Jukebox για ΝΜΤ (popCorn Hour, eGreat κτλ)

Κάτι άλλο πρέπει να σου είχε πάει στραβά αφού το πρόγραμμα το μόνο που κάνει είναι να φτιάχνει html σελίδες...

Μια ερώτηση να κάνω.
Τα εχω φτιάξει και εγω όλα ωραία και καλα, αλλα αριστερά στο κεντρικό μενου μας δείχνει το είδος της ταινίας δηλαδή Thriler Comendy, Cartoon κλπ και αυτο που διαπιστώνω ειναι οτι βάζει οτι θέλει μεσα, δηλ καμια σχεση με το είδος της ταινίας που ειναι στην πραγματικότητα.
Μήπως γνωρίζετε απο που διαβάζει αυτα τα στοιχεία και πως διορθώνετε το πρόβλημα?

Ευχαριστώ.

Μάλλον από το genre του IMDB. Για παράδειγμα το παρακάτω θα το βάλει στο action: http://www.imdb.com/title/tt0371746/

Τώρα πως αλλάζει αυτό δεν γνωρίζω. Σίγουρα μπορείς να αλλάξεις με το χέρι τα αρχεία Genres_Action_1.html κλπ αλλά δεν είναι λύση αυτή...

Όντος μάλλον απο εκει πρεπει να τα παίρνει αλλα εκει ειναι αντε γεια όπως και στο παράδειγμα που έβαλες:bawling: Ασε που σε μερικές ταινίες οταν πατας πάνω τους τοτε στην αμέσως επόμενη εικόνα δεν σου δείχνει απο το backround τίποτα.:violent-smiley-030:

Τα είδη πράγματι τα τραβάει από το imdb και παίζει να είναι και μπάχαλο...
Νομίζω ότι στα properties μπορείς να περιορίσεις σε πόσα είδη μπορεί να εμφανίζεται μια ταινία, αλλά γενικά δεν πολυχρησιμοποιώ τα είδη και δεν ασχολήθηκα.

Όσον αφορά το ότι διαλέγεις μια ταινία και τότε δε σου βγάζει background, αυτό συμβαίνει όταν για κάποιο λόγο δε βρίσκει fanart, οπότε και πρέπει να το βάλεις με το χέρι...

Εγώ ακολουθώ μια ονοματολογία του στυλ "Prison Break S04E01"...
Βασικά ίσως και με απλά νούμερα για ονόματα και ένα nfo αρχείο με το link της σειράς στο imdb να είσαι καλυμμένος...
Και έχω κατεβάσει και δικό μου fanart γιατί για σειρές δεν κατεβάζει αυτόματα

Εγώ ακολουθώ μια ονοματολογία του στυλ "Prison Break S04E01"...
Βασικά ίσως και με απλά νούμερα για ονόματα και ένα nfo αρχείο με το link της σειράς στο imdb να είσαι καλυμμένος...
Και έχω κατεβάσει και δικό μου fanart γιατί για σειρές δεν κατεβάζει αυτόματα

se kathe fakelo (epeisodiou ) felei nfo???

poster pos antikathistas telika???

thanks

Όσον αφορά το ότι διαλέγεις μια ταινία και τότε δε σου βγάζει background, αυτό συμβαίνει όταν για κάποιο λόγο δε βρίσκει fanart, οπότε και πρέπει να το βάλεις με το χέρι...

fanart??????

Σε ταινίες το άλλαξα και οκ αλλά σε σειρές στο html δεν βρήκα κατι για να το διορθώσω.

- Προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση στο ΝΕΟ σκιν αλλα τζίφος??

μπορεί να βάλει καποιος καποίον οδηγό εγκατάστασης??

- Δεν μπορώ να αλλάξω ποστερ στις ταινίες...πρσαπθησα στον φακελο jukebox σβηνοντας τα png και αντικαθιστωντας to Jpg αλλα παπαλα... δεν ξέρω τι κανω λαθος....

- Εχθες ,δοκιμασα να στησω το jukebox σε ενα ΗDD που έχω μεσα τις σειρες μου....ολα καλα αλλα εχω προβλημα με την σειρά THE 4400...

Ενω την 1η Σεαζον την παρουσιαζει κανονικα.... τις αλλαες τρεισ τις παρουσιαζει με ενα " ΤΗΕ SEASON 3 (4400).....καμία ιδέα???

Για να κάνεις εγκατάσταση άλλο skin η διαδικασία είναι να βάλεις τα αρχεία του skin στο φάκελο skins και μετά στο αρχείο moviejukebox.properties του jukebox να αλλάξεις το κομμάτι :

(π.χ. αν θες να χρησιμοποιήσεις το robinsjexcal skin όπως εγώ το κάνεις έτσι)

# Path to the skin to use when generating the Jukebox
# the default skin is geared toward HD displays
# an additional skin named "sd" is for Standard Definition displays
#mjb.skin.dir=./skins/default
mjb.skin.dir=./skins/robinsjexcal

Αν θέλεις να αλλάξεις εικόνες γενικά ο πιο απλός τρόπος (για να μη μπλέξεις με αλλαγές σε κώδικα) είναι να αντικαταστάσεις τις παραγόμενες εικόνες με άλλες της αρεσκείας σου.

Αυτό βέβαια έχει 2 προβλήματα: Αν ξανατρέξεις το jukebox θα πρέπει να επαναλάβεις τη διαδικασία και το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι αν δεν υπάρχουν παραγόμενα αρχεία, τότε ακόμα και να βάλεις εσύ δικά σου δεν κάνεις δουλειά...

Υπάρχουν λύσεις αλλά θέλει λίγο σκάλισμα στα xsl αρχεία του skin, οπότε θα πρότεινα να περιμένουμε λίγο τη νέα έκδοση που υπόσχεται βελτιώσεις παρά να σας μπλέξω με αλλαγές στο xsl...

Τέλος για τις σειρές η πιο ασφαλής λύση είναι να είναι ανά season σε ξεχωριστό φάκελο και να υπάρχει ένα nfo αρχείο ανά φάκελο...

Τα Fanart files που δημιουργεί ξέρουμε απο που τα βρίσκει και τα φτιάχνει? Γιατί παρατηρώ πως σε ορισμένες ταινίες η και σειρές δεν τα δημιουργεί για καποιον λόγο.
Και όπως έχετε αναφέρει αν είναι να τα δημιουργήσω εγω και κάθε φορά που τρέχω το πρόγραμμα να πρέπει να τα ξανά δημιουργήσω, τότε κλάψε χαραλαμπε...
Τέλος εχω την σειρά Planet Earth που αποτελείται απο 11 επεισόδια, που παρόλο που τα αρχεία τα έχω τις μορφής planet earth 1x01 sea κλπ όπως τα έχω δηλαδή και σε σειρές όπως το prison break, δεν μου τα εμφανίζει τα επεισόδια δεξιά παρά μόνο πάει να φτιάξει ξεχωριστά cover ταινιών.

Last edited:
GROUP 131 ΕΙΣΑΙ Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ GURU MOY.. THANKS....

Τωρα μια μικρη ερωτησουλα..,,,

Τα fanart τα αποθηκευουμε στον φακελο τις ταινιας με την μορφη

moviename_fanart.jpg ????

Χμ θες να μπερδευτείς στα βαθιά βλέπω...
Δοκίμασε έτσι αλλά αν θυμάμαι καλά δεν παίζει...

Αν δεν παίξει πήγαινε στο αρχείο detail.xsl στο robinsjexcal skin και κάνε την αλλαγή:

<!--If set to true, this variable superceeds all other background options and allows you to use your own naming and file location. If set to false, it will use the YAMJ defaults-->
<xsl:variable name="use-my-own">false</xsl:variable>

Από false κάνε το true και ξανατρέξτο (νομίζω ότι έτσι το χα κάνει...)

Παιδια καλησπέρα,

Σημέρα επαιξα πάλι με το νέο skin το robinsjexcal skin... και μαλιστά την νέα ε εκδόση την 2.0

Λοιπόν στις μισές ταινίες μου βγάζει λευκό φόντο στο Firefox και στην ΤV

oxi to skin αλλα λευκή σελίδα τι κάνω λάθος????