείλεις με pm ό,τι θέλεις να ρωτήσεις ακόμα!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Jukebox για ΝΜΤ (popCorn Hour, eGreat κτλ)

Δυστυχώς είμαι εκτός οικίας για την ώρα αλλά θα απαντήσω την ερχόμενη εβδομάδα...
Εάν θέλεις μπορείς, ωστόσο, να μου στείλεις με pm ό,τι θέλεις να ρωτήσεις ακόμα!

ok thank you, no hurry

Παιδια, αντιμετωπιζω δυο αλυτα προβληματα. Εγκατεστησα προσφατα το Jukebox (την τελευταια εκδοση 2.0) και:
1) Δε μου δουλευει, αν ο φακελος προορισμου δεν εχει ονομα Movies. Σε διαφορετικη περιπτωση μου βγαζει "Directory not found : Movies"
2) Οταν παω να παιξω μια ταινια απο το Egreat το βελακι κοκκινιζει και μου βγαζει σφαλμα "Could not play"
Ξερει κανεις τι να κανω; ευχαριστω

Απάντηση: Re: Jukebox για ΝΜΤ (popCorn Hour, eGreat κτλ)

Παιδια, αντιμετωπιζω δυο αλυτα προβληματα. Εγκατεστησα προσφατα το Jukebox (την τελευταια εκδοση 2.0) και:
1) Δε μου δουλευει, αν ο φακελος προορισμου δεν εχει ονομα Movies. Σε διαφορετικη περιπτωση μου βγαζει "Directory not found : Movies"
2) Οταν παω να παιξω μια ταινια απο το Egreat το βελακι κοκκινιζει και μου βγαζει σφαλμα "Could not play"
Ξερει κανεις τι να κανω; ευχαριστω

Ξεκινάμε...

να χρησιμοποιήσεις και το YAMJ GUI v0.51
παίζεις από εσωτερικό δίσκο? εξωτερικό δίκτυο?

Re: Απάντηση: Re: Jukebox για ΝΜΤ (popCorn Hour, eGreat κτλ)

Ξεκινάμε...

παίζεις από εσωτερικό δίσκο? εξωτερικό δίκτυο?

Εμμμ, ουτε το 'να, ουτε τ'αλλο. Παιζω με USB εξωτερικο σκληρο δισκο...

Re: Απάντηση: Re: Jukebox για ΝΜΤ (popCorn Hour, eGreat κτλ)

Υποκλινομαι!:SFGSFGSF:
Με αυτο το προγραμματακι ολα τα προβληματα λυθηκαν.
Πολλα-πολλα ευχαριστω (και πολλα μπραβο στο παλικαρι που το εφτιαξε, βεβαιως-βεβαιως)!

Υ.Γ. Το Jukebox κανει δουλεια στο WDTV? thanks

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Jukebox για ΝΜΤ (popCorn Hour, eGreat κτλ)

Υποκλινομαι!:SFGSFGSF:
Με αυτο το προγραμματακι ολα τα προβληματα λυθηκαν.
Πολλα-πολλα ευχαριστω (και πολλα μπραβο στο παλικαρι που το εφτιαξε, βεβαιως-βεβαιως)!

Υ.Γ. Το Jukebox κανει δουλεια στο WDTV? thanks

χαίρομαι που σου δούλεψε...

το jukebox δεν δουλεύει σε wdtv! :)

έβαλα την 1740 αλλά μου βγάζει πάνω-αριστερά στα εξώφυλλα μια σημαία με την χώρα της ταινίας.

Πως απενεργοποιείται αυτό ?

Παιδιά έχω αγανακτήσει! Δεν πάει άλλο.Μου τα έχει κάνει κορδόνια τα νεύρα.
Δεν μπορώ να αλλάξω ανάλυση στα skin του jukebox για να μου τα δείχνει σωστά στην τηλεόρασή μου (HD ready 720p).
Στον υπολογιστή το αρχείο index το δείχνει μια χαρά (ανάλυση οθόνης pc 1440Χ900).Στην τηλεόραση μου κόβει τη δεξιά και κάτω πλευρά.
Πως διάλο αλλάζω ανάλυση σε 720 για να δείχνει σωστά; Έχω το egreat M34 αν βοηθάει και ο φάκελος με τις ταινίες παίζει μέσω δικτύου ethernet

Last edited: