Jukebox για ΝΜΤ (popCorn Hour, eGreat κτλ)

Δε χρειάζεται...
Άστο mjb.nmtRootPath=file:///opt/sybhttpd/localhost.drives/USB_DRIVE_A-1/
Απλά όταν τρέξεις το εργαλείο το βάζεις να διαβάζει το root folder (F:/ ή όπως σου βγάζει το δίσκο...)

ok ayto kano ....ypomoni the night is long

Thanks anyway.... you are great:a0210:

Εγω εχω και τρεχει και το myiHome. Ποιο ειναι το path λοιπον που πρεπει να βαλουμε για να μιλησει με το δισκο το egreat ?
Στο pc μου o δισκος εχει τις ταινιες στο J:\movies και το computer name ειναι Test.
Οποτε εφοσον δεν εχω shares και τον βλεπει το egreat μεσω του myiHome ποιο ειναι το path που πρεπει να δωσουμε αντι του παρακατω ?

mjb.nmtRootPath=file:///opt/sybhttpd/localhost.drives/USB_DRIVE_A-1/

παιδια τωρα που κετεβαζει τα ποστερ .... παρατηρω οτι κατεβαζει ασχετα.... πως μπορω να επεμβω?

Re: Απάντηση: Jukebox για ΝΜΤ (popCorn Hour, eGreat κτλ)

Αλλαξε τιτλους στα αρχεια. πχ 300 2007.mkv Και σε μενα το ειχε κανει και εβαλα τετοιου ειδους ονομασιες.

thanks ....works

αλλα εαν θελω να βαλω αλλη εικονα ....γνωρίζετε τι πρεπει να κανουμε?

Εγω εχω και τρεχει και το myiHome. Ποιο ειναι το path λοιπον που πρεπει να βαλουμε για να μιλησει με το δισκο το egreat ?
Στο pc μου o δισκος εχει τις ταινιες στο J:\movies και το computer name ειναι Test.
Οποτε εφοσον δεν εχω shares και τον βλεπει το egreat μεσω του myiHome ποιο ειναι το path που πρεπει να δωσουμε αντι του παρακατω ?

mjb.nmtRootPath=file:///opt/sybhttpd/localhost.drives/USB_DRIVE_A-1/

Ίσως:
file:///opt/sybhttpd/localhost.drives/NETWORK_SHARE/movies/

Αλλιώς μπορείς να δοκιμάσεις να κατεβάσεις το GUI για το YAMJ μήπως και βοηθήσει...

thanks ....works

αλλα εαν θελω να βαλω αλλη εικονα ....γνωρίζετε τι πρεπει να κανουμε?

Η πιο απλή λύση πας στο φάκελο jukebox βρίσκεις την εικόνα και βάζεις μια άλλη στη θέση της με το ίδιο όνομα...

Η πιο απλή λύση πας στο φάκελο jukebox βρίσκεις την εικόνα και βάζεις μια άλλη στη θέση της με το ίδιο όνομα...

Μαλλον αυτο δεν γινεται το εχεις τσεκαρει????

Μαλλον αυτο δεν γινεται το εχεις τσεκαρει????

σβήνεις τα .png (2 αρχεία) και κάνεις overwite το jpg. Στο επόμενο τρέξιμο θα σου δημιουργήσει τα .png Βάσει της νέας φωτο.

σβήνεις τα .png (2 αρχεία) και κάνεις overwite το jpg. Στο επόμενο τρέξιμο θα σου δημιουργήσει τα .png Βάσει της νέας φωτο.

οταν λες overwrite????

γιατι εγω εκανα αντικατασταση της φωτο....το ξαναετρξα αφου εσβισα τα png αλλα τιποτα....

οταν λες overwrite????

γιατι εγω εκανα αντικατασταση της φωτο....το ξαναετρξα αφου εσβισα τα png αλλα τιποτα....

Ναι έτσι έπαιξε σε εμένα. Έσβησα τα png και έβαλα νέο jpg (με το ίδιο όνομα).

Κάπου στις επιλογές (νομίζω στο .properties) υπάρχει επιλογή για το αν θα σου κρατάει τις εικόνες που αλλάζεις. Μήπως άλλαξες τις επιλογές ? Εγώ έχω τις default και μου τις κρατάει τις δικές μου εικόνες.

Να κάνω 2 ερωτήσεις ?

1. Μου βγάζει σε ένα "play" για κάθε επεισόδιο, αλλά δίπλα λέει πχ. "Episode 1 - head" και όχι "Episode 1 - Τίτλος επεισοδίου". Το ποια σειρά είναι την βρίσκει αφού οι πληροφορίες και η φωτογραφία είναι τα σωστά.

2. Στα screenshots που ανεβάζεται στις φωτογραφίες από τις ταινίες υπάρχει πάνω ένα "HD". Αυτό σε εμένα το κάνει μόνο σε μία από όλες. Πως μπαίνει/βγαίνει αυτό ? Είναι από κάποιο skin ? (Σε εμένα το έκανε σε ταινία που επεξεργάστηκα με το skin που αναφέρατε, αλλά μετά γύρισα στο default πάλι και δεν έχω καταλάβει τι από όλα το προκάλεσε)

Πρόκειται για αλλαγές σε αρχεία του robinsjexcal skin:

Για το μεν 1 αρχείο detail.xsl αλλάζεις τη γραμμή:
<!--This option when set to true uses the file name within the Right hand bar, when its set to false it will only say "Episode #" when there are more then 3 files on the page-->
<xsl:variable name="Showtitle">false</xsl:variable>

Για το δε 2 αρχείο skin.properties αλλάζεις το
# Add an HD logo to the thumbnail when the movie is 720p or 1080p : true or false
thumbnails.logoHD=true

Πρόκειται για αλλαγές σε αρχεία του robinsjexcal skin:

Για το μεν 1 αρχείο detail.xsl αλλάζεις τη γραμμή:
<!--This option when set to true uses the file name within the Right hand bar, when its set to false it will only say "Episode #" when there are more then 3 files on the page-->
<xsl:variable name="Showtitle">false</xsl:variable>

Για το δε 2 αρχείο skin.properties αλλάζεις το
# Add an HD logo to the thumbnail when the movie is 720p or 1080p : true or false
thumbnails.logoHD=true

Τελικά με το default skin για το 1 δεν έκανα τίποτα αλλά με την νέα έκδοση 1.0.12 άρχισε να το κάνει από μόνο του, ενώ για το 2 άλλαξα αυτό που είπες (σε δύο σημεία που εμφανίζεται όμως).

Ευχαριστώ.

Για τον φίλο που ρωτούσε για τα png τελικά το 1.0.12 έχει bug και αν σβήσεις τα png και βάλεις νέο jpg δεν ξαναφτιάχνει τα png. Αν το θες οπωσδήποτε θα πρέπει να έχεις και την έκδοση 1.0.10 και να την τρέχεις όταν θέλεις να επαναδημιουγήσεις τις εικόνες μόνο.

Εγώ δοκίμασα να προσθέσω το logo HD αλλάζοντας στο default skin τα δύο σημεία σε true, αλλά δεν κατάφερα να το εμφανίσω. Χρειάζεται κάτι άλλο εκτός από το να αναγράφεται στον τίτλο της ταινίας το λεκτικό 720p ή 1080p ?

Εγώ δοκίμασα να προσθέσω το logo HD αλλάζοντας στο default skin τα δύο σημεία σε true, αλλά δεν κατάφερα να το εμφανίσω. Χρειάζεται κάτι άλλο εκτός από το να αναγράφεται στον τίτλο της ταινίας το λεκτικό 720p ή 1080p ?

Σε εμένα για να το κάνει έσβησα όλα τα αρχεία και τα επαναδημιούργησα.

Αν μια ταινία έχει 2 αρχεία (part 1 & 2) πως πρέπει να τα ονομάσουμε για να βγάλει "play 1", "play 2", "play all" ? δοκίμασα διάφορα αλλά τζίφος.

Να πω και μια κακη εμπειρια... Κατι δεν εκανα καλα στο Α-110 και απο την στιγμη που ετρεξε το προγραμματακι σε command mode, το Popcorn δεν βλεπει τον σκληρο, και ολες οι ταινιες παιζουν με διακοπες (αρα δεν παιζουν). Απο την ωρα που διεγραψα το αρχειακι, ο δισκος ξανααναγνωριστηκε και οι ταινιες παιζουν κανονικα ( για μια στιγμη πηγε η καρδια μου στην κουλουρη- ευτυχως ολα κανονικα πια). Μαλλον θα περιμενω την ενσωματωση
στο MyiHome.